Γ. Γεραπετρίτης: Υπέρ της Ελλάδας ο διπλωματικός κόσμος

Γ. Γεραπετρίτης: Υπέρ της Ελλάδας ο διπλωματικός κόσμος
Ελλάδα, Πολιτική   | 14/08/2020 | 12:30

«Όλος ο διπλωματικός κόσμος έχει συνταχθεί με τις ελληνικές θέσεις και καλεί την Τουρκία να αποσύρει το ερευνητικό της σκάφος και τα συνοδά πολεμικά» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Παράλληλα επισήμανε ότι ολόκληρη η διεθνής κοινότητα επιδιώκει τα μέρη να καθίσουν να συζητήσουν υπό όρους ορθού λόγου και Διεθνούς Δικαίου, έτσι ώστε να επανέλθει μια σχετική σταθερότητα στην περιοχή.

Εισαγωγικά ο υπουργός Επικρατείας περιέγραψε τη συγκυρία ως «ένα σημείο αιχμής της τουρκικής επιθετικότητας, υπήρξε μια πολύ μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε από την παραβατική ενέργεια δέσμευσης μεγάλου μέρους της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Και, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιστάσεις», διαπίστωσε, «όποιος προκαλεί την επιθετικότητα, έχει εύκολο τον τρόπο με τον οποίο κλιμακώνεται η ένταση, αλλά δεν έχει τον τρόπο με τον οποίο αποκλιμακώνεται». Και, συμπλήρωσε, όσο περνάει ο καιρός, όλοι αντιλαμβάνονται ότι η Τουρκία έχει μια ιδιαιτέρως επιθετική στρατηγική, είναι ατελέσφορη γιατί δεν οδηγεί σε οποιαδήποτε θετική κατάσταση για την ανατολική Μεσόγειο.

Όμως, υπογράμμισε, «όλος ο διπλωματικός κόσμος, και οι περιφερειακές δυνάμεις και οι διεθνείς οργανισμοί όπως η Ε.Ε., και οι ισχυρές δυνάμεις όπως οι ΗΠΑ, έχουν συνταχθεί με τις ελληνικές θέσεις και καλούν την Τουρκία να αποσύρει το ερευνητικό της σκάφος και τα συνοδά πολεμικά». Ενώ «στο βάθος αυτού του διπλωματικού μαραθώνιου αυτό το οποίο διαφαίνεται, είναι επιτέλους να υπάρξει εκ μέρους της Τουρκίας η αυτονόητη διπλωματικά θέση που είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει συζήτηση για το μόνο εριζόμενο ζήτημα που είναι η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών».

Υπό όρους, μάλιστα, που θα διασφαλίζουν ένα ωφέλιμο αποτέλεσμα. Δηλαδή όχι ενόσω γίνονται συζητήσεις, ταυτόχρονα να προσβάλλονται οι θαλάσσιες ζώνες που στην πραγματικότητα αποτελούν το αντικείμενο αυτής της συζήτησης, αλλά να υπάρχει πλήρης καταλλαγή και εκεχειρία, διευκρίνισε ο Γ. Γεραπετρίτης.

Στο ερώτημα αν ο Πρόεδρος της Τουρκίας ακούει όσα του μεταφέρουν, του ζητούν άλλοι ηγέτες, ο υπουργός απάντησε σημειώνοντας ότι «το αν ακούει (ο κ. Ερντογάν) ή όχι ανάγεται στη δική του ιδιοσυγκρασία και σκέψη». Αυτή τη στιγμή, εν τέλει, η Τουρκία δεν έχει κανένα απολύτως διπλωματικό έρεισμα, έχει καταφέρει με την επιθετική της στρατηγική να απολέσει και την παράσταση ισχύος που διαθέτει στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά ακόμη ακόμη -αν υπήρξε κάποια στιγμή- και το τελευταίο ίχνος διπλωματικής αξιοπιστίας, ανέφερε επίσης και προχώρησε στην εκτίμηση ότι, «η τουρκική διπλωματία θα αναζητήσει έναν τρόπο διαφυγής από το βαθύτατο αυτό εγκλωβισμό στον οποίον έχει περιέλθει (…) θα ακούσει εν τέλει χωρίς να θυσιάσει μεγάλο κομμάτι από τη δική της παράσταση δύναμης»

Και στο ερώτημα, αν αυτός ο τρόπος εξόδου θα μπορούσε να είναι η επιστροφή στο τραπέζι των διερευνητικών επαφών (που ήταν προγραμματισμένες για τέλος Αυγούστου και πάγωσαν με πρωτοβουλία της Τουρκίας μετά το ελληνο-αιγυπτιακό σύμφωνο);, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε: «Νομίζω πως ναι».

Και, συνεχίζοντας, ολόκληρη η διεθνής κοινότητα επιδιώκει τα μέρη να καθίσουν να συζητήσουν υπό όρους ορθού λόγου και Διεθνούς Δικαίου, έτσι ώστε να επανέλθει μια σχετική σταθερότητα στην περιοχή -και άρα «εκείνο που έχουμε στο βάθος του μυαλού μας είναι πραγματική, ουσιαστική και ωφέλιμη συζήτηση με την Τουρκία, η οποία (συζήτηση) θα είναι σε θέση να αποδώσει καρπούς».

Παραλλήλως ο υπουργός Επικρατείας περιέγραψε και το δίλημμα που αντιμετώπισε η ελληνική κυβέρνηση και διπλωματία: «Σήμερα είτε θα βρισκόμασταν σε μια θέση χωρίς τη συμφωνία με την Αίγυπτο είτε στη σημερινή θέση με πολύ ενισχυμένη την ελληνική διπλωματία και ουσιαστικά εξουδετερωμένο το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο (…) Η Τουρκία είχε ένα και μόνο διπλωματικό ‘χαρτί’ να παίξει στις διερευνητικές επαφές -και αυτό ήταν το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο», ανεξαρτήτως, πρόσθεσε, αν ήταν ανυπόστατο και παράνομο.

Κατά συνέπεια, «ήταν η αυτονόητη εθνική θέση, με νόμιμο τρόπο να μπορέσουμε να εξουδετερώσουμε τις συνέπειες του τουρκο-λιβυκού μνημονίου», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και έκλεισε το σχετικό απόσπασμα λέγοντας ότι «η τουρκική αντίδραση έχει προκαλέσει τις αντίθετες συνέπειες από εκείνες που ενδεχομένως περίμενε η Τουρκία, έχει αντισυσπειρώσει τη διεθνή κοινότητα».

Με αφορμή δε, τις χθεσινές και σημερινές συναντήσεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, ο υπουργός Επικρατείας έκανε λόγο για άσκηση πολυμερούς, με «σταυροειδή χαρακτηριστικά», διπλωματίας. Έφερε δε, το παράδειγμα πώς η επίσκεψη στο Ισραήλ δεν εξασφαλίζει μόνο τη συμπαράσταση μιας φίλης χώρας, -«συμπαράσταση είτε διπλωματική είτε αμιγώς επιχειρησιακή»- αλλά και την υποστήριξη της ισραηλίτικης κοινότητας, η οποία μαζί με το Ισραήλ, «έχουν πολύ μεγάλη επίδραση στις ΗΠΑ, νομίζω η αντίδραση αυτή θα φανεί εμπράκτως (…) μην ξεχνάμε ότι σε τρεις μήνες έχουμε εκλογές στις ΗΠΑ», δήλωσε με νόημα. Και, εν τέλει τόσο μέσω του εβραϊκού παράγοντα στις ΗΠΑ, όσο και της ελληνο-αμερικανικής κοινότητας, «έχουμε σοβαρότατους μοχλούς πίεσης και προς τις ΗΠΑ».

Την ίδια στιγμή «αναμένουμε από ΕΕ σαφή στήριξη των ελληνικών θέσεων», είπε επίσης με τη διευκρίνιση ότι πρόκειται για ένα άτυπο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών, άρα «δεν είναι το αρμόδιο όργανο για να μπορέσει να επιβάλλει με αποφάσεις του πολύ σοβαρές κυρώσεις», ωστόσο «δεν παύει να είναι η έκφραση της διπλωματίας της ΕΕ».

Στο ερώτημα δε, αν υπάρχουν κυρώσεις στο τραπέζι, ο Γ. Γεραπετρίτης απάντησε πως «προφανώς και υπάρχουν και θα υπάρξουν στο Συμβούλιο που θα ακολουθήσει στις 27 Αυγούστου. Όσο βαίνει κλιμακούμενη η ένταση εκ μέρους της Τουρκίας τόσο περισσότερο θα ενεργοποιείται η απειλή των κυρώσεων αυτών αλλά οι κυρώσεις δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι στο τραπέζι για να εξυπηρετούν ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι πρακτικό και ωφέλιμο στο τέλος της ημέρας -και αυτό θα είναι η Τουρκία να συνταχθεί με το Διεθνές Δίκαιο και τη διεθνή νομιμότητα».

Συμπερασματικά, «υπάρχει ένα κράτος που είναι σε απόλυτη σύμπλευση με το Διεθνές Δίκαιο -και αυτό είναι η Ελλάδα, το οποίο επιδεικνύει και υψηλό επίπεδο αυτοσυγκράτησης. Ολόκληρη η διεθνής κοινότητα μας πιστώνει το γεγονός το ότι δεν έχουμε αυτήν τη στιγμή εμπόλεμη αναβάθμιση στην περιοχή (…) Η αυτοσυγκράτηση, η σύνεση και η σωφροσύνη που επιδείξαμε, απέτρεψαν τα χειρότερα.

Από την άλλη πλευρά έχουμε ένα κράτος που ουσιαστικά ποντάρει στην ισχύ, την οποία θεωρεί ότι έχει, χρησιμοποιώντας το οποιοδήποτε μέσο», στηλίτευσε με έμφαση ο υπουργός Επικρατείας για να κλείσει λέγοντας ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα, αποτελεί ένα κρίκο σε μια αλυσίδα ασύμμετρης διπλωματίας που περιελάμβανε το προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα, τη συμφωνία με τη Λιβύη και, σήμερα, «τις ενέργειες που κατατείνουν αποκλειστικά σε εντυπώσεις ισχύος αντί να καθίσουμε να συζητήσουμε στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και διεθνούς νομιμότητας».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11:4522/09

Πέτσας: Δεν έχουμε αποκλείσει τα τοπικά lockdown Κορωνοϊός ,Πολιτική

11:3322/09

ΕΝΦΙΑ: Την Παρασκευή τα εκκαθαριστικά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

11:3022/09

Συναντήσεις της ΠτΔ με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Κύπρου Διεθνή ,Ελλάδα

11:1622/09

Καρδίτσα: Ξεκίνησε η σύσκεψη στο δημαρχείο υπό τον πρωθυπουργό Πολιτική

11:1522/09

«Ιανός» – Καρδίτσα: Συγκλονίζει ο αδελφός της αγνοούμενης (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0022/09

Σήμερα η τηλεδιάσκεψη Μέρκελ, Μισέλ και Ερντογάν Διεθνή ,ΕΕ

10:5522/09

Θεσ/νίκη: Υπό κατάληψη πάνω από 30 σχολεία – Συζήτηση Κόπτση με μαθητές (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:4822/09

Συμφωνία με Royal Sugar για την παραλαβή τεύτλων Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Πολιτική

10:4522/09

Γώγος: Περιορισμένα lockdown σε δύσκολες περιοχές, όχι οριζόντια Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:4122/09

Βυθίστηκε ιστιοπλοϊκό με δύο επιβαίνοντες στον Πόρο Ελλάδα ,Κοινωνία

10:3022/09

Μητσοτάκης για τα 75 χρόνια ΟΗΕ: Φάρος ελπίδας και συνεργασίας Πολιτική

10:2322/09

Έφτασε στην Καρδίτσα ο Κ. Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ) Πολιτική

10:1522/09

Από αύριο η πληρωμή των συντάξεων Κοινωνία ,Οικονομία

10:0022/09

Περίεργες… κινήσεις του Oruc Reis στο λιμάνι της Αττάλειας Βαλκάνια

09:5322/09

Έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:4922/09

Δε θα πέσουν εύκολα Αθλητισμός

09:4522/09

Θεσ/νίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες στην περιφερειακή Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3022/09

Θεσ/νίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:2822/09

Καρδίτσα: Απεγκλωβίστηκαν οι πρώτοι κάτοικοι από την Οξυά (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

09:1522/09

Κρούσμα του Ιού δυτικού Νείλου στα Φλογητά Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κοινωνία

09:0022/09

Κορωνοϊός: Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά – Η λίστα του υπ. Παιδείας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4522/09

Αττική: Πιο κοντά στο… σχέδιο Μαδρίτης Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

08:3022/09

Εργασίες συντήρησης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης- Σερρών Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:1522/09

Σύψας: Ένα βήμα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας η Αττική Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Υγεία

08:0022/09

Στην Καρδίτσα σήμερα ο πρωθυπουργός Δήμοι ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

07:4522/09

Π. Χρηστίδης: Θα είμαστε πάλι πρωταγωνιστές- Είναι στο DNA μας (VIDEO) SamTimes ,Πολιτική ,Σημαντικά

07:3022/09

Μασούτης: Επέκταση με 4 καταστήματα στην Πάτρα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:1522/09

Ο «στόχος-παιχνίδι» για την καταπολέμηση του ντόπινγκ Αθλητισμός ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

07:0522/09

Διακοπή νερού στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0022/09

Ο καιρός σήμερα, Τρίτη Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

23:5921/09

Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη Ελλάδα

23:5021/09

Ολλανδία: «Αρνητικό» ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού Διεθνή

23:4821/09

Παραιτήθηκε σύσσωμο το ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου Πολιτισμός

23:4021/09

Λίβανος: Ρεκόρ κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:3921/09

Θεσ/νικη: Μαθήτρια τραυματίστηκε σε υπό κατάληψη γυμνάσιο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

23:3021/09

Ανδρουλάκης για Τουρκία: Να περιφρουρήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα Πολιτική

23:2021/09

Κυανοβακτήρια η αιτία θανάτου ελεφάντων Κοινωνία ,Περιβάλλον

23:1021/09

Ρωσία: Το Ανώτατο δικαστήριο κατήργησε το κόμμα του Ναβάλνι Διεθνή

23:0021/09

Στον Άρειο Πάγο η συζήτηση για την αποφυλάκιση του Κορκονέα Ελλάδα ,Κοινωνία

22:5021/09

Σ. Σιμόπουλος: Το μετρό πρέπει να πάει δυτικά Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

22:4321/09

Ιγν. Καϊτεζίδης: Πυρ και μανία με Κεραμέως – Ζαχαράκη Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

22:4021/09

ΠΑΜΘ: Τελικό απολογιστικό συνέδριο I-SEE Οικονομία

22:3821/09

Ερντογάν: Όσοι αγνοούσαν την Τουρκία τώρα ζητούν διάλογο Διεθνή ,Σημαντικά

22:3521/09

Κατάθεση τροπολογίας υπ. Εργασίας για εξ αποστάσεως εργασία Βουλή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

22:3021/09

Αναβολή Olympic Day Run και Διεθνούς Νυκτερινού Ημιμαραθώνιου Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:2021/09

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:1221/09

Φερέιρα: Την εμπειρία η Κράσνονταρ, τη δίψα για την πρόκριση εμείς (VIDEO) Αθλητισμός

22:1021/09

Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων στο βιβλιοπωλείο Κεντρί Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

22:1021/09

Παραστάσεις Φεστιβάλ Καλοκαιριού διαδικτυακά Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

22:0921/09

Δωρεά αντιδραστηρίων για τεστ COVID-19 στο Νοσ. Πολυγύρου Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:0021/09

Κικίλιας: Έχουμε 99 κενές κλίνες ΜΕΘ στην Αττική (VIDEO) Κορωνοϊός ,Πολιτική

21:5021/09

Κορωνοϊός: Διαδοχικά «λουκέτα» σε σχολεία – Αναλυτικά η λίστα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:4021/09

Η τροχιά του μεσογειακού κυκλώνα “Ιανός” από δορυφόρο (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

21:3121/09

Άρης: Τέλος ο Ένινγκ, ανέλαβε και επίσημα ο Μάντζιος Αθλητισμός

21:3021/09

Σύψας: Είμαστε πολύ κοντά στο lockdown στην Αττική Κορωνοϊός

21:2021/09

Αμερικανική αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τα Ναυπηγεία Ελευσίνας Ελλάδα ,Πολιτική

21:2021/09

Δημοψήφισμα στην Ιταλία: «Ναι» στη μείωση βουλευτών και γερουσιαστών Διεθνή

21:0021/09

Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ: Παράταση υποβολής αίτησης Οικονομία

20:5021/09

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι κοντά στα σχολεία στη μάχη κατά του κορωνοϊού Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:4521/09

«Επιθετική ομάδα η Κράσνονταρ, από τους καλύτερους παίκτες ο Μπεργκ» Αθλητισμός

20:4021/09

Ινδία: Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Μουμπάι – Οκτώ νεκροί Διεθνή

20:3621/09

Γιορτή στα σπίτια: Νέο άλμπουμ από τον Σταμάτη Κραουνάκη (VIDEO) Ελλάδα

20:3021/09

«Ιανός» – Καρδίτσα: Συγκλονίζει η μητέρα της αγνοούμενης Ευδοκίας Ελλάδα

20:2021/09

ΣΥΡΙΖΑ: Απονομή δικαιοσύνης για τον Ζακ Κωστόπουλο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

20:1721/09

Κορωνοϊός: Ακόμη δύο νεκροί στη χώρα μας – Κατέληξε 25χρονος Κορωνοϊός ,Σημαντικά

20:1021/09

Ναβάλνι: Ζητά τα ρούχα που φορούσε στις 20/8 ως «αποδεικτικά στοιχεία» Διεθνή

20:0021/09

«Ιανός»: Ενίσχυση 27,9 εκατ. σε πληγέντες δήμους και περιφέρειες Ελλάδα ,Πολιτική

19:5621/09

Θεσ/νικη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:4421/09

Θεσσαλονίκη: Πορεία μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:2921/09

Κορωνοϊός: Κλειστά παραμένουν τα σχολεία στην Πέλλα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

19:2221/09

Που εντοπίζονται τα 453 νέα κρούσματα Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:2021/09

Μελετημένο το πεδίο μάχης αρχαίων Ελλήνων με Πέρσες Κοινωνία

19:1821/09

ΕΔΟΚ: Άλλο το κρέας και άλλο οι vegan απομιμήσεις Ελλάδα ,Οικονομία

19:1321/09

Διαψεύδει τα περί φωτιάς σε αστικό ο ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη

19:1021/09

Απ. Τζιτζικώστας: Η Κεντρική Μακεδονία είναι ένας τόπος τουρισμού Περιφέρειες ,Τουρισμός

19:0921/09

Ωραιόκαστρο: Νεκρός από φωτιά σε χωράφι Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:0421/09

Κορωνοϊός: 453 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός

19:0021/09

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Δ. Ε. Απολλωνίων Λευκάδας και δήμου Σοφάδων Καρδίτσας Ελλάδα ,Κοινωνία

18:5821/09

O Xρήστος Σταϊκούρας στο Digital Hub της Pfizer Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

18:5021/09

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τον ΟΣΕΘ Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:4021/09

ΕΚΤ: Στους μεγάλους κερδισμένους η Ελλάδα από τις αγορές ομολόγων Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

18:3421/09

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τις πλατείες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:3021/09

Χιλιάδες νήπια σε δομές εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας Κοινωνία ,Παιδεία ,Περιφέρειες

18:2021/09

Απρόθυμο το Βερολίνο για την επιβολή κυρώσεων στη Τουρκία Διεθνή

18:1721/09

Κορωνοϊός: Δύο νέοι θάνατοι στη χώρα μας -Στους 342 οι νεκροί Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1021/09

Δραματική δήλωση νοσηλεύτριας: Πλέον όσοι μπαίνουν στις ΜΕΘ, δεν βγαίνουν Ελλάδα ,Κορωνοϊός

18:0621/09

Σ/Ν για τον έλεγχο της ποιότητας των τηλεοπτικών προγραμμάτων Media ,Βουλή

18:0021/09

Στο Άγιο Όρος ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Διεθνή

17:5021/09

Εκατοντάδες συλλήψεις διαδηλωτών στο Μινσκ Διεθνή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ