Ηλεία: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομων συνταγογραφήσεων

Ηλεία: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομων συνταγογραφήσεων

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησε η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ηλεία, εξαρθρώνοντας κύκλωμα παράνομων συνταγογραφήσεων.

Ένας γιατρός, δύο ιατρικοί επισκέπτες καθώς και ένας αλλοδαπός από το Πακιστάν, βρίσκονται στα χέρια των αρχών οι οποίες ερευνούν και την εμπλοκή ενός ακόμη ιατρού.

Σύμφωνα με το Ilialive, η υπόθεση παράνομων συνταγογραφήσεων έγινε στο νομό Ηλείας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βουπρασίας.

Ο γιατρός που εργάζεται στο δημόσιο, – για αυτό και εμπλέκεται η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων – φέρεται να συνταγογραφούσε με την υπόδειξη των ιατρικών επισκεπτών φάρμακα της εταιρίας που εκπροσωπούν, σε αλλοδαπούς εργάτες γης. Ο Πακιστανός που έχει συλληφθεί φέρεται να ελέγχεται, πως είχε το ρόλο του ανθρώπου που έφερνε τα στοιχεία άλλων αλλοδαπών στο όνομα των οποίων γινόταν η συνταγογράφηση.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ελέγχουν την εμπλοκή στην υπόθεση και δεύτερου γιατρού από άλλη περιοχή της Ηλείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, κρατούνται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και αναμένεται να περάσουν και το κατώφλι του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

Πηγή: cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top