Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ζητούμενο είναι να πέσει χρήμα στην αγορά

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ζητούμενο είναι να πέσει χρήμα στην αγορά

Στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην ελληνική οικονομία και στην επιχειρηματικότητα ο κορωνοϊός, αλλά κυρίως στις λύσεις που πρέπει να «πέσουν» στο «τραπέζι» για να ξαναμπεί η χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου από το «βήμα» του συνεδρίου με τίτλο “Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική – 2020”.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης με τη συνεργασία της Boussias Communications και είναι σε εξέλιξη από το πρωί στα γραφεία του ΕΕΑ με τη συμμετοχή υπουργών, βουλευτών, και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, επιχειρηματικών φορέων και Οργανισμών.

«Η ελληνική οικονομία, μετά από μία δεκαετή κρίση και μία πρόσκαιρη αναλαμπή, εισέρχεται ξανά σε ύφεση. Μία παγκόσμια ύφεση όμως, καθώς ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει αρνητικά τις οικονομίες όλου του κόσμου. Και οι εκτιμήσεις που υπάρχουν για το άμεσο μέλλον, δεν δικαιολογούν αισιοδοξία. Πώς μπορεί κάποιος να είναι αισιόδοξος όταν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δούμε να βάζουν λουκέτο πάνω από 100.000 επιχειρήσεις –σύμφωνα με τα καλύτερα σενάρια- και να χάνουν τη δουλειά τους περισσότεροι από 250.000 εργαζόμενοι εξαιτίας ύφεσης που μπορεί να ξεπεράσει το 10% σύμφωνα με διεθνείς εκτιμητές; Άρα το ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή είναι να υψώσουμε αναχώματα για τον περιορισμό των συνεπειών της ύφεσης, ώστε αμέσως μετά να χαράξουμε ως χώρα μία αναπτυξιακή πορεία πάνω σε καλύτερες και πιο στέρεες βάσεις», επισήμανε στην ομιλία του ο κ. Χατζηθεοδοσίου υπογραμμίζοντας πως «απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτευχθεί ο άμεσος στόχος, είναι η προστασία και στήριξη των επιχειρήσεων και κυρίως των μικρομεσαίων. Χωρίς ενεργές τις επιχειρήσεις μας δεν μπορεί να υπάρξει απασχόληση. Είναι μία πραγματικότητα με την οποία δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς. Αυτός είναι ο λόγος που από την πρώτη στιγμή ως Επιμελητήριο ζητήσαμε τη λήψη οριζόντιων μέτρων και την στήριξη όλων των επιχειρήσεων, χωρίς αποκλεισμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: LIVΕ: Το 7ο Στρατηγικό Συνέδριο: “Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική – 2020”

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ έκανε ιδιαίτερη αναφορά «στην εξαιρετική συνεργασία» που είχε το Επιμελητήριο με υπουργούς, όπως με τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Σταϊκούρα. «Ως επιμελητήριο, καταθέτοντας συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις, καταφέραμε να βελτιώσουμε πολλά από τα μέτρα που είχαν ανακοινωθεί αρχικά. Περισσότεροι ΚΑΔ μπήκαν στα μέτρα στήριξης, αυξήθηκαν οι επαγγελματίες που έλαβαν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, σημαντικοί κλάδοι της οικονομίας μας επανεκκίνησαν νωρίτερα από το προβλεπόμενο επειδή ακριβώς η κυβέρνηση κατάλαβε το δίκαιο των αιτημάτων μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Πλέον, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, «το μείζον ζήτημα για όλους μας είναι η ενίσχυση της ρευστότητας. Να δούμε δηλαδή πως περισσότερες επιχειρήσεις θα μπορέσουν να μπουν σε χρηματοδοτικά προγράμματα, εξασφαλίζοντας το αναγκαίο ρευστό, κυρίως για αυτή τη δύσκολη περίοδο της επανεκκίνησης. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν διάφορα προβλήματα εξαιτίας των προϋποθέσεων που έχουν θέσει οι τράπεζες για την υπαγωγή σε αυτά τα προγράμματα χρηματοδότησης. Το αποτέλεσμα είναι να έχει απορριφθεί η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Αυτή πρέπει να είναι η βασική προτεραιότητα όλων μας, κυρίως της κυβέρνησης, και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να ασκήσει πιέσεις προς τα τραπεζικά ιδρύματα».

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου επισήμανε πως «αν δεν υπάρξουν μέτρα και κυρίως ευκολότερη πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, απλώς θα βλέπουμε να κλείνουν επιχειρήσεις η μία μετά την άλλη. Αν όμως υπάρξει στήριξη, τότε μπορεί να σώσουμε και επιχειρήσεις και θέσεις απασχόλησης. Ρευστότητα δεν εξασφαλίζεται μόνο χάρη σε κάποιο πρόγραμμα, αλλά και σε ποσά που μπορούν να εξοικονομηθούν μέσω της μείωσης φόρων και εισφορών. Το ζητούμενο είναι να πέσει χρήμα στην αγορά. Αυτό περιμένουν όλοι, για να αποκτήσουν δικαίωμα στην ελπίδα».

Επίσης, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μέριμνα από την πλευρά της κυβέρνησης «και στο θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας», καθώς «οτιδήποτε μπορεί να κλονίσει την κοινωνική συνοχή αυτή την εποχή, μπορεί να αποβεί καθοριστικό».

Επενδυτικό σοκ

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρόεδρος του ΕΕΑ στο θέμα των επενδύσεων. «Κοινή παραδοχή είναι ότι η χώρα έχει ανάγκη από ένα επενδυτικό σοκ. Από ένα μήνυμα που θα σταλεί προς τις αγορές ότι πλέον η Ελλάδα είναι πιο φιλική προς τις επενδύσεις», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ωστόσο πως για να συμβεί αυτό «απαιτούνται προϋποθέσεις, όπως ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, κίνητρα για να επιλέξει κάποιος τη χώρα μας για την επένδυση του, λιγότερη γραφειοκρατία». Επισήμανε ακόμη πως «η πορεία της οικονομίας δεν εξαρτάται κυρίως από τις επενδύσεις, αλλά από την πορεία της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Τα επενδυτικά σχήματα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του κλίματος, όμως να είστε σίγουροι ότι το κάρο από τη λάσπη θα το τραβήξουν οι επιχειρήσεις μας. Και αυτό λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της οικονομίας μας».

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Στην ομιλία του ο κ. Χατζηθεοδοσίου υπογράμμισε ακόμη πως «αν ανέδειξε κάτι θετικό η περιπέτεια του κορωνοϊού, ήταν τα πολλαπλά οφέλη της τεχνολογίας». Θύμισε δε πως το ΕΕΑ μιλά εδώ και χρόνια για την ανάγκη ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, ενώ έχει προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση και εμπράκτως. «Ψηφιοποιήσαμε τις υπηρεσίες του επιμελητηρίου, κάτι που μας καθιστά πρωτοπόρους σε αυτό το σημείο, εφαρμόσαμε από την πρώτη στιγμή εμφάνισης της πανδημίας τις ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις, προωθούμε τη δωρεάν δημιουργία e-shop για τα μέλη μας, έχουμε βοηθήσει επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόγραμμα εικονικής περιήγησης, προχωρήσαμε σε ολοκληρωμένη μελέτη για τη μέγιστη δυνατή αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, την Πλάκα και το Μοναστηράκι δηλαδή, με βασικό άξονα την τεχνολογία. Μόνον έτσι οι ελληνικές επιχειρήσεις θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα τους, θα μπουν με επιτυχία στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, θα μπορούν να ελπίζουν σε μία ουσιαστική ενίσχυση τους μέσω ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου. Όποιος δεν εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα, μένει πίσω και αυτό τονίζουμε διαρκώς και στα μέλη μας αλλά και γενικότερα στην επιχειρηματική κοινότητα. Δείτε το ηλεκτρονικό εμπόριο και πόσο πολύ έχει κερδίσει μερίδιο της αγοράς. Για να πάμε μπροστά, πρέπει να κοιτάμε στο μέλλον».

Οι δράσεις του ΕΕΑ

Τέλος, ο πρόεδρος του ΕΕΑ αναφέρθηκε και σε άλλες δράσεις του Επιμελητηρίου που έχουν ως στόχο την προσφορά στην αγορά, στην πραγματική οικονομία και στο κοινωνικό σύνολο. «Προς όφελος της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας θα είναι οι 5 μελέτες που εκπονήσαμε και αφορούν σε μεγάλους επαγγελματικούς κλάδους. Επιχειρήσεις, επαγγελματίες, εργαζόμενους και πολίτες προστατεύσαμε με τη διανομή δωρεάν υγειονομικού υλικού. Με υψηλή συναίσθηση ευθύνης, προσφέραμε σε Πανεπιστήμια, κοινωνικές οργανώσεις, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών αλλά και στην Τροχαία. Το μήνυμα μας ήταν ότι δεν είμαστε αποκομμένοι από την κοινωνία. Είμαστε μέρος της και πάντα προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών υπογραμμίζονται στη σημασία που προσλαμβάνουν οι συνέργειες οι οποίες «δεν πρέπει να περιοριστούν μόνο μεταξύ επιμελητηρίων και πολιτείας αλλά να επεκταθούν σε κόμματα, τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς, κοινωνικούς εταίρους. Η χώρα είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Αν δεν ενώσουμε και τώρα τις δυνάμεις μας, μην περιμένουμε προκοπή».

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5904/08

Δ. Αθηναίων: Ανακατασκευάζονται παιδικές χαρές Κοινωνία

23:5804/08

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αλλάζει! Αθλητισμός ,Κοινωνία

23:5004/08

Από την Ελλάδα στο Βέλγιο 18 ασυνόδευτα ανήλικα Διεθνή

23:4304/08

Τραμπ: Η πανδημία είναι «όσο γίνεται» υπό έλεγχο Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4004/08

Τρίκαλα: Πανελλήνιο κέντρο για το νεανικό σκάκι Αθλητισμός ,Δήμοι ,Χωρίς κατηγορία

23:3004/08

Booking.com: Απολύει το ένα τέταρτο του προσωπικού της Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2004/08

Τουρκία: Περισσότερα από 1000 κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2004/08

Μασσαλία: Εκκενώνονται κάμπινγκ λόγω πυρκαγιάς Διεθνή

23:1004/08

Από το ΚΘΒΕ στην Επίδαυρο οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη Πολιτισμός

23:0404/08

Μητσοτάκης σε Λίβανο: «Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας» Πολιτική

23:0004/08

Εκ νέου αίτηση για ένταξη στο μέτρο απόσταξης κρίσης Αγροτική Οικονομία

22:5004/08

Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στον Λίβανο Διεθνή ,ΕΕ

22:4004/08

ΗΠΑ: Στο μισό οι διαγνώσεις καρκίνου λόγω… κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4004/08

Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης: Τέσσερις ακόμη υπάλληλοι με κορωνοϊό Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

22:3004/08

Ισπανία: Πάνω από 1.100 νέα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:2004/08

COVID-19: Οι νεότερες εξελίξεις για τη θεραπεία και τα εμβόλια Κορωνοϊός ,Υγεία

22:1004/08

Δανία – Κορωνοϊός: Συστάσεις να μην ανοίξουν τα νυχτερινά κέντρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0004/08

Βηρυτός: Μικρές ζημιές στο κτήριο της ελληνικής πρεσβείας Διεθνή ,Πολιτική

21:5004/08

Κοτανίδου προς συνωμοσιολόγους: Αν δεν πιστεύετε, ελάτε στις ΜΕΘ Κορωνοϊός ,Υγεία

21:4404/08

Ευκαρπία: Δύο άνδρες νεκροί σε δασική περιοχή Θεσσαλονίκη

21:4004/08

Δεκάδες οι πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο Κοινωνία ,Περιβάλλον

21:3804/08

Βηρυτός έκρηξη: Δεκάδες νεκροί – Χιλιάδες τραυματίες Διεθνή ,Σημαντικά

21:3004/08

Πέλλα: 38χρονος νεκρός σε τροχαίο Κοινωνία

21:2004/08

Συνδρομή από Ελλάδα και Κύπρο στη Βηρυτό Διεθνή

21:1004/08

Κυβερνήτης Βηρυτού: «Ήταν σαν την Χιροσίμα» Χωρίς κατηγορία

21:0004/08

Κύπρος: 25 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή

20:5004/08

Συνελήφθησαν αλλοδαποί για ναρκωτικά Ελλάδα ,Κοινωνία

20:4004/08

Εξόρμηση καθαριότητας στον Αξιό Δήμοι

20:3004/08

ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβολή 1,3 εκατ. ευρώ – Ποιοι οι δικαιούχοι Οικονομία

20:2004/08

Τέλος καριέρας για τον Ίκερ Κασίγιας Αθλητισμός ,Διεθνή

20:1804/08

Μέχρι την Κύπρο «ακούστηκε» η έκρηξη Διεθνή

20:1004/08

Έκρηξη Βηρυτός: Εκατοντάδες τραυματίες – τουλάχιστον 10 νεκροί Διεθνή

20:0004/08

Ιράν: Περίπου 3.000 νέα κρούσματα covid-19 Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:5004/08

ΑΑΔΕ: Με γοργούς ρυθμούς οι επιστροφές φόρου Ελλάδα ,Φορολογία

19:4004/08

Ωραιόκαστρο: Έρχεται εκπαιδευτικό κέντρο πρώτων βοηθειών Ελλάδα ,Κοινωνία ,Χωρίς κατηγορία

19:3004/08

Εμφάνιση νόσου σε πρόβατα και βοοειδή Κοινωνία ,Περιφέρειες

19:2004/08

Covid-19: Το Παρίσι θέλει τη μάσκα υποχρεωτική σε κάποιους εξωτερικούς χώρους Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:1004/08

ΟΣΕΘ: Εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού στο Ν. Ρύσιο Δήμοι ,Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

19:0504/08

Βίντεο σοκ: Απανωτές εκρήξεις στη Βηρυτό Διεθνή

19:0004/08

Γ.Γ.Π.Π.: Οδηγίες για επιδείνωση καιρού Κοινωνία

19:0004/08

Παππάς: Το σχέδιο Πισσαρίδη βρίθει νεοφιλελεύθερων εμμονών Πολιτική

18:4004/08

Σέιχ Σου: Σε καλύτερη κατάσταση από το φλοιοφάγο έντομο Θεσσαλονίκη ,Περιβάλλον

18:4004/08

Χαρδαλιάς: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε Κορωνοϊός

18:3004/08

Τσιόδρας: Κάθε κρούσμα δίνει άλλο ένα – Και οι νέοι κινδυνεύουν Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:2504/08

Ιερώνυμος για μέτρα: Η εκκλησία στο ύψος των περιστάσεων Κορωνοϊός

18:2004/08

Παρουσιάστηκαν τα άυλα παραπεμπτικά ιατρικών εξετάσεων Πολιτική

18:1704/08

Κορωνοϊός: Πού εντοπίστηκαν τα 121 νέα κρούσματα Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1004/08

Κουμουτσάκος: Η ελληνογερμανική συνεργασία αποδίδει καρπούς Πολιτική

18:0204/08

Κορωνοϊός: 121 νέα κρούσματα στην Ελλάδα Κορωνοϊός

18:0004/08

Δείτε live την ενημέρωση Τσιόδρα- Χαρδαλιά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:5004/08

Σε ετοιμότητα το Πυροσβεστικό Σώμα για τις πυρκαγιές Κοινωνία ,Περιφέρειες

17:4004/08

Διάγγελμα Κ. Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:3004/08

Ανασχηματισμός-Ράπτη: Τιμητική η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Πολιτική

17:2004/08

Εξαφάνιση 26χρονης – Γνωρίζετε κάτι; Κοινωνία

17:1604/08

Γεωργιάδης: Μπορεί να επιστρέψουν τα sms για μετακίνηση Κορωνοϊός

17:1004/08

Σωτήριο «SOS» για ναυαγούς Διεθνή

17:0804/08

Αλεξανδρούπολη: Ακόμα 13 κρούσματα κορωνοϊού από τον γάμο Κορωνοϊός

17:0004/08

Τεστ κορωνοϊού σε ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Τουρισμός

16:5004/08

Τ. Θεοδωρικάκος: Να επανέλθει το κλιμακωτό ωράριο Πολιτική

16:4004/08

Επαναπατρισμός εικόνας από το Ηνωμένο Βασίλειο Κοινωνία

16:3304/08

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βούτηξε από σκάφος και πέθανε (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:3004/08

Covid19-Ρωσία: Ξεπέρασαν τα 5.000 κρούσματα σε ένα 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:2804/08

Αυνανιζόταν σε πισίνα ξενοδοχείου μπροστά σε ανήλικους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:2004/08

Κόντρα κυβέρνησης με ΣΥΡΙΖΑ για τον ανασχηματισμό Πολιτική

16:1004/08

ΚΙΝΑΛ: Βαθιά συντηρητική επιλογή ο ανασχηματισμός «Σκυλακάκη» Πολιτική

16:0004/08

Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα – Eπιχείρηση ανάσυρσης Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5004/08

Ταγαράς: Η τιμή είναι μεγάλη, η ευθύνη μεγαλύτερη Πολιτική

15:4004/08

Επιδότηση στεγαστικών: Άγγιξαν τις 4.000 οι αιτήσεις Ειδήσεις ,Οικονομία

15:3004/08

Νεκρός άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι Κοινωνία

15:2004/08

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ανοίγει το Πνευμονολογικό ιατρείο Θεσσαλονίκη ,Υγεία

15:1004/08

ΟΑΣΘ: Στάση εργασίας τη Δευτέρα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

15:0304/08

Κορωνοϊός-Καβάλα: Νέοι έλεγχοι σε συγγενείς κρουσμάτων Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

15:0004/08

Πώς, παίζοντας στοίχημα, αγόρασε ομάδα και διεκδικεί 330 εκατ. ευρώ Αθλητισμός

14:5004/08

Τζόρτζ Φλόιντ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη Διεθνή

14:4004/08

Thess Intec: Την Πέμπτη η υπογραφή για τη σύσταση της ΕΑΝΕΠ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

14:3004/08

Έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης Ελλάδα

14:2004/08

Προγνωστικά στοίχημα: Τελικός στην Τσάμπιονσιπ και Κιέβο σε combo με 1.70 Αθλητισμός

14:1004/08

Κορωνοϊός: Θερμομέτρηση και τεστ ανίχνευσης στον Δήμο Θεσ/νίκης Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

14:0804/08

ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: Επιλογή για σκληρά νεοφιλελεύθερη ατζέντα Πολιτική

14:0004/08

Η σύνθεση της κυβέρνησης μετά τον μίνι ανασχηματισμό Ελλάδα ,Πολιτική

13:5004/08

Το πιο ακριβό παιχνίδι στον κόσμο Αθλητισμός

13:4004/08

«Έβρεξε» πρόστιμα: Πάνω από 800 παραβάσεις του ΚΟΚ Κοινωνία

13:3204/08

Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι- Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ Ελλάδα ,Κοινωνία

13:3004/08

Ποιος κορωνοϊός; Ο ένας πάνω στον άλλον στον ΟΑΣΑ (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:2004/08

«Έβρεξε» πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και αποστάσεις Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:1004/08

Ανασχηματισμός: Οι νέοι γενικοί και ειδικοί γραμματείς Πολιτική

13:0704/08

ΤΩΡΑ: Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία Διεθνή

13:0004/08

Ζωή Ράπτη: Ποια είναι η νέα υφυπουργός Υγείας Πολιτική

12:5404/08

Θετική στον κορωνοϊό νοσηλεύτρια στον Άγιο Δημήτριο Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

12:4504/08

Λειτουργική ενοποίηση των βιβλιοθηκών του ΑΠΘ από την ΠΚΜ Παιδεία ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

12:4004/08

Χωρίς νερό από χθες κάτοικοι της Νέας Μεσημβρίας Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

12:3304/08

Σκυλακάκης: Ποιος είναι ο πολιτικός που θα διαχειριστεί το Ταμείο Ανάκαμψης Πολιτική

12:3104/08

Ν. Ταγαράς: Ποιος είναι ο νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ελλάδα ,Κόμματα ,Περιβάλλον

12:3004/08

Μόσιαλος:Συντονισμένες προσπάθειες πολιτείας και πολιτών για την πανδημία Κορωνοϊός

12:3004/08

Κορωναϊός: Στη Δικαιοσύνη fake news & θεωρίες συνωμοσίας Κορωνοϊός ,Πολιτική

12:1504/08

Στρατό και βαριά πρόστιμα «επιστρατεύει» η Αυστραλία Διεθνή ,Κορωνοϊός

12:0704/08

Ανασχηματισμός: Τα νέα πρόσωπα και οι… αναβαθμίσεις Ελλάδα ,Πολιτική ,Σημαντικά

11:5904/08

Η ώρα του ανασχηματισμού- Οι ανακοινώσεις Πέτσα Ελλάδα ,Πολιτική

11:5504/08

Βρέθηκε ο πρώτος καρκίνος σε δεινόσαυρο ! Επιστήμη

11:4004/08

Προσλήψεις συνοριοφυλάκων: Δείτε τις προκηρύξεις Ελλάδα ,Κοινωνία

11:2504/08

Κορωνοϊός: Ελπίδες για φάρμακο με τη συμμετοχή Ελλήνων Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Υγεία

11:2404/08

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ! Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:1104/08

Κορωνοϊός-Θεσσαλονίκη: Θετικό κρούσμα στην Α’ ΔΟΥ Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

11:1004/08

Σύψας: Αδύνατο να εμβολιαστούν όλοι το 2021 Κορωνοϊός

10:5504/08

ΟΑΕΔ: Οριστικοί πίνακες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς Ελλάδα ,Κοινωνία

10:4004/08

Εντυπωσίασε η αυγουστιάτικη πανσέληνος (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

10:2504/08

ΕΦΚΑ: Η προθεσμία για τις εισφορές Ιουλίου Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

10:1004/08

Κορωνοϊός: Επιστέφει στις… οθόνες ο Σωτήρης Τσιόδρας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:0004/08

Κορωνοϊός: Κρούσματα σε εταιρεία που διεξάγει ελέγχους! Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

09:4704/08

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός 45χρονος ανθυπασπιστής Ελλάδα ,Κοινωνία

09:3804/08

Ανασχηματισμός: Στις 12 το μεσημέρι οι ανακοινώσεις Ελλάδα ,Πολιτική

09:3004/08

ΗΠΑ: Πάνω από 46.000 κρούσματα covid-19 σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:1504/08

Πέταξε την πρώην του από το εν κινήσει ΙΧ και την έσερνε! Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

09:0004/08

Κορωνοϊός: Έξαρση τον Αύγουστο «βλέπουν» οι λοιμωξιολόγοι Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4504/08

Έκτακτη διακοπή νερού στην Πολίχνη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:3004/08

Συντάξεις: Παράταση σε τροποποιητικές για αναδρομικά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

08:2004/08

Φωτιά σε δασική έκταση στη Δυτική Μάνη Ελλάδα ,Κοινωνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ