Γ. Κεμεκενίδης: Τί είναι οι τοξίνες και πώς θα απαλλαγούμε από αυτές (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Γ. Κεμεκενίδης: Τί είναι οι τοξίνες και πώς θα απαλλαγούμε από αυτές (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στους τρόπους απαλλαγής από τις τοξίνες, αναφέρθηκε εκτενώς ο ομοιοπαθητικός, πτυχιούχος NHS Πανεπιστημίου Saderland, CEO της Health Recover και επιστημονικός συνεργάτης της Biosynthesis Athens, Γιώργος Κεμεκενίδης μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στη Μαρία Σαμολαδά και την εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα» στον Real FM 107,1.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο οι τοξίνες όσο και οι ελεύθερες ρίζες είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας. Οι τοξίνες δεν είναι τίποτα άλλο παρά χημικά υπολείμματα ή παράγονται από παράσιτα που υπάρχουν σε μια υπερανάπτυξη μέσα στον οργανισμό μας και προέρχονται από δηλητήρια, φυτοφάρμακα, χημικά κατάλοιπα, από τα φάρμακα, από συντηρητικά των τροφών, από το νερό, από τις επεξεργασμένες τροφές, από τα καυσαέρια, αλλά και από ηλιακές και ηλεκτρονικές ακτινοβολίες.

Με λίγα λόγια πρόκειται για ουσίες που παράγουν οι παθογόνοι μικροοργανισμοί και προκαλούν βλάβες στον οργανισμό μας. Και αυτές μπορούμε να τις χωρίσουμε σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Στις ενδοτοξίνες και στις εξωτοξίνες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κεμεκενίδης.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Γιώργος Κεμεκενίδης στη Μαρία Σαμολαδά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top