«Η εξέλιξη της Πεταλούδας» της Μερίτα Τσάκε από τις Εκδόσεις «Μολύβι»

«Η εξέλιξη της Πεταλούδας» της Μερίτα Τσάκε από τις Εκδόσεις «Μολύβι»

Οι Εκδόσεις Μολύβι ανακοινώνουν την έκδοση του βιβλίου της ενεργειακής θεραπεύτριας Μερίτα Τσάκε Tyxeri Petalouda “Η εξέλιξη της πεταλούδας”.

Απόσπασμα από το Βιβλίο

“Τότε οι γυναίκες, αν παντρεύονταν δε χώριζαν ποτέ… Μόνο αν ο θάνατος τους χώριζε με τον άντρα τους. Δεν είχαν δικαιώματα κι επιθυμίες δικές τους, ζούσαν με το «τι θα πει ο κόσμος;»… Ζούσαν για τον κόσμο και για την τιμιότητα του κόσμου. Για ένα καθαρό κούτελο, αλλιώς θα ήσουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, του χωριού και θα έμενες μόνη σου. Θα ήσουν η πουτάνα στα μάτια όλων των άλλων και άλλα πολλά παρόμοια. Θα στα εξηγήσω εγώ μέσα από τη δική μου ιστορία. Άσχετα αν τους κακοποιούσαν οι άνδρες τους ή οτιδήποτε άλλο… Μέχρι και η πεθερά και ο πεθερός μπορούσε να κακοποιήσει λεκτικά ή σωματικά τη νύφη”.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μερίτα Τσάκε ή κατά πολλούς «Τυχερή πεταλούδα» γεννήθηκε στην Αλβανία και τα τελευταία 25 χρόνια κατοικεί στην Ελλάδα.

Από τότε που ήρθε έχει εξελιχθεί ολοκληρώνοντας σπουδές και παρακολουθώντας σεμινάρια, ώστε, πλέον να είναι εναλλακτική θεραπεύτρια με δικό της χώρο και πολλές και διαφορετικές τεχνικές.

Οι τεχνικές στις οποίες έχει πιστοποίηση είναι η τεχνική Θήτα Healing απελευθέρωση πεποιθήσεων και άλλα πολλά, η τεχνική metaphysical anatomy απελευθέρωση τραύματος, η τεχνική access bars στην οποία είναι και εκπαιδεύτρια κι άλλες πολλές τεχνικές EFT, Oponopono.

Μέσα από αυτά, μέσα από την ενέργεια της αγάπης, έχει βοηθήσει και βοηθάει πολλούς ανθρώπους για να βρούνε και να συντονιστούν με τον ίδιο τους τον εαυτό στην αυτογνωσία και στην εξέλιξη. Το βιβλίο ¨Η εξέλιξη της πεταλούδας» είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει και με αυτό συστήνεται στο αναγνωστικό κοινό.

Ένα συγκινητικό αυτοβιογραφικό βιβλίο που εμπνέει αισιοδοξία και ελπίδα για τη Ζωή

Για επικοινωνία, για παραγγελίες και για την οργάνωση παρουσιάσεων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στις Εκδόσεις Μολύβι (Λ. Ιασωνίδου 10, 55131, Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη) στα τηλέφωνα 2311284046 και 6948524500 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top