Η προειδοποίηση στελέχους του Ρουβίκωνα στους δικαστές για την άδεια του Κουφοντίνα

Η προειδοποίηση στελέχους του Ρουβίκωνα στους δικαστές για την άδεια του Κουφοντίνα

Τη συμπαράστασή του στον Δημήτρη Κουφοντίνα, που έχει ξεκινήσει απεργία πείνας, εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβικώνας», αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι σε περίπτωση που το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου δεν χορηγήσει άδεια στον καταδικασμένο εκτελεστή της 17Ν θα ανοίξει κύκλος αίματος.

Αν και στην ανάρτησή του ο Γ. Καλαϊτζίδης αναφέρει ξεκάθαρα ότι η απόφαση των τριών δικαστών θα επηρεάσει άμεσα τη ζωή όχι μόνο του Κουφοντίνα, αλλά και τη δική τους, ενώ προειδοποιεί πως «εάν κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα, όλα θα κοκκινίσουν», ο ίδιος στη συνέχεια αρνήθηκε ότι εξαπέλυσε απειλές. Έκανε λόγο για προσπάθεια στρέβλωσης των θέσεών του από τα μέσα.

Σε ανάρτησή στο Facebook o Γιώργος Καλαϊτζίδης, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες. Οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν.»

Στον απόηχο αντιδράσεων επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία ανέφερε τα εξής:

«»Απειλές» και «κύκλους αίματος» διέγνωσαν στην ανάρτηση μου τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.Μου θυμίζει την περίπτωση με το μακεδονικό συλλαλητήριο όπου και τότε πάλι έγινε ένας χαμός αφού η ανάρτηση μου είχε θεωρηθεί πολεμικό ανακοινωθέν.

Άσχετα αν μετά επιβεβαιώθηκε με την οργανωμένη επίθεση των ακροδεξιών που προσπάθησαν να εισβάλουν στα Εξάρχεια. Είναι σύνηθες φαινόμενο τα μμε να διαστρεβλώνουν και να παραπληροφορούν το οτιδήποτε κάνουμε η λέμε.Οπότε δεν μου κάνει καμία εντύπωση η διαχείριση που κάνουν και σε αυτήν την περίπτωση.

Η αυτονόητη διαπίστωση πως με τον θάνατο ενός απεργού πείνας θα επηρεάζονταν οι ζωές όλων μας(ημών αλλά και των αυτουργών αυτής της κατάληξης)μεταφράστηκε σε «ευθείες απειλές κατά της ζωής των δικαστών». Μην ανησυχείτε κύριοι δεν θα πάμε να πυροβολήσουμε κανέναν.

Αλλά να είστε σίγουροι πως οι αντιδράσεις σε περίπτωση που οι δικαστές πάρουν παράλογες και πέραν κάθε λογικής αποφάσεις θα είναι και μαζικές και συνεχόμενες.Έτσι λοιπόν θα «κοκκινίσουν»όλα. Όχι από το αίμα.Αυτό το χύνετε εσείς καθημερινά.Το ζητάτε με αγωνία για να γεμίσετε τα δελτία και τις ιστοσελίδες σας.

ΥΓ.Γράψτε τώρα ότι τα «γυρνάω «μετά τον «σάλο που δημιουργήθηκε».Είστε τόσο ελεεινοί όσο και προβλέψιμοι».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ