Κακοποίηση στο χώρο της ενόργανης: Καταγγελίες για σοβαρότερα σεξουαλικά εγκλήματα (VIDEO)

Κακοποίηση στο χώρο της ενόργανης: Καταγγελίες για σοβαρότερα σεξουαλικά εγκλήματα (VIDEO)

Σοκαριστικά είναι τα όσα δηλώνει ο δικηγόρος των καταγγελλόντων και των καταγγελλουσών πρώην αθλητών της ενόργανης γυμναστικής, καθώς αποκαλύπτει σε δηλώσεις του στο GRTimes ότι έχουν φτάσει στα χέρια του καταγγελίες για σοβαρότερα σεξουαλικά εγκλήματα. Ο ίδιος, αφήνει αιχμές, λέγοντας ότι όσοι σήμερα λένε πως “δεν είδαν και δεν άκουσαν” πυροδότησαν τις νέες καταγγελίες.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Παπαναστασούλης 

Αυξήθηκε ο όγκος των καταγγελιών για σεξουαλικά εγκλήματα στο χώρο της ενόργανης γυμναστικής, όπως αναφέρει ο δικηγόρος Αλέξανδρος Αβραμίδης, τόσο σε αριθμό όσο και σε περιεχόμενο, εννοώντας ότι τα καταγγελλόμενα περιστατικά δεν αφορούν μόνο αυτά που αναφέρονται στην αρχική επιστολή, αλλά πλέον καταγγέλλονται περιστατικά βαρύτερης σημασίας, που αφορούν σοβαρότερα σεξουαλικά εγκλήματα.

“Στην αρχή υπολογίζαμε ότι τα περιστατικά φτάνουν μέχρι το 2010. Πλέον προσεγγίζουμε κάθε μέρα από τα περιστατικά και τις καταγγελίες μέχρι και το σήμερα. Το περιεχόμενο των πράξεων, είναι πέραν αυτών που αναφέρονται στην αρχική τους επιστολή, εκφεύγουν από την απλή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας”, ενώ απαντά αρνητικά σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν οι νέες καταγγελίες αφορούν και βιασμό.

Ο δικηγόρος, αναφέρει ότι κάποιοι από αυτούς που αφορούν οι καταγγελίες, σήμερα έχουν θέσεις και ασχολούνται με τον αθλητισμό, ενώ αναφέρει: “θα παρακαλούσα να σταματήσουν να ζητούν συγγνώμη και να τη δείξουν με την παραίτησή τους από όποια θέση και αν κατέχουν”.

Τέλος συμπληρώνει ότι οι πρώην αθλητές ξαναζούν τα βιώματά τους, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά είναι αποφασισμένοι: “αυτοί που δηλώνουν σήμερα ότι δεν είδαν δεν ήξεραν δεν άκουσαν είναι αυτοί που προκαλούν και προκάλεσαν μία σειρά από άλλα παιδιά πέραν των 22 να μου στείλουν καταγγελίες”.

Δείτε τα βίντεο του GRTimes με τις δηλώσεις του δικηγόρου:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ