Γλυκά Νερά: Mαρτυρία μαραγκού που επισκεύασε τη σπασμένη πόρτα του σπιτιού

Γλυκά Νερά: Mαρτυρία μαραγκού που επισκεύασε τη σπασμένη πόρτα του σπιτιού

Για την συνάντηση του με τον 33χρονο πιλότο που σκότωσε την γυναίκα του στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε ο μαραγκός τον οποίο είχε επισκεφτεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν λίγους μήνες για να επισκευάσει μία πόρτα από το σπίτι.

Τον Απρίλιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εκπομπή «TLive», ο πιλότος είχε πάει για επισκευή μία πόρτα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου διέμενε με την 20χρονη σύζυγό του την οποία δολοφόνησε.

«Είχε επισκεφθεί τον Απρίλιο περίπου το μαγαζί μου. Μου είχε φέρει μια σπασμένη μεσόπορτα για να την επισκευάσω και να την κολλήσω. Ήταν μια λοξή πόρτα, που μπαίνει σε μεζονέτα που έχει κεραμίδια. Μπορεί να ήταν από μπάνιο, μπορεί από κρεβατοκάμαρα. Ήταν λευκή», ανέφερε.

«Υπάρχει περίπτωση να ήταν και από σοφίτα. Μου είχε πει ότι είχε κλειστεί από μέσα το παιδί του και δεν μπορούσε να ανοίξει και την έσπασε για να μπει μέσα. Δεν ήξερα πόσο ήταν το παιδί του. Άγνωστος ήταν, ένας πελάτης με μια σπασμένη πόρτα για να τη φτιάξω. Μία φορά ήρθε με πολιτικά ρούχα και όταν ήρθε να την πάρει, φορούσε τη στολή του πιλότου», προσέθεσε.

Και συνέχισε για την πόρτα που είχε σπάσει: «Η πόρτα είχε σπάσει από κάποιον που είχε πάρει φόρα. Δεν ήταν από κλειδαρά, ούτε παραβιασμένη με λοστό. Οι μεντεσέδες είχαν σπάσει και από την μεριά της κλειδαριάς είχε σπάσει λόγω της κόντρας που είχε. Έκατσα την κόλλησα και την έφτιαξα. Ήταν κύριος, σοβαρός και μου μίλαγε στον πληθυντικό».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ