Καλαφάτης σε μαθητές: «Μας κάνετε περήφανους»

Καλαφάτης σε μαθητές: «Μας κάνετε περήφανους»

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση μαθητών Δημοτικών Σχολείων από τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρο Καλαφάτη για τη διάκρισή τους στον διαγωνισμό της Δ/νσης Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης κατά τη διάρκεια της βράβευσης των μαθητών τεσσάρων Δημοτικών Σχολείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό της Διεύθυνσης  Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, για τη δημιουργία διαδραστικού χάρτη με τους ήρωες της Επανάστασης του ’21, σήμερα το πρωί, στο Διοικητήριο δήλωσε:

«Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τα σχολεία που διακρίθηκαν. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση και την σπουδαία αυτή άσκηση.  Με τις εμπνευσμένες και δημιουργικές εργασίες σας μας κάνετε περήφανους. Χαιρόμαστε για την γνώση την έμπνευση, την δημιουργικότητά σας. Μας δίνετε αισιοδοξία, για το μέλλον αυτού του τόπου, για το αύριο του Ελληνισμού. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Όλους. Εμπνευστές, δασκάλους, μαθήτριες και μαθητές.

Η ποιότητα των εργασιών σας αποδεικνύει αξιοσύνη, δύναμη ανέλιξης και προόδου. Αποδεικνύει και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα σχολεία μας. Δράσεις σαν κι αυτή, τα αποτελέσματα της οποίας βραβεύονται σήμερα, λειτουργούν σαν κρίκος που συνδέει το χθες με το σήμερα και το σήμερα με το αύριο. Λειτουργούν σαν πυρσός που μεταλαμπαδεύει αρχές, αξίες και ιδανικά που έρχονται από τα βάθη της ιστορίας μας και οδηγούν το Έθνος μας στο μέλλον».

Στην τελετή βράβευσης παρέστησαν ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιος Φροσύνης, η υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης κ. Στέλλα Μπαζακογάννη, δασκάλες, δάσκαλοι και οι γονείς των μαθητών.

Το πρόγραμμα τελούσε υπό την αιγίδα του Τομέα Μακεδονίας – Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ