Ι. Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου: Τρόλαρε αντιεμβολιαστές μοιράζοντας…σοκολατάκια (ΦΩΤΟ)

Ι. Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου: Τρόλαρε αντιεμβολιαστές μοιράζοντας…σοκολατάκια (ΦΩΤΟ)

Σε μια πρωτότυπη, αν μη τι άλλο ενέργεια, προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, μετά από συγκέντρωση αντιεμβολιαστών που πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/9) έξω από τα γραφεία της, μοιράζοντας… σοκολατάκια στους διαμαρτυρόμενους ώστε «να μη φύγουν πικραμένοι».

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση «μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης από 48 (!!!) άτομα»  και την επίδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την πρωτοβουλία της Μητρόπολης να συνεργαστεί με την 5η ΥΠΕ ώστε να διενεργούνται εμβολιασμοί κάθε Κυριακή έξω από Ιερούς Ναούς, οι άνθρωποί της «μοίρασαν σοκολατάκια στους συγκεντρωμένους, για να μη φύγουν πικραμένοι».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πανθεσσαλική/πανελλαδική συγκέντρωση 48 (!!!) αντιεμβολιαστών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών να παρευρίσκεται κάθε Κυριακή βάσει προγράμματος έξω από Ιερούς Ναούς ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και να διευκολυνθούν συνάνθρωποι μας στη θωράκιση τους ενάντια στην πανδημία.

Η Ιερά Μητρόπολη σέβεται την οποία άποψη, ακόμη και αυτήν που στερείται επιχειρημάτων, ή καταφεύγει ακόμη και στο παράλογο για να εκφράσει εμπάθεια και άρνηση. Επειδή το κυριότερο επιχείρημα που ακούστηκε εναντίον των εμβολίων είναι ότι όσοι υπηρετούμε τέτοιες πρωτοβουλίες είμαστε μασόνοι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, καθώς και το σύνολο των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως δηλώνουν πως ούτε έχουν σχέση με τέτοιους χώρους, ούτε γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους. Πιστεύουμε πως μετά την δήλωση μας αυτήν καταρρίπτεται το επιχείρημα και οι αγαπητοί μας διαμαρτυρόμενοι θα προσέλθουν να εμβολιαστούν.

Εντύπωση έκανε η δήλωση κάποιων πως είναι Χριστιανοί την στιγμή που δεν τους έχουμε δει σε Ναούς, ενώ επίσης εντυπωσιακό ήταν το ότι στην εκδήλωση μίλησε τ. αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί για λόγους καθόλου χριστιανικούς, που γνωρίζει η Λάρισα.

Μετά την επίδοση του κειμένου διαμαρτυρίας εναντίον της πρωτοβουλίας της, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου μοίρασε σοκολατάκια στους συγκεντρωμένους, για να μην φύγουν πικραμένοι.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top