Κ. Μητσοτάκης: Το ψηφιακό κόμμα δεν υποκαθιστά τις κομματικές οργανώσεις

Κ. Μητσοτάκης: Το ψηφιακό κόμμα δεν υποκαθιστά τις κομματικές οργανώσεις

Τα γραφεία της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων επισκέφθηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκεί τον υποδέχτηκε η πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Λένα Σταμάτη, ο πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ιωαννίνων κ. Τασούλας, ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Αμυράς, η βουλευτής Ιωαννίνων κ. Κεφαλά, και ο βουλευτής Άρτας κ. Στύλιος. Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας, ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Στεργίου, ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Κονταδάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γαϊτάνης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Μαρινάκης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων κ. Καλαϊτζίδης.

«Κάναμε ένα ακόμα βήμα για το ψηφιακό κόμμα, όμως το ψηφιακό κόμμα δεν υποκαθιστά τις κομματικές οργανώσεις», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στα στελέχη της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων. Αναφερόμενος στις προκλήσεις της τρέχουσας συγκυρίας σημείωσε ότι «βρισκόμαστε στο μισό της τετραετίας, οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει αιτία εφησυχασμού, καθώς στόχος μας είναι να τρέξουμε με ταχύτητα σε ένα μέλλον που δεν μπορεί να μας περιμένει».

Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού στην πρόβλεψη της πρόεδρου της ΔΕΕΠ κ. Σταμάτη ότι θα είναι πρωθυπουργός και την επόμενη τετραετία. «Σε αντίθεση με κάποιους που εμφανίζονται ως αυριανοί πρωθυπουργοί, εμείς λέμε ότι είμαστε πρωθυπουργοί όσο μας εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός», απάντησε ο πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας ότι «εργαζόμαστε για να συνεχίσουμε να έχουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ