Γεραπετρίτης: Οι πληττόμενες κατηγορίες συμπολιτών μας θα ενισχυθούν όσο απαιτείται

Γεραπετρίτης: Οι πληττόμενες κατηγορίες συμπολιτών μας θα ενισχυθούν όσο απαιτείται

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για την επιβολή νέων μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού εφόσον απαιτηθεί. Επίσης, αναλόγως των επιδημιολογικών, γεωγραφικών και άλλων περιβαλλοντικών δεδομένων, δεν αποκλείονται υψηλότερα πρόστιμα, ευρύτεροι περιορισμοί στην κίνηση στο εσωτερικό της χώρας και επιπλέον ανάσχεση στις πύλες εισόδου στη χώρα.

Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του στο CNN Greece υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για την περίοδο του Πάσχα θα υπάρχουν αυστηρότατοι έλεγχοι, για να διασφαλιστεί η τήρηση των μέτρων,

Αναφορικά με τα μέτρα στήριξης σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις, ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε πως αν χρειαστεί θα επεκταθούν και τον Μάιο.

Η συνέντευξη του κ. Γεραπετρίτη έχει ως εξής:

– Κύριε υπουργέ, θεωρείτε πως τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έχουν αποτέλεσμα;

Για τη διαχείριση της μείζονος υγειονομικής κρίσης, η κυβέρνηση ακολούθησε μία βασική προεπιλογή. Αυτή ήταν η υπεροχή της δημόσιας υγείας με οποιοδήποτε τίμημα απέναντι σε άλλες εκδοχές δημοσίου συμφέροντος, όπως είναι η οικονομία. Σκοπός της κυβέρνησης ήταν να χαθούν όσο το δυνατό λιγότερες ανθρώπινες ζωές. Για να υπηρετήσουμε αυτήν την αξιακή θέση, ακολουθήσαμε δύο μεθοδολογικές αρχές. Η πρώτη ήταν να υιοθετήσουμε τις συστάσεις των ειδικών.

Για τον λόγο αυτό περιβάλαμε με μεγάλη εμπιστοσύνη την ομάδα ειδικών του Υπουργείου Υγείας, η οποία εργάστηκε με μεγάλο ζήλο και αφοσίωση. Η δεύτερη ήταν να ενημερώνουμε διαρκώς τους πολίτες, ώστε να τους καταστήσουμε κοινωνούς της κρισιμότητας της κατάστασης και του απαιτούμενου μέτρου εθνικής και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Με βάση τις παραδοχές αυτές, λειτούργησε όχι ένας τυφλός καταναγκασμός, αλλά περισσότερο η πειθώ του ορθού λόγου. Ήταν αυτή η πειθώ που ανέδειξε μια πρωτόγνωρη κοινωνική συστράτευση, όχι μόνο στο επίπεδο της συμμόρφωσης στα σκληρά μέτρα που ελήφθησαν, αλλά και στο επίπεδο της κοινωνικής προσφοράς από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Αισθάνομαι ότι το υπόδειγμα αυτό παρήγαγε εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν και ακόμη δεν μπορούμε να πούμε κατηγορηματικά ότι έχουμε ξεφύγει από την «μέγγενη» της πανδημίας, διαφαίνεται εντούτοις ότι η συνέπεια που επιδείξαμε, επιβραβεύεται.

– Τα νέα περιοριστικά μέτρα ήταν αναγκαία; Θα προχωρήσετε και σε περαιτέρω περιοριστικά μέτρα;

Για κατανοήσει κάποιος την αναγκαιότητα των αυστηρών μέτρων που έχουν ληφθεί, δεν χρειάζεται να προστρέξει στα αρνητικά παραδείγματα της Ιταλίας, της Ισπανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου ή της Γαλλίας. Αρκεί να έχει πρόσβαση στα στατιστικά δεδομένα χωρών με ανάλογα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά με την Ελλάδα, αν και με πολύ πλουσιότερες υποδομές υγείας, όπως η Ολλανδία, το Βέλγιο και η Πορτογαλία, όπου η εξάπλωση του ιού ξεκίνησε τον ίδιο περίπου χρόνο.

Αισθάνομαι ότι σήμερα όλοι πολίτες έχουν πειστεί ότι η προνοητικότητα προφύλαξε τη χώρα από τα χειρότερα. Από την αρχή της κρίσης, η ελληνική κυβέρνηση διείδε το διαγραφόμενο κίνδυνο και συνέταξε ένα πλήρες επιχειρησιακό σχέδιο δράσης τόσο σε επίπεδο δημόσιας υγείας όσο και πολιτικής προστασίας. Από το σχέδιο αυτό απελευθερώνονταν σταδιακά τα μέτρα εκείνα που κρίνονταν κατάλληλα κάθε φορά, έτσι ώστε να προλαμβάνεται η εξάπλωση του ιού χωρίς, όμως, να μηδενίζεται η κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα. Προφανώς, το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει και επόμενα στάδια, εφόσον απαιτηθεί, με νέα μέτρα αναλόγως των επιδημιολογικών, γεωγραφικών και άλλων περιβαλλοντικών δεδομένων, όπως υψηλότερα πρόστιμα, ευρύτερους περιορισμούς στην κίνηση στο εσωτερικό της χώρας και επιπλέον ανάσχεση στις πύλες εισόδου στη χώρα.

Είναι χρέος όλων όσων λαμβάνουν αποφάσεις να επιδεικνύουν σεβασμό απέναντι στη μεγάλη πλειονότητα των πολιτών που συμμορφώνονται απολύτως στα μέτρα, διασφαλίζοντας, με ευλαβική προσήλωση, τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προφύλαξης.

– Η κυβέρνηση, μέχρι στιγμής, έχει ανακοινώσει τέσσερα πακέτα στήριξης των επιχειρήσεων και εργαζομένων. Θεωρείτε πως πρέπει να επεκταθούν περαιτέρω;

Ήδη η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει τέσσερα πακέτα μέτρων για τη στήριξη των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και γενικά της αγοράς. Τα μέτρα αυτά ήδη καταλαμβάνουν τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο και, βεβαίως, μπορεί να επεκταθούν και για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο. Τα μέτρα αυτά έχουν χαρακτήρα ταμειακό και δημοσιονομικό, περιλαμβανομένων των ειδικών επιδομάτων, αναστολών φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων, ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, επιστρεπτέα προκαταβολή σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προγράμματα κατάρτισης στο επιστημονικό δυναμικό της χώρας, εγγυήσεις δανείων, οικονομική ενίσχυση του προσωπικού που βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή για την καταπολέμηση της κρίσης, ενώ τράπεζες και εκμισθωτές συμβάλουν ουσιαστικά για να απάμβλυνση των αρνητικών συνεπειών της κρίσης.

Με το πρόγραμμα αυτό, βρισκόμαστε σημαντικά πάνω από το μέσο όρο ενίσχυσης που παρέχουν τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σκοπός της κυβέρνησης είναι να αντληθούν πόροι από όλες τις ευρωπαϊκές πηγές, ώστε να διαφυλάξουμε, κατά το δυνατόν, τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους. Και τούτο, διότι είναι εξαιρετικά κρίσιμο να διατηρήσουμε για την επόμενη μέρα την αυτάρκεια της χώρας στο διεθνές οικονομικό στερέωμα, για να μη διακινδυνεύσουμε νέες περιπέτειες.

Οι πληττόμενες κατηγορίες συμπολιτών μας θα ενισχυθούν όσο απαιτείται, αλλά δεν θα υποκύψουμε στην «σειρήνες» της αλόγιστης πλειοδοσίας, που ανεύθυνα ακούγονται στο πολιτικό περιβάλλον.

– Εν όψει του εορτασμού του Πάσχα, σχεδιάζονται αυστηροποίηση των ελέγχων και μπλόκα στα διόδια;

Με βάση τους υφιστάμενους περιορισμούς, δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις παρά μόνον για πολύ συγκεκριμένους λόγους και κατ’ εξαίρεση. Είναι αυτονόητο ότι και κατά την περίοδο του Πάσχα θα υπάρχουν αυστηρότατοι έλεγχοι, για να διασφαλιστεί η τήρηση των μέτρων. Αυτό δεν είναι υποχρέωση μόνο απέναντι στην δημόσια υγεία γενικά, αλλά και ηθικότερη ευθύνη απέναντι στους κατοίκους της επαρχίας, ιδιαίτερα δε της νησιωτικής χώρας.

Είναι προφανές ότι δυσπρόσιτες περιοχές έχουν πολύ μικρότερες δυνατότητες υποστήριξης σε περίπτωση ευρείας κλίμακας εξάπλωσης του ιού σε σχέση με τις αστικές περιοχές. Και εκεί οφείλουμε όλοι να δείξουμε πολύ μεγαλύτερη μέριμνα και ευθύνη.

– Ο πρωθυπουργός μαζί και με άλλους ηγέτες τονίζουν την ανάγκη έκδοσης ευρωομολόγου. Πόσο εφικτό είναι να «σπάσει» το συγκεκριμένο ταμπού;

Η υγειονομική κρίση ανέδειξε για μία φορά ακόμη τις αντιθέσεις στην Ευρώπη τόσο σε επίπεδο θεσμικό όσο και οικονομικό. Σε θεσμικό επίπεδο, γίναμε μάρτυρες δημοκρατικής διολίσθησης από χώρες όπως η Ουγγαρία, που δυστυχώς παραπέμπει στις εφιαλτικές στιγμές της Ιστορίας με την κατάργηση του κοινοβουλίου και την ανάληψη όλης της νομοθετικής λειτουργίας από τη ναζιστική κυβέρνηση στη Γερμανία του Μεσοπολέμου. Πρόκειται για πρακτική η οποία είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν προσιδιάζει στην ευρωπαϊκή συνταγματική παράδοση.

Όπως συνέβη και στο παρελθόν, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο καθοριστικός κρίκος που οδήγησε στην αποβολή του κόμματος Fidesz από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, έτσι και σήμερα ανέλαβε την πρωτοβουλία μαζί με άλλους 11 επικεφαλής κομμάτων για την καταδίκη των αντιδημοκρατικών αυτών πρακτικών, αφού πρόκειται για σαφή παραβίαση των ιδρυτικών αρχών της φιλελεύθερης δημοκρατίας και των ευρωπαϊκών αξιών, επισημαίνοντας ότι η μάχη κατά του ιού απαιτεί μεν εκτεταμένα μέτρα αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για την επέκταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης επ’ αόριστον.

Σε οικονομικό επίπεδο, χώρες που πλήττονται καίρια, μαζί τους και η Ελλάδα, ανέλαβαν την πρωτοβουλία για να τεθούν πιο ριζοσπαστικές προτάσεις κυκλοφορίας νέου χρήματος, μέσω της έκδοσης ειδικού ευρωπαϊκού ομολόγου.

Στον αντίποδα, χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία και η Ολλανδία φαίνεται να εμμένουν στην παραδοσιακή εκδοχή των υφιστάμενων μηχανισμών στήριξης των χωρών, που εντούτοις περισσότερο μοχλεύουν το πρόβλημα παρά το επιλύουν.

Είναι προφανές ότι πρόκειται για μία διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με το απαιτούμενο επίπεδο αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών της Ένωσης, αλλά εν τέλει και σε σχέση με το όραμα για το μέλλον της Ευρώπης. Αισθάνομαι ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την ήπειρό μας και οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα είναι καθοριστικές.

Σε αυτή τη συζήτηση, η Ελλάδα θα είναι παρούσα, με το κύρος και την αξιοπιστία που έχει κερδίσει το τελευταίο διάστημα. Και, επιτέλους, δεν θα εμφανίζεται η χώρα μας ως πρόβλημα αλλά ως καθοριστικό μέρος της λύσης.

Πηγή: cnn.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20:2004/06

Πληρώνεται αύριο η αποζημίωση ειδικού σκοπού Ειδήσεις ,Επιχειρήσεις

20:1004/06

Θεσ/νίκη: «Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση» Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη

20:0004/06

Καλαφάτης: Τι είπε για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση Πολιτική

19:5004/06

Webinar για τις αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

19:5004/06

Νέο Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον: Αυτά είναι τα καινούρια κριτήρια Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4604/06

Φωτιά τώρα στη Νεοχωρούδα (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

19:4004/06

Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής στην ιστορική αίθουσα “Ελ. Βενιζέλος” Βουλή

19:3004/06

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης – Πότε και σε ποια οδό Περιφέρειες

19:2404/06

Sani/Ikos: Ανοίγουν τα ξενοδοχεία την 1η Ιουλίου Επιχειρήσεις ,Τουρισμός

19:2004/06

«Πράσινος» εθελοντισμός στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου Δήμοι ,Περιβάλλον

19:1704/06

Lidl: Υπέγραψε το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ Επιχειρήσεις

19:1004/06

Τουρκία: Καθαίρεσαν βουλευτές αντιπολίτευσης Διεθνή

19:0804/06

Αηδονόπουλος: Κανένας άπορος δεν έμεινε νηστικός Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

19:0004/06

«Ξήλωσαν» ξαπλώστρες από παραλίες της Μυκόνου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Τουρισμός

18:5504/06

Τουρκία – Λιβύη συνεργασία για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο Διεθνή

18:5004/06

Τηλεδιάσκεψη ευρωβουλευτών της ΝΔ με Ν. Δένδια Κόμματα ,Πολιτική

18:4804/06

ΣΚΩΘ: Εκλογές για τους κοσμηματοπώλες στις 9 και 10/6 Οικονομία

18:4404/06

Τρία βραβεία για την Celestyal Cruises Επιχειρήσεις ,Ναυτιλία ,Τουρισμός

18:4004/06

Γιατί το Πεκίνο χαλαρώνει τους περιορισμούς για τις πτήσεις Διεθνή

18:3804/06

Θεσσαλονίκη: Διήμερο με «Κρασί και Λογοτεχνία» Lifestyle ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

18:3004/06

Νεκρός δημοσιογράφος στην Υεμένη Διεθνή

18:1304/06

Κορωνοϊός: 15 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1004/06

Πόσο μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές τον Μάιο Ελλάδα ,Κοινωνία

18:0704/06

Τα «φλέγοντα» προβλήματα στα σχολεία σύμφωνα με τους δάσκαλους Κοινωνία ,Παιδεία ,Σημαντικά

18:0004/06

Νίκος Σεργιανόπουλος: 12 χρόνια από την άγρια δολοφονία του Lifestyle

17:5804/06

Θεσσαλονίκη: Λύση για το Μουσείο Ολοκαυτώματος Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:5004/06

Κ.Ε.ΔΗ.Θ.: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες για τους νέους Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:3604/06

ΝΔ: Ποια η αντίδραση για την επίσκεψη Τσίπρα στη Ρόδο Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

17:3504/06

Σεισμός τώρα στη Ζάκυνθο Ελλάδα ,Κοινωνία

17:3004/06

Κορωνοϊός: Νέα έρευνα για τους κινδύνους στους εργαζόμενους Κορωνοϊός ,Υγεία

17:2204/06

Εισβολή εργαζομένων στον επισιτισμό στο υπουργείο Τουρισμού Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2004/06

Καραμανλής: Καμία ιδιωτικοποίηση του νερού Ελλάδα ,Πολιτική

17:1804/06

Ζέρβας: Τι είπε για τραπεζοκαθίσματα και ποδηλατόδρομους Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

17:1004/06

Χατζηδάκης: Πώς θα γίνει η ενίσχυση της ανακύκλωσης Ελλάδα ,Περιβάλλον ,Πολιτική

17:0004/06

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε περίπτερο Ελλάδα ,Κοινωνία

16:5504/06

Βόλος-Κορωνοϊός: Θετικός και ο σύζυγος της 30χρονης εγκύου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:5004/06

Υποχρεωτική η εκπαίδευση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα Τουρισμός

16:4004/06

Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης ορατή από την Ελλάδα Ελλάδα

16:3604/06

Μήνυμα Ζέρβα κατά του ρατσισμού – Τι είπε για εστίαση Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:3404/06

Δίωξη για συνθήματα κατά των καμερών σε σχολεία Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:3004/06

Πόσες αποστολές πραγματοποίησαν οι κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ Ελλάδα ,Υγεία

16:2504/06

Στη Ρόδο ο Α. Τσίπρας – Ποια η αντίδραση ΝΔ Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

16:2004/06

Superleague is back: Τι αξίζει για ποντάρισμα by Λάμπρος Γκαραγκάνης Αθλητισμός

16:1704/06

ΕΟΦ: Ανάκληση μάρκας με αντισηπτικά μαντηλάκια Ελλάδα ,Υγεία

16:1004/06

Δήμος Θεσσαλονίκης: Επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

16:1004/06

Συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια στην αμερικανική πρεσβεία Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0004/06

Καλαμαριά: Περιβαλλοντικές δράσεις στο Κόδρα Δήμοι ,Περιβάλλον ,Χωρίς κατηγορία

15:5004/06

Σε τριήμερη καραντίνα η Βόρεια Μακεδονία Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:4504/06

Κιλκίς: Έξι σχολεία κλειστά μετά το κρούσμα κορωνοϊού Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:4504/06

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας στον Ασπρόπυργο Ελλάδα ,Κοινωνία

15:4404/06

Έβρος: Αυξάνονται οι μεταναστευτικές πιέσεις στα σύνορα Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

15:4004/06

ΥΠΑΝ: Δημιουργία δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων Κοινωνία ,Περιβάλλον

15:3004/06

Ωραιόκαστρο: «Έξυπνοι» αισθητήρες για την ποιότητα του αέρα Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

15:2904/06

Drone για τον εντοπισμό άντρα στον Υμηττό (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

15:2004/06

Στη Σάμο ο Β. Κικίλιας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:1204/06

ΕΚΤ: Νέα σειρά μέτρων για τη στήριξη της οικονομίας Διεθνή ,ΕΕ ,Σημαντικά

15:1004/06

ΓΣΕΕ: Πώς αμείβεται η ημέρα του Αγίου Πνεύματος Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

15:0004/06

Άμεση καταβολή του επιδόματος ζητά το Ε.Κ.Θ Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:5504/06

Κορωνοϊός: 37 θάνατοι συνδέονται με το ντέρμπι του Μάντσεστερ Διεθνή ,Κορωνοϊός

14:4504/06

Θετικός στον κορωνοϊό ο Τζορτζ Φλόιντ Διεθνή

14:4004/06

Κούβελας: Λάθος το lockdown Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:3204/06

Πρωτοβουλία της ομάδας Διάλογος: «Φέτος το κύπελλο εμείς» Δήμοι ,Περιβάλλον

14:3004/06

Γερμανοί εισαγγελείς: Θεωρούμε τη Μαντλίν νεκρή Διεθνή

14:2804/06

Σ. Αναστασιάδης: Διπλή παρέμβαση στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ) Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Ελλάδα

14:2104/06

Θεσ/νίκη: Συλλαλητήριο εκπαιδευτικών ενάντια στο νομοσχέδιο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

14:1504/06

Γονείς Μαντλίν ΜακΚάν: Πολύ σημαντική εξέλιξη η ύπαρξη νέου υπόπτου Διεθνή

14:0604/06

Θεσ/νίκη: Νέα τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης από την ΕΛΑΣ Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:0504/06

Πέτσας: Η Ελλάδα ανοίγει τις πύλες της με όρους ασφάλειας Ελλάδα ,Πολιτική

14:0004/06

Κατερίνη: Χασισόδεντρα σε… γλαστράκια Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

13:5804/06

Έφοδος σε κελιά στον Κορυδαλλό – Τι βρήκαν οι Αρχές Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

13:5704/06

Στοίχημα: Τσεχία και Αρμενία σε απόδοση 6.50! Αθλητισμός

13:4504/06

Κορωνοϊός: Εξετάσεις σε νησιά του Αιγαίου ξεκινά ο ΕΟΔΥ Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Υγεία

13:3004/06

Χειροπέδες σε δύο άτομα που έγραφαν συνθήματα σε σχολεία Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:1504/06

ΓΓΑ: Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τσακωμένοι με την αλήθεια και τα οικονομικά Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κοινωνία

13:1304/06

ΕΥΑΘ: Ηλεκτρονικά η μεταβίβαση δικαιωμάτων υδροληψίας Επιχειρήσεις

13:0804/06

H Tρ. Πειραιώς στο Ταμείο Εγγυοδοσίας για τον covid-19 Επιχειρήσεις

13:0004/06

Σταματάει το τραγούδι η Χάρις Αλεξίου (VIDEO) Lifestyle ,Ελλάδα

12:5904/06

Επιστολές Μητσοτάκη στην ΕΕ για την τουρκική προκλητικότητα Διεθνή ,ΕΕ ,Ελλάδα

12:5404/06

Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα λαθραίων τσιγάρων Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

12:5004/06

ΕΛΣΤΑΤ: Χαμηλά η ύφεση το πρώτο τρίμηνο το 2020 Ελλάδα ,Οικονομία

12:4504/06

Αυξάνονται τα διαθέσιμα ενοικιαζόμενα σπίτια στη Θεσ/νίκη Θεσσαλονίκη

12:3504/06

Σταϊκούρας: Χαμηλότερη η ύφεση στην Ελλάδα Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

12:3004/06

Ενημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Σ. Πέτσα (VIDEO) Ελλάδα ,Πολιτική

12:1704/06

Πέθανε ο Δημήτρης Παυλής Ελλάδα ,Κοινωνία

12:1504/06

Κίνα: Επίθεση με μαχαίρι σε δημοτικό σχολείο (ΦΩΤΟ) Διεθνή

12:0604/06

Μαξίμου: Δεν υπάρχει κινητικότητα στον Έβρο Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

12:0004/06

Χρυσές δουλειές για «πειρατή» συνδρομητικών καναλιών Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

11:4704/06

Κινητοποίηση συνταξιούχων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:4504/06

Έρευνα για απευθείας μετάδοση μαθημάτων από σχολικές αίθουσες Ελλάδα ,Παιδεία

11:3304/06

Στο δασικό φυτώριο Λαγκαδά ο Θ. Καράογλου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

11:3004/06

Πρώτο το όνομα του Τραμπ στη λέξη «ρατσιστής» στο Twitter Διεθνή

11:2704/06

Ζέρβας: Κοινός στόχος, μετρό στην πόλη το 2023 Δήμοι ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

11:1704/06

Βόλος: Έγκυος θετική στον κορωνοϊό Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:1504/06

ΕΚΠΑ: Πώς περιορίζεται η μετάδοση του κορωνοϊού Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:0004/06

ΣΒΕ: Ζητά συνέχιση της επιδότησης τόκων για τουλάχιστον 3 μήνες Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

10:5604/06

Διακοπές νερού σε Τούμπα, Ξηροκρήνη, Ωραιόκαστρο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:4704/06

Θεσσαλονίκη: «Μπούκαραν» στον ΕΦΚΑ οι συνταξιούχοι (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:4504/06

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα έρευνας για την υδροξυχλωροκίνη Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:3004/06

Παπαθανάσης: Μόνο καθιστοί στα πανηγύρια (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Πολιτική

10:1504/06

Θεσ/νίκη: Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:0504/06

Δώρο Πάσχα: Μέχρι πότε και πώς θα καταβληθεί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

10:0004/06

ΔΕΗ: Επανήλθαν οι εισπράξεις, επιβεβαιώνεται η αλλαγή πορείας Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4804/06

Αγνοείται άτομο στον Υμηττό Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4504/06

Επίθεση με βιτριόλι: Τι εξετάζουν για την δράστιδα Ελλάδα ,Κοινωνία

09:3004/06

Ξάνθη – Κορωνοϊός: Ξεκινούν μαζικοί μοριακοί έλεγχοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Υγεία

09:1504/06

Βραζιλία-covid-19: Νέο θλιβερό ρεκόρ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:1204/06

Θεσ/νίκη: Περιοδεία Ζέρβα στα έργα του Μετρό (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Δήμοι ,Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

09:0004/06

Σύψας για τη χαλάρωση των μέτρων: Παίζουμε με τη φωτιά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4504/06

Βαρτζόπουλος: Ανάγκη αλιευτικής ζώνης 12 ναυτικών μιλίων Αγροτική Οικονομία ,Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

08:3004/06

Με ρυθμούς… «χελώνας» τα διπλώματα οδήγησης Θέματα GR Times ,Κοινωνία

08:1504/06

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0004/06

Έβρος: Συναγερμός για νέο κύμα μεταναστών στα σύνορα (ΒΙΝΤΕΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

07:4504/06

Διακοπή νερού στη Νεάπολη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:3004/06

Τραμπ: «Μαζεύει» τα περί εμπλοκής του στρατού στις διαδηλώσεις Διεθνή ,Σημαντικά

07:2004/06

Ο covid-19 θα «κοστίσει» 30%-60% του τζίρου της αγοράς μπύρας Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

07:1004/06

Διακοπές ρεύματος στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0004/06

Ο καιρός για σήμερα, Πέμπτη, σε όλη τη χώρα Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ