Η Enel Green Power υποστήριξε τον διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας 10ου Circuit Καρύστου

Η Enel Green Power υποστήριξε τον διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας 10ου Circuit Καρύστου

Η Enel Green Power χέρι-χέρι με την Κάρυστο.

  • Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία υποστήριξε ποδηλατικό αγώνα στη Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα το 10 ο Circuit Καρύστου.
  • Πριν την έναρξη, η EGP δώρισε στον τοπικό Σύλλογο Προστασίας ΑμΕΑ, «Χέρι – Χέρι», ένα μίνι βαν 9 θέσεων, αξίας σχεδόν 19.000 ευρώ.
  • Οι συγκεκριμένες δράσεις υποστηρίζουν τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ για καλή υγεία & ευημερία (3), για τη μείωση των ανισοτήτων (10) και για τις βιώσιμες πόλεις & κοινότητες (11).

Tην Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου η Enel Green Power υποστήριξε τη διεξαγωγή του 10 ου Circuit Καρύστου σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρυστίας «Άνεμος» και τις τοπικές αρχές.

Οι περίπου 150 αθλητές που συμμετείχαν σε περισσότερες από 13 κατηγορίες είχαν την ευκαιρία να διασχίσουν μια όμορφη διαδρομή, συνολικού μήκους 3.270 μέτρων, η οποία περνούσε από σημαντικά τοπόσημα της πόλης, όπως το Μπούρτζι.

Γενικότερα, ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και δίνει βαθμούς στην ατομική και σωματειακή κατάταξη.

Η Χρύσα Γιαννοπούλου, Yπεύθυνη Tμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης Ελλάδος της Enel Green Power, δήλωσε: «Η ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών μέσω της εφαρμογής του μοντέλου Δημιουργίας Αμοιβαίας Αξίας είναι μια στρατηγική επιλογή της Enel Green Power, η οποία υπηρετεί τη βιώσιμη ενέργεια. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λοιπόν, εδώ που λειτουργούμε τον Καφηρέα, τη μεγαλύτερη συστοιχία αιολικών πάρκων της χώρας, υποστηρίξαμε έναν ποδηλατικό αγώνα και προβάλαμε τουριστικά την ευρύτερη περιοχή. Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε ότι η μακρόχρονη συνεργασία μας με τον «Άνεμο» αφενός μετατρέπει σταδιακά την Κάρυστο σε έναν αθλητικό προορισμό, αφετέρου συμβάλλει στην εξέλιξη των αθλητών του Συλλόγου».

Μετά τη λήξη της αγωνιστικής διαδικασίας ακολούθησε ανοιχτό πρόγραμμα όπου οικογένειες και παιδιά πήγαν βόλτα με τα ποδήλατά τους, απολαμβάνοντας μέρος ή και όλη τη διαδρομή.

Η Enel Green Power, είναι η εταιρεία του ομίλου Enel, που είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη και λειτουργία των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας παγκοσμίως, με παρουσία στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία. Η Enel Green Power είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της πράσινης ενέργειας με διαχειριζόμενη ισχύ περίπου 49 GW σε ένα ενεργειακό μείγμα που περιλαμβάνει αιολική, ηλιακή, γεωθερμική και υδροηλεκτρική ενέργεια και είναι στην πρώτη γραμμή της ενσωμάτωσης καινοτόμων τεχνολογιών σε μονάδες παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top