Η «Lara Croft» που… δαμάζει οχιές μιλά στο GRTimes-«Φίδι είναι και αυτό, απλά θέλει ειδικό χειρισμό» (ΦΩΤΟ)

Η «Lara Croft» που… δαμάζει οχιές μιλά στο GRTimes-«Φίδι είναι και αυτό, απλά θέλει ειδικό χειρισμό» (ΦΩΤΟ)

Το πρόσωπο της έγινε γνωστό καθώς ήταν η γυναίκα εκείνη που κατάφερε να απομακρύνει την μεγάλη σε μέγεθος οχιά που εντοπίστηκε σε αυλή σπιτιού στο Πανόραμα με επιτυχία. Για το μέλος της ομάδας διάσωσης και υπεράσπισης ζώων, Ελευθερία Βεκίλογλου ωστόσο, ο φόβος για τα ερπετά και ειδικά για τις οχιές δεν υφίσταται, καθώς όπως εξηγεί χρειάζεται ειδική εκπαίδευση και τήρηση του πρωτοκόλλου ασφαλείας για να αποφευχθεί κάποιο λάθος.

Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός 

«Τα παιδιά μου δε θα έλεγα ότι χαίρονται και ιδιαίτερα με το γεγονός ότι ασχολούμαι με τα άγρια ζώα, ωστόσο σέβονται το πάθος μου για αυτό που κάνω. Αντιλαμβάνομαι πως για τον κόσμο είναι επικίνδυνο, όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι όταν όλα γίνονται όπως πρέπει και χωρίς πανικό δεν δημιουργούνται προβλήματα» αναφέρει η Ελευθερία μιλώντας στο GRTimes.
«Ναι έχω πιάσει με τα χέρια μου οχιές και άλλα είδη φιδιών, δε φοβάμαι καθόλου. Είναι παρεξηγημένα ζώα και στοχοποιούνται λόγω της δικής μας φοβίας. Εγώ τα αγαπώ και για αυτό έχω και ένα τατουάζ με ερπετό στο χέρι μου άλλωστε», προσθέτει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top