Γλαστράκια με 1.500 «ευχαριστώ» προσέφεραν ΤΙΤΑΝ και ΧΑΝΘ στο προσωπικό του ν/σ Παπαγεωργίου

Γλαστράκια με 1.500 «ευχαριστώ» προσέφεραν ΤΙΤΑΝ και ΧΑΝΘ στο προσωπικό του ν/σ Παπαγεωργίου

Προσφέροντας πολύχρωμα φυτά σε όλους τους εργαζόμενους, η τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ και η ΧΑΝΘ βρέθηκαν και πάλι κοντά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 εκπρόσωποί τους μετέφεραν τις θερμές ευχαριστίες και τη στήριξή τους στο προσωπικό του Νοσοκομείου, διανέμοντας 1.500 γλαστράκια με πανέμορφα καλλωπιστικά φυτά.

Η ευγενική πρωτοβουλία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ανθεστήρια», που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το ΤΙΤΑΝ σε συνεργασία με τη ΧΑΝΘ.

 

Τα εντυπωσιακά λουλούδια γέμισαν με χρώματα και μυρωδιές το κεντρικό σαλόνι δίνοντας δύναμη στο προσωπικό που μάχεται αδιάκοπα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Παράλληλα, μέσα από τη δράση «Έχεις τη φύση στο χέρι σου», στάλθηκε το μήνυμα της καλλιέργειας περιβαλλοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού.

Οι εργαζόμενοι «αγκάλιασαν» την ευγενική πρωτοβουλία, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ο πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης και ο γενικός διευθυντής Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης ευχαρίστησαν θερμά για την έμπρακτη προσφορά τους και την ενεργό παρουσία τους τον διευθυντή της εταιρείας παραγωγής τσιμέντου και δομικών υλικών Κωνσταντίνο Νικολάου και τον προϊστάμενο οικονομικής και διοικητικής υπηρεσίας Ανέστη Σελεγγίδη, καθώς και τους εθελοντές της ΧΑΝΘ.

Η διανομή, που αποτέλεσε μια νότα χαράς σε ημέρα γενικής εφημερίας, ολοκληρώθηκε με την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Η Αντηρίδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έχεις τη φύση στο χέρι σου»: Εβδομάδα Δράσης και Ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον από την ΧΑΝΘ και το ΤΙΤΑΝ

«Έχεις τη φύση στο χέρι σου»: Περιβαλλοντική δράση από ΧΑΝΘ και ΤΙΤΑΝ στο «Παπανικολάου»

ΤΙΤΑΝ: Διενέργεια Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων στις 9/5 – Ετήσια Γενική Συνέλευση μετόχων στις 12/5

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top