Γ. Πλακιωτάκης: Εντός Ιουλίου η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης-Σμύρνης

Γ. Πλακιωτάκης: Εντός Ιουλίου η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης-Σμύρνης

Εντός Ιούλιου εγκαινιάζεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη, ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Στη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΟΛΘ Α.Ε, ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε στη γενικότερη αναβάθμιση του λιμένα της Θεσσαλονίκης, λέγοντας αρχικά πως αποδίδει αποτελέσματα η στρατηγική για την αναβάθμιση της κρουαζιέρας, με το λιμάνι της πόλης να είναι πλέον λιμάνι Homeport, με πολλά και σημαντικά οφέλη για την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Στη συνέχεια μίλησε για τις νέες ακτοπλοϊκές συνδέσεις με τις οποίες αναβαθμίζεται η πόλη καθώς όπως τόνισε συνεχίζεται και φέτος η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, ενώ επεκτείνεται κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου η σύνδεση της πόλης με τη Λήμνο και τη Μυτιλήνη.

Ο υπουργός ανέφερε τέλος πως εγκαινιάζεται εντός του Ιουλίου η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη και αναμένονται ανακοινώσεις για αυτό, από τον ΟΛΘ, σε συνεργασία με την εταιρεία που θα αναλάβει τη γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Σμύρνη: Με ενδιάμεσο σταθμό τη Μυτιλήνη, πιο κοντά στη δρομολόγηση

Θεσσαλονίκη- Σποράδες: Πληρότητες 80%-90% για Ιούλιο και Αύγουστο

Θεσσαλονίκη: Στο 50% η ακτοπλοϊκή σύνδεση με Σποράδες – Δρομολόγια και τιμές

ΣΕΤΕ – Ρέτσος: Ο τουρισμός το 2022 μπορεί να ξεπεράσει το 2019

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top