ΓΣΕΕ: Τα συνδικάτα δεν εκφοβίζονται, δεν τρομοκρατούνται

ΓΣΕΕ: Τα συνδικάτα δεν εκφοβίζονται, δεν τρομοκρατούνται

Θέση ως προς τα δύο περιστατικά που σημειώθηκαν σήμερα και αφορούν τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, αλλά και την κυβερνοεπίθεση από χάκερ σε ιστοσελίδες Εργατικών Κέντρων, πήρε με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Συνοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), η οποία ζητά την πλήρη διερεύνηση των υποθέσεων και την τιμωρία των δραστών.

Συγκεκριμένα η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Ο εμπρησμός σήμερα αυτοκινήτου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης το πρωί έξω από τα γραφεία του ΕΚΘ, προκαλεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό για τους σκοπούς και τους στόχους τέτοιων ενεργειών. Ένας εμπρησμός που γίνεται σε έναν πολυσύχναστο δρόμο κα μάλιστα σε ώρα αιχμής και που θα μπορούσε να έχει τραγικά αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα άγνωστοι «χάκαραν» ιστοσελίδες Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών, αλλά και της ΓΣΕΕ, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα για το αν πρόκειται για συντονισμένη δράση. Οι υποθέσεις αυτές, πρέπει να διερευνηθούν άμεσα και οι υπαίτιοι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν.

Η ΓΣΕΕ επαναλαμβάνει προς πάσα κατεύθυνση, ότι τα συνδικάτα δεν εκφοβίζονται, δεν τρομοκρατούνται και δεν εκβιάζονται. Εμπρησμοί και κάθε άλλους είδους πράξη βίας, δεν είναι επίθεση μόνο στα συνδικάτα, είναι επίθεση στη δημοκρατία.

Οι εργαζόμενοι έχουν πολλά και σημαντικά προβλήματα για να αντιμετωπίσουν και τα συνδικάτα ήταν, είναι και θα είναι εδώ για να αγωνιστούν προς όφελος και μόνο των εργαζομένων που εκπροσωπούν.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ