Η ΕΛΑΣ επί ποδός μετά την βόμβα στο Α.Τ. Ζωγράφου

Η ΕΛΑΣ επί ποδός μετά την βόμβα στο Α.Τ. Ζωγράφου

Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛΑΣ, μετά και την χθεσινή τοποθέτηση του εκρηκτικού-εμπρηστικού μηχανισμού στο Αστυνομικό Τμήμα  Ζωγράφου.

Η αστυνομία δεν θεωρεί τη βόμβα ως ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά ως ένα μέρος  των επιθέσεων που έχουν γίνει συχνές το τελευταίο διάστημα. Συναγερμός έχει σημάνει λοιπόν στην Ελληνική Αστυνομία που περιμένει την ανάληψη της ευθύνης από νέα οργάνωση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μάλιστα οι αρχές βλέπουν πίσω από αυτές τις ενέργειες ενός είδους ανασυγκρότηση του λεγόμενου «αντάρτικου πόλεων», που ακολουθεί τις κινήσεις της αστυνομίας στα Εξάρχεια, τις εκκενώσεις καταλήψεων και όχι μόνο.

Η παρατηρητικότητα του διοικητή του τμήματος Ζωγράφου ο οποίος εντόπισε τη βόμβα λίγο πριν εκραγεί, δεν απέτρεψε μόνο ένα αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά έδωσε στην αστυνομία τη δυνατότητα να εξετάσει έναν άρτιο μηχανισμό, βγάζοντας τα πρώτα συμπεράσματα για τους δράστες που το κατασκεύασαν και το τοποθέτησαν.

Ο εντοπισμός του μηχανισμού έθεσε σε ύψιστο συναγερμό την Αστυνομία και ήδη έχουν δοθεί εντολές για αύξηση της επαγρύπνησης και ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας τόσο στις αστυνομικές υπηρεσίες, όσο και σε άλλους ευαίσθητους στόχους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top