Γιάννενα: Γυναίκα με κορωνοϊό στο Νοσ. «Χατζηκώστα» έφερε στον κόσμο υγιέστατα δίδυμα–Τι λέει ο διοικητής στο GRTimes

Γιάννενα: Γυναίκα με κορωνοϊό στο Νοσ. «Χατζηκώστα» έφερε στον κόσμο υγιέστατα δίδυμα–Τι λέει ο διοικητής στο GRTimes

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Μέσα στη γενικότερη «μαυρίλα» και τη δυσάρεστη κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί εδώ και δύο χρόνια με την πανδημία, υπάρχουν και ευχάριστες ειδήσεις, όπως αυτή που έρχεται από το νοσοκομείο «Χατζηκώστα» στα Γιάννενα, όπου μία γυναίκα που μολύνθηκε από κορωνοϊό έφερε στον κόσμο υγιέστατα δίδυμα.

«Αυτή μπορούμε να πούμε πως είναι μια ευχάριστη είδηση, ανάμεσα στις τόσες δυσάρεστες που ακούμε καθημερινά σχετικά με την Covid-19. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και σε ειδικό ξεχωριστό χειρουργείο, το επιτελείο της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής, προχώρησε σε καισαρική και η γυναίκα αυτή γέννησε χωρίς κανένα πρόβλημα» σημειώνει στο GRTimes ο διοικητής του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμέζης.

Να σημειωθεί ότι η γυναίκα ήταν στην 34η εβδομάδα της κύησης και λίγες ώρες νωρίτερα είχε διακομιστεί από το νοσοκομείο της Κέρκυρας. Αμέσως μετά τον τοκετό, μεταφέρθηκε στην κλινική Covid, ενώ τα δύο βρέφη, όπως εξηγεί ο κ. Δερδεμέζης, «είναι μια χαρά στην υγεία τους και απλώς για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο τμήμα Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top