Κ. Νοτοπούλου: Ζητά έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τον εμπορικό κόσμο

Κ. Νοτοπούλου: Ζητά έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τον εμπορικό κόσμο

Με αφορμή τις εξελίξεις και την απόφαση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στη Θεσσαλονίκη από την ερχόμενη Δευτέρα (5/4), η επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί” Κατερίνα Νοτοπούλου ζητά έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τον εμπορικό κόσμο.

Στην ανακοίνωσή της, η κα. Νοτοπούλου μιλά για “διαχειριστικές αστοχίες” και “παλινωδίες της κυβέρνησης για τη Θεσσαλονίκη” οι οποίες “έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο”.

Και συμπληρώνει ότι “από χθες αργά το βράδυ, οπότε και πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ την αναστολή επανεκκίνησης του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη, καμιά ιδιαίτερη κυβερνητική μέριμνα δεν έχει ληφθεί για το δοκιμαζόμενο εμπορικό κόσμο της πόλης”.

Και καταλήγει τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “για το λόγο αυτό, καλώ αυτήν την ύστατη ώρα, όλες τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις να συμπράξουμε από κοινού για τη σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα το λιανεμπόριο.

Γιατί όλη η πόλη δικαιούται να πληροφορηθεί καθαρά και ανοιχτά τις προθέσεις των αρμοδίων για την τοπική μας οικονομία στο εξής.

Θεωρώ, δε, επιβεβλημένη την παρουσία όλου του εμπορικού κόσμου στη συνεδρίαση και ζήτω να λάβει χώρα το δυνατόν συντομότερο”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ