Η… συνομιλία της ντροπής: Διαπόμπευση γυναικών με χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες (ΦΩΤΟ)

Η… συνομιλία της ντροπής: Διαπόμπευση γυναικών με χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες (ΦΩΤΟ)

Απ’ ότι φαίνεται, η ιστοσελίδα chatpic.org, η οποία ασκούσε τεχνολογική σεξουαλική βία, δεν ήταν η μόνη σελίδα διαπόμπευσης γυναικών. Περίπου 2.000 είναι οι ενεργοί χρήστες σε ιδιωτική απόρρητη συνομιλία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram, στην οποία τα μέλη-αυστηρά άνδρες- ανταλλάσσουν παράνομα πορνογραφικό υλικό γυναικών, χωρίς φυσικά τη συναίνεση τους, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του GRTimes.gr. Αυτή η «ιδιωτική» συνομιλία, με προσωρινό όνομα Random Group λειτουργεί οργανωμένα και μάλιστα με συγκεκριμένους κανόνες, ενώ μέχρι στιγμής οι χρήστες έχουν διαμοιραστεί περίπου 20.000 φωτογραφικά αρχεία με γυμνές κοπέλες. Δείτε τι λέει ο δικηγόρος Στέφανος Ανδριακόπουλος στο GRTimes.gr.

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη 

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes.gr, το να μπει κανείς σε αυτή την ιδιωτική απόρρητη  συνομιλία, η οποία διαπομπεύει και εκθέτει ανεπανόρθωτα τις γυναίκες, είναι εύκολο, ωστόσο το να παραμείνει, είναι δύσκολο. Η συνομιλία απευθύνεται μόνο σε άντρες, καθώς υπάρχει ρητή απαγόρευση από τους διαχειριστές για πρόσκληση γυναικών. Οι χρήστες που επιθυμούν να αποκτήσουν και να μοιραστούν πορνογραφικό υλικό το οποίο προσβάλει τη γενετήσια αξιοπρέπεια των θυμάτων, προσκαλούνται από ήδη υπάρχοντα μέλη, και μόνο εάν οι διαχειριστές εγκρίνουν το αίτημα πρόσκλησης αποκτά ο νέος χρήστης πρόσβαση.

Αν δε στέλνουν γυμνές γυναίκες, τρώνε «kick»

Η ιστορία δε σταματά όμως εδώ. Αυστηρός κανόνας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του GRTimes.gr, είναι το ενεργό μέλος να διαμοιράζεται πορνογραφικό υλικό και μάλιστα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά την έγκριση πρόσβασης στη συνομιλία, αλλιώς… κινδυνεύει να «φάει kick», δηλαδή να τον διώξουν. Οι χρήστες, πέρα από πορνογραφικό υλικό, διαμοιράζονται και προσωπικά στοιχεία των θυμάτων-γυναικών, όπως ονοματεπώνυμα, ώστε να καταφέρουν οι υπόλοιποι χρήστες να τις εντοπίσουν.

Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι γίνονται μέλη της συνομιλίας προκειμένου να «βρουν» φωτογραφίες συγκεκριμένων γυναικών και σε περίπτωσή που η αναζήτησή τους δεν επιφέρει καρπούς, απευθύνονται στα υπόλοιπα μέλη. Δίνουν το ονοματεπώνυμο της κοπέλας, το username της στα κοινωνικά δίκτυα και περιμένουν υπομονετικά ώστε κάποιος που τυχαίνει να έχει υλικό να ανταποκριθεί, αντικειμενοποιώντας, διαπομπεύοντας, προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπεια του θύματος και παραβιάζοντας τα προσωπικά του δεδομένα.

Random Group: 1998 μέλη- 18.400 φωτογραφίες

Όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του GRTimes.gr, αυτή τη στιγμή η συνομιλία έχει 1998 μέλη και οι χρήστες έχουν διαμοιραστεί περισσότερες από 18.400 φωτογραφίες. Οι διαχειριστές της συνομιλίας έχουν κάνει «pin» ένα μήνυμα οδηγία για τους χρήστες και επειδή μάλλον κουράστηκαν από τις συνεχείς εκκλήσεις των χρηστών για διαμοιρασμό των ονοματεπωνύμων των θυμάτων, τους καλούν να σταματήσουν.

Οι διαχειριστές ξέρουν να φυλάγονται

Οι διαχειριστές της συνομιλίας, είναι πλήρως ενημερωμένοι για το νόμο και γνωρίζουν πως να προστατευτούν. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του GRTimes.gr, γενικότερα η δράση των χρηστών του διαδικτύου και πόσο μάλλον οι ιδιωτικές απόρρητες συνομιλίες στην Ελλάδα, δεν παρακολουθούνται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λόγω περιορισμών που επιβάλει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Ο μόνος τρόπος να γίνει άρση απορρήτου σε χρήστες του διαδικτύου, είναι με εισαγγελική εντολή, αφού προχωρήσει σε μήνυση η εκάστοτε κοπέλα, καταγγέλλοντας τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού χωρίς τη συναίνεσή της. Να σημειωθεί ότι η συναινετική πορνογραφία ενηλίκων δεν είναι ποινικά κολάσιμη πράξη στη χώρα μας, πράγμα που επιβάλλει την ενεργοποίηση του θύματος και την απεύθυνσή του στις αρχές.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν «παρακολουθεί» συνομιλίες χωρίς καταγγελία

Μόλις εγκριθεί η άρση απορρήτου, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζητά από το πλημμελειοδικείο Αθηνών επισύνδεση με κάποιον «ύποπτο χρήστη» και μόνο τότε βλέπουν τις κινήσεις του. Ως τότε, η δίωξη στη χώρα μας δεν παρακολουθεί, δε γνωρίζει και δεν αναζητά τη δραστηριότητα των χρηστών στο διαδίκτυο. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μπορεί να ξεκινήσει αυτεπαγγέλτως έρευνα, μόνο εάν διαθέτει στοιχεία, όπως μία φωτογραφία με το όνομα του group ή κάποιον αριθμό τηλεφώνου, ή αν πρόκειται για ιστοσελίδα, το πλήρες URL.

Αλλάζουν το όνομα συνεχώς

Οι διαχειριστές της σελίδας λοιπόν, όλα αυτά φαίνεται να τα γνωρίζουν, αφού φροντίζουν να αλλάζουν συνεχώς το όνομα της συνομιλίας για να μην εντοπιστεί και αφού φροντίζουν να απαγορεύουν την «είσοδο» στις γυναίκες, ώστε να βεβαιωθούν ότι καμία δεν πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με φωτογραφίες που την απεικονίζουν. Το όνομα που διατηρεί αυτή την περίοδο το group, όπως μπορείτε να δείτε στις παραπάνω φωτογραφίες, είναι «Random Group» και μάλλον δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Δύσκολες νομικά οι συγκεκριμένες υποθέσεις

Ο δικηγόρος Στέφανος Ανδριακόπουλος, μιλά στο GRTimes.gr για τη δυσκολία διαλεύκανσης των συγκεκριμένων εγκλημάτων.

«Περίπτωση από περίπτωση διαφέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θύμα πρέπει να βρει το θάρρος να καταγγείλει την πράξη. Είναι βασική προϋπόθεση. Οι διαδικασίες όμως είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες. Αν έχει διαμοιραστεί υλικό ας πούμε από Facebook, πρέπει να απευθυνθείς στο Facebook προκειμένου να σου δώσει την IP ή έστω το email του ατόμου που έφτιαξε τη συνομιλία, γιατί μπορεί να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο σαν username. Ούτε τότε είναι εύκολο. Έχω δει περίπτωση που ισχυρίζονταν τρία άτομα ότι χρησιμοποιούσαν την ίδια IP. Ειδικά αν έχει φύγει η υπόθεση από τα σύνορα της χώρας, τα πράγματα είναι δύσκολα. Aν π.χ. το υλικό διαρρεύσει σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό υπάρχει ολόκληρη διαδικασία για να καταφέρεις να «κατέβει». Αν πάλι η ιστοσελίδα αρνηθεί να το κατεβάσει, πρέπει να μπλέξεις με διεθνή δικαστήρια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

O κ. Ανδριακόπουλος, τονίζει ότι τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο όταν το υλικό έχει διαρρεύσει σημαντικά:

«Όταν η φωτογραφία έχει πάει από site σε site, όταν την έχουν 10.000 άτομα στο κινητό τους, είναι δύσκολο να βρεις ποιος ευθύνεται για τη διάχυση της πληροφορίας», αναφέρει.

Ανδριακόπουλος: Αν υπάρχει μεγάλη διάχυση πληροφορίας, άσε το θέμα να σβήσει

Ο ίδιος κλείνοντας, δίνει την προσωπική του συμβουλή:

«Αν το περιστατικό είναι κάτι μεμονωμένο το οποίο μπορείς να το σταματήσεις εγκαίρως, ή αν γνωρίζεις τον υπαίτιο, τότε συμβουλεύω να γίνει μία μήνυση. Πολλές φορές έχουν βγει άτομα νικητές. Όμως, όταν δεν μπορεί πλέον με τίποτα να ανακοπεί η διάχυση της πληροφορίας, συμβουλεύω να αφήσουν το θέμα να σβήσει, να περάσει. Η δικαιοσύνη είναι αργή. Οι διαδικασίες είναι μακροχρόνιες. Κοστίζουν πολλά. Μπορεί να μη βρεις εν τέλει ποιος φταίει και να μην καταφέρεις να αποζημιωθείς. Η δική μου φιλοσοφία είναι να μην πληρώνεσαι από ένα άτομο το οποίο δε μπορείς να το βοηθήσεις».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η δράση τέτοιου είδους ιδιωτικών απόρρητων συνομιλιών, δεν είναι καινούριο φαινόμενο, όπως επίσης η δράση του Random Group δεν είναι η μόνη στο είδος της.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες και αποδεικτικά στοιχεία και επιθυμεί να προχωρήσει σε καταγγελία, μπορεί να στείλει, ακόμη και ανώνυμα, ένα email στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και συγκεκριμένα στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18:5001/03

Τζεντιλόνι: Θετική πρωτοβουλία το διαβατήριο εμβολιασμού Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:4701/03

Θεοδωρίδου: Αναμένεται ικανοποιητικό τείχος ανοσίας περίπου στον Ιούνιο Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4501/03

Συγκέντρωση για τον Δ. Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας Κοινωνία

18:4001/03

«All-in» στον άσο της Έβερτον, με τη γνωστή «συνταγή» η Ρεάλ Αθλητισμός

18:3001/03

Ηράκλειο: Συνελήφθη ιερέας με 38άρι περίστροφο! Κοινωνία

18:2501/03

Επιστολή του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου στον Μ. Βορίδη – Τι ζητάει Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

18:2001/03

Κάλεσμα προέδρου ΚΕΔΕ σε νέους/νέες: Να συμμετέχετε στα κοινά Δήμοι

18:1901/03

Θεσσαλονίκη: Νέα συγκέντρωση και πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

18:1501/03

Πυροσβεστική: Δεν έγινε κανένα κορωνοπάρτι στο Αρχηγείο Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:1001/03

Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.: Πληθαίνουν οι επιθέσεις κατά αστυνομικών Κοινωνία

18:0001/03

Δείτε LIVE την ενημέρωση για τους εμβολιασμούς Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:5601/03

Στα χέρια του Εισαγγελέα η αναφορά Αυγενάκη για τη ΓΣ και τις αρχαιρεσίες στην ΕΟΧΑ Αθλητισμός ,Ελλάδα

17:5501/03

Χρηστίδης για Κουφοντίνα: Η κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε Πολιτική

17:5001/03

Συνάντηση Καράογλου με εκπροσώπους Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών Κοινωνία

17:4601/03

Χάρτης κορωνοϊού: Στο «κόκκινο» η Αττική Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:4501/03

Σύσκεψη εργασίας για την επίλυση του κτηριακού ζητήματος των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης Β.Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

17:4001/03

Υπό κατάληψη το κτίριο της Πρυτανείας του ΔΠΘ Β.Ελλάδα ,Παιδεία

17:3901/03

Κορωνοϊός: 1.176 κρούσματα σήμερα, 406 διασωληνωμένοι Ελλάδα

17:3001/03

Θετική στον κορωνοϊό η Σμαράγδα Καρύδη Lifestyle ,Κορωνοϊός

17:2901/03

Αλαλούμ με τα νέα μέτρα στους Ευζώνους: Ουρές 7 χλμ. – Φεύγουν για… Προμαχώ... Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2001/03

«Κορωνοπάρτι» στην Πυροσβεστική: Έρευνα θα διατάξει ο Χαρδαλιάς Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:1001/03

«Απέραντη» χωματερή στη Δυτική Θεσσαλονίκη – «Παγίδες» για οδηγούς (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

17:0001/03

Ιαπωνικό καλωσόρισμα της Ρόμα σε ΠΑΟΚ Αθλητισμός

16:5001/03

ΑΠΘ: Στο «Fibre in the sky» εντάσσεται ο Αστρονομικός Σταθμός Χολομώντα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Παιδεία

16:4001/03

Επιστολή 41 δικαστικών κατά της Ένωσης Δικαστών-Εισαγγελέων για Κουφοντίνα Ελλάδα

16:3101/03

ΙΟΒΕ: Μικρή βελτίωση του οικονομικού κλίματος Ελλάδα ,Οικονομία

16:3001/03

Συγχαρητήριο tweet του Κ. Μητσοτάκη για την Άννα Διαμαντοπούλου Πολιτική

16:2001/03

Πάνω από 4.000 rapid test το Σαββατοκύριακο – Πόσα ήταν θετικά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:1201/03

Νικήτη: Ένας δημοτικός σύμβουλος και δύο τοπικοί προσήχθησαν στα επεισόδια για τους αμμ... Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Σημαντικά

16:1001/03

Σε ΦΕΚ η παράταση εκπτώσεων μέχρι τέλη Μάρτη Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

16:0101/03

Δωρεάν συμμετοχή στην transport logistic 2021 Επιχειρήσεις

16:0001/03

ΕΔΑ Αττικής: Προσφέρει πρόσβαση στα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου Ενέργεια

15:5001/03

Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Διενέργεια rapid tests σε πάνω από 480 άτομα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:4001/03

Λέσβος: Επίθεση μεταναστών σε αστυνομικούς στο Καρά Τεπέ Ελλάδα

15:3201/03

Δήμαρχος Ορεστιάδας: Ικανοποιητική η απόφαση για μη επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

15:2901/03

Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

15:2301/03

Cisco: Η Ελλάδα στην ταχύτητα 5G Επιχειρήσεις ,Παιδεία ,Τεχνολογία

15:2001/03

Στοίχημα: Με το combo της Έβερτον και ισπανικά γκολ στο 2.27 Αθλητισμός

15:1301/03

Γαλλία: Ένοχος για διαφθορά κρίθηκε ο Σαρκοζί Διεθνή ,Σημαντικά

15:1001/03

Πελώνη: Ο Κουφοντίνας ζητά προνομιακή μεταχείριση εκτός της έννομης τάξης Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:0001/03

Πανδημία και πιστοποιητικό εμβολιασμού στην τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με τον Σουηδό... Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:5901/03

Ποδήλατο για GHANGE στην αστική κινητικότητα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Παιδεία

14:5201/03

Τσαϊρίδης: Δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:5001/03

Σίνδος: Μέρα παρά μέρα και μία διάρρηξη καταγγέλλει ο Σύλλογος Κατ/ρχών Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

14:4001/03

Βορίδης για Κουφοντίνα: Αν θέλει να σέβεται τους νόμους ας τους ακολουθήσει Ελλάδα ,Πολιτική

14:3301/03

Μενδώνη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή Πολιτική

14:2901/03

Θεσ/νίκη: Ολοκληρώνονται οι έλεγχοι για τις παράνομες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στο ... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:2401/03

Στεργίου: Με τον επιλεκτικό ανθρωπισμό ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τον ασκό του Αιόλου (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:2401/03

Μητσοτάκης: Η έξοδος από την κρίση είναι πια ορατή Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:2001/03

Ποιότητα Ισχύος και Εξοικονόμηση Ενέργειας Άποψη ,Άρθρα ,Ενέργεια

14:1301/03

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων στο ΑΠΘ (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:1001/03

Χατζηδάκης: Ώς τις 10 Μαρτίου η e-πλατφόρμα για την προσωρινή σύνταξη Οικονομία ,Πολιτική

14:0001/03

Νικήτη: Ένταση μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών (VIDEO) Δήμοι

13:4601/03

Χ. Κυπριανίδης: Επ’ αόριστον η κατάληψη στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

13:4501/03

Ιπποκράτειο: Επαναλειτουργούν από σήμερα τα απογευματινά ιατρεία Θεσσαλονίκη

13:3301/03

Διακοπές νερού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:3001/03

Electra Equipment: Μεγάλος διαγωνισμός αξίας 10.000€ για επίπλωση επαγγελματικού χώρου Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:2301/03

Βουλγαρίδου: Έβλεπα την αγωνία στα μάτια των γιατρών (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:2301/03

ΟΟΣΑ: Απέσυρε την υποψηφιότητά της η Άννα Διαμαντοπούλου Πολιτική

13:1501/03

Νέο κατάστημα Lidl στο Κερατσίνι Κοινωνία

13:1001/03

Κούγιας: Καταθέτει μηνύσεις και αγωγές κατά πάντων Κοινωνία ,Σημαντικά

13:0001/03

Θ. Φωτίου: Να επιληφθεί η Δικαιοσύνη για τους εκτός λίστας εμβολιασμούς (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:5501/03

Αρ. Πελώνη: Από την πρώτη στιγμή προτάξαμε την προάσπιση της δημόσιας υγείας Θέματα GR Times ,Πολιτική

12:5101/03

Καστελόριζο: Covid free, με τήρηση των μέτρων – Τι λέει ο δήμαρχος στο GRTimes Δήμοι ,Ελλάδα ,Επιστήμη

12:4501/03

Φον ντερ Λάιεν: Πρόταση για ψηφιακό διαβατήριο εμβολιασμού το Μάρτιο Διεθνή ,Κορωνοϊός

12:3001/03

Δείτε LIVE την ενημέρωση από την Αρ. Πελώνη Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

12:2201/03

Υπό κατάληψη το ΕΚΘ για τον Δημήτρη Κουφοντίνα (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:1501/03

Στοίχημα. Αγγλικό ποντάρισμα στο 2.75 Αθλητισμός

12:0001/03

Συνελήφθη ο εφοπλιστής Μιχάλης Ζολώτας στην Κηφισιά Ελλάδα

11:4901/03

Μανδαλιανός: Απαλλαγή τελών για τραπεζοκαθίσματα (ΗΧΗΤΙΚΟ) Δήμοι ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

11:4501/03

Από σήμερα οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και στην Α’ τάξη δημοτικού Κοινωνία ,Παιδεία

11:4401/03

ΕΕG: Άδειες για τα έργα των 600 εκ. σε Πτολεμαϊδα και Μεγαλόπολη Ενέργεια ,Επιχειρήσεις ,Τεχνολογία

11:3501/03

Μασούτης: Χρυσό βραβείο στα E-volution awards Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

11:2901/03

Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Κιλκισίου Εμμανουήλ Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

11:2301/03

Θεσσαλονίκη: Από τις 6/3 το ‘Mykonos’ σαλπάρει για το Βόρειο Αιγαίο Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:1501/03

Πρόστιμα και ποινές μαμούθ με on line ελέγχους από σήμερα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

11:0701/03

Εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ έκλεισαν τον δρόμο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:0501/03

Ορεστιάδα: Μαζικές παραιτήσεις κοινοταρχών για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

11:0501/03

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια ο Κ. Τσιάρας Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:0101/03

Tσαβλής: Δεν μετάνιωσα που κάλεσα συγγενείς, σώσαμε τα εμβόλια Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

10:4501/03

Κόβονται από σήμερα και μέχρι νεωτέρας τα σχολικά γεύματα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Παιδεία

10:4001/03

Η Eurobank στηρίζει τον ξενοδοχειακό κλάδο με 750 εκ. ευρώ Επιχειρήσεις ,Τουρισμός

10:3901/03

Χαμός με Πέλκα στην Τουρκία (ΦΩΤΟ+VIDEO) Αθλητισμός

10:3001/03

Δικηγόροι: Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στο Μαξίμου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:2201/03

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων Αθλητισμός

10:1901/03

Άρης: Με… φόντο το κύπελλο και τον Ολυμπιακό Αθλητισμός

10:1501/03

Λιανεμπόριο: Σε λειτουργία το 13032 αν και δεν μπορεί ακόμα να χρησιμοποιείται Κορωνοϊός

10:0001/03

Κορωνοϊός: Μεταφέρουν σε ιδιωτικά νοσοκομεία non covid περιστατικά Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:4501/03

ΠΟΕΔΗΝ-Ναύπακτος: Βλάβη σε ψυγείο κατέστρεψε εμβόλια Κορωνοϊός ,Σημαντικά

09:3001/03

Αρσάκειο: Ξεκινάει σήμερα η έρευνα για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης Ελλάδα ,Κοινωνία

09:1501/03

Συνελήφθη στέλεχος κυκλώματος ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 50 κιλά ηρωίνης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:0001/03

Βδομάδα πληρωμών ξεκινά σήμερα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

08:4501/03

Παυλάκης-Κορωνοϊός: Κίνδυνος για «τσουνάμι» αν ανοίξουν σχολεία Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3001/03

Γώγος: Ενδεχόμενο παράτασης lockdown Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:1801/03

Γ. Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής: Με νόμιμες διαδικασίες η μεταγωγή του Κουφοντίνα Κοινωνία ,Σημαντικά

08:1501/03

Αττική: Ασφυκτιούν οι ΜΕΘ – Το σχέδιο του ΕΣΥ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:0001/03

Υγιεινά τρόφιμα που σας φτιάχνουν τη διάθεση! Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

07:4501/03

Το ΑΠΘ με το BIOMAC ανοίγει δρόμους στην «πράσινη» Χημεία Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Παιδεία

07:3401/03

Στις φλόγες «παραδόθηκε» κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας Κοινωνία

07:3001/03

Στέλλιος Μπουτάρης: Συγκρατημένα αισιόδοξοι για το 2021 Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:1501/03

Αλλαγές από σήμερα στις βεβαιώσεις κίνησης των εργαζομένων Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

07:1201/03

Αθήνα: Πέταξαν μολότοφ σε εν κινήσει περιπολικό Κοινωνία

07:0501/03

ΠΚΜ: Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου εκτελούνται εργασίες σήμερα Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

07:0001/03

Ο καιρός για σήμερα, Δευτέρα Ελλάδα ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ