Γ. Στουρνάρας: 11ωρη κατάθεση στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis

Γ. Στουρνάρας: 11ωρη κατάθεση στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis

Επί έντεκα ώρες κατέθετε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση Novartis, μετά την άσκηση από τη Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. 

Να σημειωθεί ότι ο Γ. Στουρνάτας είναι το πέμπτο πολιτικό πρόσωπο, που προσήλθε στο γραφείο της ανακρίτριας και κατέθεσε για τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς προηγήθηκαν οι καταθέσεις του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδου, του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του πρώην υπουργού Υγείας και πρώην Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δημήτρη Αβραμόπουλου. 

Και τα πέντε αυτά πολιτικά πρόσωπα που έως σήμερα έχουν δώσει τις καταθέσεις τους για την υπόθεση Novartis, έχουν καταθέσει κατά το παρελθόν σχετικές μηνύσεις αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.  Κατά την έξοδό του από το Μέγαρο του Αρείου Πάγου, ο Γ. Στουρνάρας δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις. 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ