Κακοκαιρία Elias: Εκκενώνεται ο οικισμός Αμπελώνα του Παλαμά Καρδίτσας – Μήνυμα του 112

Κακοκαιρία Elias: Εκκενώνεται ο οικισμός Αμπελώνα του Παλαμά Καρδίτσας – Μήνυμα του 112

Ακόμη ένα μήνυμα από το 112 ήχησε σήμερα Τετάρτη (27.9.2023) για εκκένωση περιοχής, αυτή τη φορά στα κινητά των κατοίκων του οικισμού Αμπελώνα του Παλαμά Καρδίτσας, λόγω πλημμυρών που προκαλεί η επέλαση της κακοκαιρίας Elias στη Θεσσαλία.

«Αν βρίσκεστε στον οικισμό Αμπελώνα δήμου Παλαμά απομακρυνθείτε προς Ιτέα λόγω πλημμυρικών φαινομένων. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα του 112 για τους κατοίκους του οικισμού του πολύπαθου χωριού της Καρδίτσας από την κακοκαιρία.

Νωρίτερα σήμερα εστάλη μήνυμα του 112 για την εκκένωση των χωριών Πετρίλια και Σοφιάδα στη Φθιώτιδα, ενώ παράλληλα οι Αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση 4 χωριών των Φαρσάλων, το Μεγάλο και Μικρό Ευύδριο, την Υπέρια και τον οικισμό Πυργάκια.

Εκκένωση χωριού χρειάστηκε και στη Λάρισα, καθώς οι κάτοικοι του Σωτηρίου κλήθηκαν από μήνυμα του 112 να εκκενώσουν προς την πόλη.

 

Καρδίτσα: Νέα αναστολή έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων στο δήμο Παλαμά

Την αναστολή της έναρξης των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 για την ασφάλεια των μαθητών και πολιτών, αποφάσισε ο δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top