Η Μαρία Στεφάνου, μιλά για το βιβλίο της με τίτλο «Το Βαμπίρ που λεγόταν Αναστασία» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η Μαρία Στεφάνου, μιλά για το βιβλίο της με τίτλο «Το Βαμπίρ που λεγόταν Αναστασία»  (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τα βιβλία της που έχουν θέμα την αυτογνωσία και συστήνονται από ψυχολόγους και κυρίως για το νέο της βιβλίο με τίτλο «Το Βαμπίρ που λεγόταν Αναστασία», μίλησε η συγγραφέας Μαρία Στεφάνου το πρωί της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Η συγγραφέας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θέμα του βιβλίου της που είναι η ενέργειά μας και η σύνδεσή μας με τη δική μας εσωτερική πηγή, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε αν κλέβουμε ενέργεια από τους άλλους και τι σημαίνει αυτό για τον καθένα μας. Το βιβλίο, που περνά τα μηνύματά του μέσα από την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού βαμπίρ που αποφάσισε να ξαναγίνει άνθρωπος, μπορεί να διαβαστεί από όλη την οικογένεια και αποτελεί το δεύτερο από την τριλογία της συγγραφέως με θέμα την εσωτερικότητα του ανθρώπου. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τη Δευτέρα 1 Μαρτίου.

Μπορείτε να βρείτε τα βιβλία της κα Στεφάνου στην σελίδα της στο Facebook: https://www.facebook.com/mariastefanouproduction

Ακούστε όλα όσα είπε η Μαρία Στεφάνου στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ