Η Κάτια Δανδουλάκη στο «Μπλε Φεγγάρι» της TV100 (VIDEO)

Η Κάτια Δανδουλάκη στο «Μπλε Φεγγάρι» της TV100 (VIDEO)

Στη νέα εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100 «Μπλε Φεγγάρι» που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά, εμφανίζεται η γνωστή ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη.

Μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς, που σέβεται το κοινό της και τιμά την τέχνη, έχοντας περάσει από όλα τα είδη θεάματος, η Κάτια Δανδουλάκη, είναι μια από τις πρώτες προσωπικότητες που φιλοξενείται στο «Μπλε Φεγγάρι», τη νέα εκπομπή της TV100, που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Η ηθοποιός είναι μια από τις 12 προσωπικότητες που θα φιλοξενηθούν στη νέα εκπομπή, με αφορμή τη συμπλήρωση των 35 ετών λειτουργίας, της μοναδικής δημοτικής τηλεόρασης, της TV100.

Τον γύρο των 12 εκπομπών, «εγκαινιάζει» ο πολυβραβευμένος επιχειρηματίας Σταύρος Ανδρεάδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Θεοφανώ, πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδας, Πρόεδρος του Ομίλου SANI / IKOS και επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης που διακρίνεται για το διαχρονικό του ενδιαφέρον για τον πολιτισμό.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ωριαία συζήτηση, της αγαπημένης ηθοποιού με τη Μαρία Σαμολαδά, στη διάρκεια της οποίας μιλάει για την τελευταία της δουλειά, «Το καινούριο παιδί», το έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου που για τελευταίες τρεις παραστάσεις, την Παρασκευή 18/3, το Σάββατο 19/3 και την Κυριακή 20/3, θα βρίσκεται στο θέατρο «Αριστοτέλειον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κ. Δανδουλάκη για τη θεατρική παράσταση «Το καινούργιο παιδί» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τελευταίες παραστάσεις για «Το καινούργιο παιδί» με την Κάτια Δανδουλάκη στο Θέατρο Αριστοτέλειον

«Το καινούργιο παιδί» με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο Αριστοτέλειον

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top