Η Εθελοντική Διακονία Αστέγων σκόρπισε χαμόγελα στο Παιδοογκολογικό Τμήμα Ιπποκράτειου

Η Εθελοντική Διακονία Αστέγων σκόρπισε χαμόγελα στο Παιδοογκολογικό Τμήμα Ιπποκράτειου

Σε μία ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία προέβησαν τα μέλη της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, που επισκέφθηκαν το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά.

Συγκεκριμένα η επικεφαλής της Εθελοντικής Διακονίας στη Θεσσαλονίκη, Κυριακή Φράγκου,  συνοδευόμενη από μέλη της δομής, μοίρασαν τέσσερα μικρά  ποδήλατα, είδη ζωγραφικής, επιτραπέζια παιχνίδια, πάνες, πάμπερς, μωρομάντηλα και με αυτόν τον τρόπο έκαναν χαρούμενα τα παιδιά.

“Ανεβήκαμε στο δεύτερο όροφο, χτυπήσαμε το κουδούνι με πίεση, σαν το ουράνιο τόξο που βγαίνει μετά τη βροχή. Τα ποδηλατάκια μπήκαν στη σειρά και οι μικροί μας φίλοι σηκώθηκαν από το κρεβατάκι και άνοιξαν τα μάτια τους όσο άνοιγαν, χαμογέλασαν όσο πιο πολύ μπορούσαν και τα μάτια έγιναν ήλιοι φωτεινοί” σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Φράγκου στην ανάρτηση που έκανε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

“Βγήκαν στο διάδρομο, ο Θωμάς έκανε γκριμάτσες χαράς, η Έλενα χάιδευε τη χαίτη που κρεμόταν από το ροζ ποδήλατο με παραστάσεις του μικρού πόνυ. Οι μητέρες γελούσαν, πρώτη φορά γελούσαν, κάναμε κι άλλες δράσεις αλλά ποτέ δε γέλασαν. Η προϊσταμένη, οι νοσηλεύτριες, έλεγαν “τι χαρά; Ποιος το σκέφτηκε; Τι ιδέα ήταν αυτή; Άλλαξε η όψη των παιδιών”. Εγώ καμάρωνα, όχι για την ιδέα, αλλά που μπούκωσα με χαμόγελα τα παιδιά” πρόσθεσε.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κας. Φράγκου έχει ως εξής:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top