Γεωργιάδης: Σε εφαρμογή το μεγαλύτερο εργαλείο ρευστότητας

Γεωργιάδης: Σε εφαρμογή το μεγαλύτερο εργαλείο ρευστότητας
Ελλάδα, Πολιτική   | 03/06/2020 | 18:40

«Εσείς πήρατε 3ο μνημόνιο. Εμείς πήραμε 32 δισ. ευρώ», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος, νωρίτερα σήμερα, στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είχε προηγηθεί ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς που κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν ασκεί πολιτική ουσιαστικής στήριξης για τις επιχειρήσεις που βγαίνουν με μεγάλες απώλειες και κινδύνους από το lock down.

«Είμαστε δύο μήνες μετά την επιβολή των διοικητικών μέτρων κλεισίματος μεγάλου κομματιού της οικονομίας και οι επιχειρήσεις δεν έχουν δει μέτρα στήριξης», είπε ο Νίκος Παππάς που αναγνώρισε όμως ότι είναι θετική η απόφαση της ΕΕ.

«Σε λίγη ώρα αρχίζει η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του υπουργείου Ανάπτυξης, της Αναπτυξιακής Τράπεζας, «επενδύσεις». Δηλαδή, η μεγάλη μας τομή που είναι το εγγυοδοτικό εργαλείο των 7 δισ. ευρώ. Είναι το μεγαλύτερο εργαλείο ρευστότητας που έχει δοθεί ποτέ για τις επιχειρήσεις. Βρείτε μου εσείς οποιαδήποτε στιγμή, από το 1830, που το Ελληνικό Δημόσιο να εγγυήθηκε 7 δισ. ευρώ, για να πάνε αποκλειστικά στις επιχειρήσεις. Είναι η πρώτη φορά. Άρα το υπουργείο Ανάπτυξης, η κυβέρνηση και η Ελληνική Δημοκρατία έχουν μια επιτυχία σήμερα. Είμαστε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που βάλαμε σε λειτουργία εγγυοδοτικό ταμείο. Κινηθήκαμε με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα. Είναι ένα εργαλείο που άλλες χώρες έχουν ανακοινώσει ότι θα λειτουργήσει από Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, στην Ελλάδα ξεκινάει αρχές Ιουνίου. Άρα η κυβέρνηση δείχνει έμπρακτα ότι την ενδιαφέρει να φτάσει η ρευστότητα στις επιχειρήσεις», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Νωρίτερα ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι μέχρι σήμερα τα εργαλεία ενίσχυσης της ρευστότητας κρίνονται αναποτελεσματικά και ο τρόπος αξιοποίησής τους οδηγεί την πλειονότητα των πληττόμενων επιχειρήσεων, κυρίως μικρών και μεσαίων, στον αποκλεισμό από αυτά. «Εμείς κάναμε μια απλή πρόταση. Υπάρχουν παραδείγματα επιχειρήσεων με ελάχιστους εργαζόμενους που πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή 100.000 ευρώ και 150.000 ευρώ. Και επιχειρήσεις που είχαν 80 και 100 εργαζόμενους και βγήκε επιστρεπτέα προκαταβολή 4.000 ευρώ. Εμείς λέμε λοιπόν, με κριτήριο την απασχόληση, 2.000 ευρώ ανά εργαζόμενο και όχι σαν την επιστρεπτέα που είναι σαν κρατικό δάνειο και που η επιχείρηση μπορεί να το πάρει και να το κάνει ό,τι θέλει. Να αναγνωρίσετε συγκεκριμένα έξοδα με τον απλό στόχο να μη συσσωρευθεί χρέος κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού», είπε ο Νίκος Παππάς.

Ιδίως για το ΤΑΠΙΧ ΙΙ o υπουργός επισήμανε ότι ξεκίνησε με έναν κουμπαρά, με τη μόχλευση 1,3 δισ. και επειδή πήγε καλά αυξήθηκε στα 2,5 δισ. ευρώ. Κάλεσε όμως παράλληλα τον κ. Παππά να κάνει τη σύγκριση. «Εμείς κάναμε το ΤΑΠΙΧ ΙΙ. Εσείς είχατε κάνει το ΤΑΠΙΧ Ι, το οποίο σε εννέα μήνες εκταμίευσε 200 εκατομμύρια. Το ΤΑΠΙΧ ΙΙ σε 25 μέρες εκταμίευσε 900 εκατομμύρια. Θέλετε να κάνουμε τη σύγκριση;», είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Είμαι ο υπουργός Ανάπτυξης που έχω βάλει σε ένα χρόνο θητείας μεγαλύτερα πρόστιμα στις τράπεζες και τις ασφαλιστικές από όσα έχουν μπει την προηγούμενη 10ετία στο σύνολο».

Από την πλευρά του ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ζήτημα για τα κριτήρια με τα οποία οι τράπεζες παρέχουν ρευστότητα. «Σας καλώ να ανεβάσετε τους τόνους με τις τράπεζες και να αναλάβετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες», είπε ο Νίκος Παπάς και επικαλέστηκε στοιχεία, από τις ίδιες τις τράπεζες, για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. «Η Alpha Bank πήρε 6 δισ. και από αυτά, μόνο τα 2 δισ. έχουν διοχετευθεί στην αγορά και εκ των οποίων το 1,6 δισ. στο πελατειακό τους φιλέτο. Η Εθνική Τράπεζα [πήρε] 5 δισ., σχεδόν αποκλειστικά στο πελατειακό τους φιλέτο. Μπαίνει το ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή ο Έλληνας φορολογούμενος με εγγυήσεις και οι τράπεζες απλώς διευκολύνουν τους παλιούς πελάτες. Eurobank, 2,7 δισ. και από αυτά 600 εκατ. μόνο στο πελατειακό φιλέτο. Πειραιώς, 2 δισ., από αυτά 250 εκατ. στο πελατειακό φιλέτο. Σύνολο 16 δισ. σχεδόν, τα 3,5 δισ. έχουν δοθεί στο πελατειακό φιλέτο. Τα νούμερα και τα αποτελέσματα από το πρώτο εγγυοδοτικό εργαλείο είναι απογοητευτικά», δήλωσε ο κ. Παππάς.

«Σέβομαι όλη σας την κριτική στις διοικήσεις των τραπεζών. Ακόμα περισσότερο διότι τους διορίσατε εσείς», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Όλες οι διοικήσεις των τραπεζών, διορίστηκαν επί των ημερών σας. Άρα να έρχεστε εδώ και να κατηγορείτε αυτούς που επιλέξατε, είναι μια πράξη μετριοφροσύνης και το δέχομαι. Κάνατε κακές επιλογές. Εάν κάνατε και σε αυτό κακές επιλογές, δεσμεύομαι να το επανεξετάσουμε. Πράγματι, αν σε αυτό το εγγυοδοτικό εργαλείο το οποίο ξεκινάει σήμερα, μετρήσουμε, σε μερικές εβδομάδες, ότι κάποιες τράπεζες δεν δίνουν τα λεφτά σε επιχειρήσεις, οι σχέσεις μας μαζί τους θα εξελιχθούν πολύ άσχημα. Το ξεκαθαρίζω. Στις συμβάσεις που υπογράψαμε, δώσαμε σε κάθε τράπεζα το δανειοδοτικό εργαλείο αναλόγως του μεριδίου αγοράς που έχει η κάθε τράπεζα σήμερα. Αλλά στις 30 ημέρες θα μετρήσουμε πόσα χρήματα έχει δώσει η κάθε τράπεζα και γι΄αυτή την τράπεζα που έχει μείνει πίσω, θα αφαιρεθούν χρήματα για να πάνε στις τράπεζες που έχουν πάει πιο γρήγορα. Άρα και οι διοικήσεις και τα μεσαία στελέχη των τραπεζών και όλα τα τραπεζικά στελέχη θα κριθούν από το εάν θα δώσουν γρήγορα τα λεφτά και βεβαίως τα λεφτά των τραπεζών και τα κέρδη τους θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα δώσουν τα λεφτά. Και σε αυτό θα είμαστε αμείλικτοι».

Αλλαγή στα κριτήρια, ζήτησε ο Νίκος Παππάς

«Το μείζον ζήτημα είναι εάν έχετε πρόθεση να προικοδοτήσετε την αναπτυξιακή τράπεζα ώστε να μπορέσει να διοχετεύσει το χρήμα στην αγορά, πέρα και έξω από τα τραπεζικά κριτήρια. Γιατί τα τραπεζικά κριτήρια είναι για περιόδους ομαλότητας, φτιαγμένα και σχεδιασμένα να ανακαλύπτουν τον στρατηγικό κακοπληρωτή. Αυτή τη στιγμή όλη η αγορά έχει πρόβλημα και αν αφήσουμε τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου να διοχετεύονται, μέσω των τραπεζών, με τα κριτήρια της προηγούμενης ημέρας που οι τράπεζες εφάρμοζαν, το μόνο που θα πετύχουμε είναι να βαθύνουμε την ύφεση», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα τραπεζικά κριτήρια έχουν τεθεί από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό γιατί τα χρήματα αυτά είναι οι καταθέσεις μας. Αν οι τράπεζες τα σκορπίσουν σε στρατηγικούς κακοπληρωτές, τα χρήματα που θα χαθούν θα είναι τα χρήματα των καταθετών», επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και επανέλαβε: «Δίνουμε το μεγαλύτερο ποσό στις επιχειρήσεις που δόθηκε ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κράτους και ταυτόχρονα κρατούμε τη δημοσιονομική μας σταθερότητα για να αποφεύγουμε τις περιπέτειες, στις οποίες θα μας οδηγούσε μια άφρων πολιτική».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19:2010/07

ΠΚΜ: Ο γύρος της Ελλάδας σε 80 συναντήσεις Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

19:1010/07

Θεσ/νικη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Αγιά Σοφιά Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:0010/07

Παπανδρέου σε Γεννηματά: «Έχω τις απόψεις μου» Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

18:5010/07

Αγορά Ακινήτου: Δυο μήνες μετά το συμβόλαιο, ο καθορισμός του φόρου Ειδήσεις ,Οικονομία ,Φορολογία

18:4610/07

Αυξάνονται τα κρούσματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4010/07

Κορωνοϊός: Δραματική η κατάσταση στη Σερβία Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:3010/07

CAS: Ανατροπή στην υπόθεση της Ξάνθης Αθλητισμός

18:1810/07

Κορωνοϊός: 60 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός

18:1510/07

Αυτός είναι ο δάσκαλος που αποπλάνησε 14χρονη μαθήτριας στην Ερέτρια Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

18:1010/07

Δένδιας για Αγία Σοφία: Πρόκληση για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά Ελλάδα ,Κοινωνία

18:0010/07

Μενδώνη για Αγιά Σοφιά: Ανοιχτή πρόκληση προς όλο τον πολιτισμένο κόσμο Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5010/07

Δικογραφία για αξιωματικό ΕΛ.ΑΣ -Φέρεται ότι εμπόδισε σύλληψη διαδηλωτή Ελλάδα ,Κοινωνία

17:4010/07

Ινδία-κορωνοϊός: Ρεκόρ νέων κρουσμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:3010/07

Συνεχίζεται η διαβούλευση για τον «Μεγάλο Περίπατο» Ελλάδα

17:2710/07

Υπέγραψε το διάταγμα ο Ερντογάν-Τζαμί η Αγιά Σοφιά Διεθνή ,Σημαντικά

17:2010/07

Κορωνοϊός: Οι Βρυξέλλες διευρύνουν την υποχρεωτική χρήση μάσκας Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:2010/07

Στοίχημα: O Μεγάλος Τελικός Κυπέλλου και η μαχήτρια Βίμποργκ Αθλητισμός

17:1510/07

Ε. Σώκου: Προκλητική και απαράδεκτη η τοποθέτηση της Ρ. Χρηστίδου Πολιτική

17:1010/07

Αγιά Σοφιά: Αυτή είναι η απόφαση του ΣτΕ – Διάγγελμα Ερντογάν Διεθνή

17:0010/07

Καρανίκας για εξαίρεση λιανεμπορίου από την επέκταση της μείωσης ενοικίου Ελλάδα

16:5710/07

Λεωφορείο εγκλωβίστηκε από παράνομα σταθμευμένο ΙΧ (VIDEO) Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:5010/07

Συλλήψεις για ναρκωτικά & παράνομη κατασκήνωση Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4110/07

Έρχεται το Φεστιβάλ Επταπυργίου Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός ,Σημαντικά

16:4010/07

ΥΠΠΟΑ: Απαλλαγή τελών για εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους Ελλάδα ,Πολιτισμός

16:3210/07

Επιμελητήριο Πιερίας: Μείωση ενοικίου 40% για τον Ιούλιο και Αύγουστο Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

16:3010/07

Συνάντηση Α. Τσίπρα με παραγωγικούς φορείς της Νάξου Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

16:2410/07

Σε απολογία καθηγητές του ΑΠΘ για υπερτιμημένη αγορά κτιρίων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:2010/07

Καλαφάτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίστηκε με το πεζοδρόμιο Ελλάδα ,Πολιτική

16:1110/07

Ο κύβος «ερρίφθη»: Μετατρέπεται σε τζαμί η Αγιά Σοφιά! Διεθνή

16:1010/07

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη – Φον ντερ Λάιεν Διεθνή

16:0010/07

ΚΙΝΑΛ: Τελεσίγραφο Γεννηματά στους «αντάρτες» Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

15:5010/07

e-ΕΦΚΑ: Πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών Ελλάδα ,Κοινωνία ,Φορολογία

15:5010/07

ΥΠΑ: Συνεχίζεται η πτώση στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια Ελλάδα ,Κοινωνία ,Τουρισμός

15:4010/07

Δένδιας: Η Ελλάδα αντέδρασε γρήγορα στο ξέσπασμα της πανδημίας Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

15:3710/07

Τσιόδρας: Ανησυχώ για τα Βαλκάνια – Τι συζητήθηκε στο Μαξίμου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:3010/07

Νορβηγία: Για ποιες χώρες αίρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:2610/07

Φωτιά στον Ασπρόπυργο Ελλάδα ,Κοινωνία

15:2010/07

Μ. Σχοινάς για Αγία Σοφία Διεθνή

15:1010/07

Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙ: Πιστώνονται σήμερα 135,4 εκατ. ευρώ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

15:0010/07

Ρόδος: Νέα υπόθεση αποπλάνησης μαθήτριας από καθηγητή Ελλάδα ,Κοινωνία

14:5910/07

Πέτσας: Μόνο με αρνητικό τεστ θα περνούν από τον Προμαχώνα Ελλάδα ,Σημαντικά ,Τουρισμός

14:5010/07

Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Συρία Διεθνή ,Κορωνοϊός

14:4010/07

Θεοχάρης: Τα κρούσματα στα σύνορα δείχνουν ότι οι προσπάθειές μας αποδίδουν Ελλάδα ,Πολιτική ,Τουρισμός

14:3010/07

ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη (15/7) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

14:2610/07

Πυρκαγιά στο Λουτράκι Ελλάδα ,Κοινωνία

14:2010/07

Με passοtempo σήμερα Αθλητισμός

14:1510/07

Πανελλαδικές 2020: Οι βαθμολογικές επιδόσεις σε αριθμούς (ΠΙΝΑΚΕΣ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Παιδεία

14:1010/07

Θεσ/νίκη: Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών Θεσσαλονίκη

14:0610/07

Πάιατ: Η Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:0510/07

Θεσ/νίκη: Μήνυση για τις φθορές στο ντεκ της Ν. Παραλίας Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:0010/07

Δώρο Πάσχα: Προθεσμία υποβολής του εντύπου από τους εργοδότες Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:5010/07

Ποιες χώρες φιγουράρουν στη λίστα της… απάτης και κατάχρησης ευρωπαϊκών κονδυλίων Διεθνή ,ΕΕ ,Οικονομία

13:4710/07

Θεοδωρικάκος: Κανένας δήμος εκτός του «Αντ. Τρίτσης» Θέματα GR Times ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

13:4310/07

Συναγερμός στον Προμαχώνα – Πληροφορίες για δεκάδες θετικά κρούσματα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:4010/07

ΕΕΑ: Διανομή υγειονομικού υλικού σε επιχειρήσεις και κοινωνικά ιδρύματα (VIDEO) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:3010/07

Χατζηδάκης: Τρία εκατομμύρια για την αναγέννηση του Πάρκου Τρίτση Ελλάδα

13:2010/07

«Πατείς με πατώ σε» σε πανηγύρι στην Κοζάνη (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

13:1910/07

Βερολίνο καλεί Θεσσαλονίκη: Τουρισμός στα ‘3Τ’ Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

13:1810/07

Δικαίωση του ΠΑΟΚ από το CAS Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Σημαντικά

13:1010/07

ΚΕΠ: Με διευρυμένο ωράριο και χωρίς ραντεβού στη Θεσσαλονίκη Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

13:0010/07

Μουφτής Κομοτηνής: Η Αγία Σοφία είναι Χριστιανικός Ναός Ελλάδα

12:5010/07

Καταστροφές και βανδαλισμοί στην Αθήνα – Εικόνες μετά την πορεία Ελλάδα ,Κοινωνία

12:4010/07

Voucher 300 ευρώ για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα! Ελλάδα ,Κοινωνία ,Τουρισμός

12:3010/07

Έκτακτες διακοπές νερού σε 5 περιοχές της Θεσσαλονίκης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:3010/07

Διαρρήκτες άρπαξαν από εικόνες μέχρι… γραμματόσημα και ένα βιολί! Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:2010/07

Επίσκεψη Τζέφρι Πάιατ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκη

12:1010/07

Καταγγελία Ειδικών Φρουρών: Αστυνομικός απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου Ελλάδα ,Κοινωνία

12:0010/07

Μόσιαλος: Ήταν θέμα χρόνου να αυξηθούν τα κρούσματα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:4510/07

Στην… πυρά εκατοντάδες κιλά ναρκωτικών Ελλάδα ,Κοινωνία

11:3410/07

Πανελλαδικές 2020: Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες – Δείτε τις εδώ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Παιδεία

11:3010/07

Αναστολή σύμβασης εργασίας: Διευκρινίσεις για υποβολή δηλώσεων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

11:2710/07

Επιχείρηση υποβρύχιου καθαρισμού στην Αρετσού (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Δήμοι ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

11:1510/07

Έκρυβε αρχαία νομίσματα και όπλα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0910/07

Ποιοι δικαιούνται μείωση ενοικίου τον Ιούλιο και τον Αύγουστο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

11:0510/07

Σε εξέλιξη η φωτιά στη Βάρη – Άνοιξε ο δρόμος Βάρης – Κορωπίου Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0010/07

Αυξήθηκαν οι «ραγισμένες» καρδιές λόγω στρες στη διάρκεια της πανδημίας Κορωνοϊός ,Υγεία

10:4910/07

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τον αγνοούμενο σέρφερ Ελλάδα ,Κοινωνία

10:4510/07

Βορίδης: Αλλάξαμε το τοπίο στον πρωτογενή τομέα μέσα σε ένα χρόνο Αγροτικά ,Ελλάδα ,Πολιτική

10:3010/07

Αγνοείται σέρφερ στην Πάτρα Ελλάδα ,Κοινωνία

10:1510/07

Καλλιεργούσε κάνναβη σε στάνη! Ελλάδα ,Κοινωνία

10:1110/07

Φωτιά στη Βάρη κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδα ,Κοινωνία

10:0010/07

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Η περιοχή μας είναι ασφαλής Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4510/07

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα – Ποιες περιοχές κινδυνεύουν Ελλάδα ,Κοινωνία

09:3010/07

Σκυλακάκης: Ως μη γενόμενες οι αυξήσεις που φαίνονται στην ΑΑΔΕ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

09:2510/07

«Καμπανάκι» λοιμωξιολόγων για δεύτερο «κύμα» και κλείσιμο Προμαχώνα (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:0410/07

Ανησυχία για τον κορωνοϊό- Σήμερα η τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4910/07

Έκτακτη διακοπή νερού στη Μενεμένη Ελλάδα ,Κοινωνία

08:4510/07

Αθήνα: «Ντου» του Ρουβίκωνα σε τράπεζα Ελλάδα ,Κοινωνία

08:3010/07

UNESCO: Μήνυμα στην Άγκυρα για την Αγιά Σοφιά Βαλκάνια ,Διεθνή ,Κοινωνία

08:1510/07

Πειραιάς: Νεκρή γυναίκα στο λιμάνι με τραύμα από μαχαίρι Ελλάδα ,Κοινωνία

08:0010/07

Πανελλαδικές 2020: Μετά τις 12 το μεσημέρι οι βαθμολογίες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Παιδεία

07:5010/07

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη Σειραγάκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:3010/07

Σάπες: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο πευκοδάσος Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

07:2010/07

Πολύωρη διακοπή νερού στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:1010/07

Οι Αμερικανοί έτοιμοι να διεκδικήσουν ΟΛΑ και ΟΛΚ Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:0010/07

Β. Ελλάδα: Διπλή πληγή το μονόπλευρο κλείσιμο των συνόρων Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:0010/07

Χαλκιδική: Ένας χρόνος από το απρόβλεπτο, γρήγορο και φονικό μπουρίνι Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Περιβάλλον

07:0010/07

Ο καιρός σε όλη τη χώρα για σήμερα, Παρασκευή Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ