Γκλέτσος: «Απαιτούν από γυναίκες να τις ρίξουν στο κρεβάτι για 2μηνη απασχόληση» (VIDEO)

Γκλέτσος: «Απαιτούν από γυναίκες να τις ρίξουν στο κρεβάτι για 2μηνη απασχόληση» (VIDEO)

Την θέση του σχετικά με όλες τις καταγγελίες που εκφράζουν  γυναίκες από τον χώρο του θεάτρου και του αθλητισμού για παρενόχληση ή  βία από άντρες συναδέλφους τους, εξέφρασε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όπως είπε, στην εκπομπή «Αεράτοι» του Lamianow.gr έχει απέχθεια για τους θύτες που δεν διστάζουν να εξευτελίσουν την προσωπικότητα των θυμάτων, πατώντας επάνω στον φόβο και στην ανάγκη τους να εργαστούν.

«Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στην πολιτική» είπε ο Απ. Γκλέτσος προσθέτοντας: «Ξεφτίλες, που πατάνε πάνω στην ανάγκη γυναικών να επιβιώσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, απαιτούν να τις ρίξουν στο κρεβάτι με αντάλλαγμα μια 2μηνη απασχόληση σε θέση εργασίας» λέει χαρακτηριστικά, περιγράφοντας όσα βλέπει καθημερινά στην ενασχόληση του με την πολιτική αλλά και την Τέχνη.

«Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Με στεναχωρεί να τα παρακολουθώ όσα καταγγέλλονται αλλά από την άλλη ευελπιστώ ότι μετά τη δημοσιότητα που παίρνει το θέμα. θα μπει φρένο στην εκμετάλλευση για μερικά χρόνια. Θα πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας πώς να μην γίνονται θύματα, να ξέρουν πώς να αντιδράσουν, να είμαστε δίπλα τους αν ποτέ τους συμβεί…» Όσο για τους θύτες, η ξεφτίλα τους, θα είναι η τιμωρία τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ