Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τη δήλωση του τελευταίου για το θέμα των παρακολουθήσεων.
«Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για “εθνική ασφάλεια” και “ασύμμετρες-υβριδικές απειλές”. Δεν είπε λέξη για Predator και τους λόγους παρακολούθησης Κουκάκη και Ανδρουλάκη. Δεν είναι απλά ψεύτης, είναι επικίνδυνος για την δημοκρατία και την ασφάλεια της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος σε δήλωσή του στο Twitter.
Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για “εθνική ασφάλεια” και “ασύμμετρες-υβριδικές απειλές”. Δεν είπε λέξη για Predator και τους λόγους παρακολούθησης Κουκάκη κ Ανδρουλάκη.Δεν είναι απλά ψεύτης, είναι επικίνδυνος για την δημοκρατία και την ασφάλεια της χώρας #διαγγελμα
— Νάσος Ηλιόπουλος (@n_iliopoulos) August 8, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δήμαρχος Αριστοτέλη: «Πύλη εισόδου στον παγκόσμιο χάρτη η εμφάνιση Τζόρνταν στην Ιερισσό» (VIDEO)
Η Enel προχωρά σε δοκιμές νέων μοντέλων και καινοτόμων λύσεων για ανάπτυξη πράσινου υδρογόνου
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Τρίτη σε έξι Περιφέρειες (ΦΩΤΟ)