Γ. Οικονόμου: Ένα εξάμηνο νωρίτερα στην κυκλοφορία το έργο Θέρμη-Γαλάτιστα

Γ. Οικονόμου: Ένα εξάμηνο νωρίτερα στην κυκλοφορία το έργο Θέρμη-Γαλάτιστα

Στο έργο αναβάθμισης τμήματος του άξονα Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Με σχέδιο δόθηκε στην κυκλοφορία, 6 μήνες νωρίτερα, το έργο αναβάθμισης & βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Θέρμη – Γαλάτιστα του άξονα Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου προϋπολογισμού 29 εκατ. Є, που αποτελούσε εκκρεμότητα από το 2010», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.

«Αυτό το έργο είναι ένα από τα πολλά που κάνουμε στην ευρύτερη περιοχή, γιατί μαζί με το Μετρό Θεσσαλονίκης, μαζί με την οδική σύνδεση που κάνουμε επιτέλους στο λιμάνι της πόλης, μαζί με το FlyΟver και όλα τα σιδηροδρομικά έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί, η Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη αφήνουν το χθες πίσω τους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, κατά την παράδοση του έργου.

Χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική τη χθεσινή ημέρα για τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, ο υπουργός υπενθύμισε ότι το προαναφερόμενο έργο ήταν «βαλτωμένο» για περισσότερο από 10 χρόνια και, τονίζοντας ότι αποτελεί ένα από τα πολλά που γίνονται και έχουν δρομολογηθεί για την ευρύτερη περιοχή, σημείωσε ότι χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top