Σε εξέλιξη η πορεία στη Θεσσαλονίκη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο – Κλειστοί δρόμοι

Σε εξέλιξη η πορεία στη Θεσσαλονίκη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο – Κλειστοί δρόμοι

Ξεκίνησε η πορεία για το εργασιακό νομοσχέδιο με τους  διαδηλωτές να κατευθύνονται προς τα δυτικά αυτή την ώρα από την οδό Εγνατία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 24ωρη Πανελλαδική απεργία σε όλη τη χώρα σήμερα, Πέμπτη, για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση, με την συμμετοχή των πολιτών στη Θεσσαλονίκη να είναι μεγάλη.

Δεκάδες συνδικαλιστικοί και μαζικοί φορείς συγκεντρώθηκαν από τις 10:30 π.μ., ώστε να διαμαρτυρηθούν για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο που συζητιέται από σήμερα στη Βουλή.

Στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, γιατροί, ναυτεργάτες, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ενώ λεωφορεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα πραγματοποιούνται στάσεις εργασίας.

Τεράστια ήταν η συμμετοχή στη συγκέντρωση που έγινε πριν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο Άγαλμα του Ε. Βενιζέλου,για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

UPDATE: 12:36
Κατά την διάρκεια της πορείας, οι μέλη του ΠΑΜΕ σταμάτησαν έξω από το Αμερικανικό Προξενείο, στην οδό Τσιμισκή και άπλωσαν στην άσφαλτο ένα τεράστιο πανό που ανέγραφε την εξής έκφραση: «Solidarity Auto workers From the factories Of ford General Motors And Stellantis You will never Walk alone Pame»

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top