Καλαμαριά: Ένας ιστότοπος γεωγραφικών πληροφοριών για τους πολίτες

Καλαμαριά: Ένας ιστότοπος γεωγραφικών πληροφοριών για τους πολίτες

Σημαντικές πληροφορίες έχουν στη διάθεσή τους με ένα «κλικ» οι πολίτες και οι επαγγελματίες της Καλαμαριάς, μέσα από τον ανανεωμένο ιστότοπο γεωγραφικών πληροφοριών (web GIS) , που δημιούργησε ο Δήμος Καλαμαριάς.

Διευθύνσεις, οικόπεδα, κτίρια, οικοδομικές άδειες, πολεοδομικές ρυθμίσεις, σημεία ενδιαφέροντος, άδειες παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου, σημεία απινιδωτών, λαϊκές αγορές και πολλές άλλες πληροφορίες βρίσκονται καταχωρημένες στον ιστότοπο, που ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους είτε μέσω διαδραστικών χαρτών, είτε μέσω υπηρεσιών.

Όλοι έχουν πρόσβαση είτε άμεσα στην διεύθυνση https://tinyurl.com/2w3bnjfu ή μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του Δήμου Καλαμαριά https://kalamaria.gr/ και της επιλογής Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση .

Ο ιστότοπος συμβάλει στην άμεση πληροφόρηση, στη μείωση της γραφειοκρατίας, των έντυπων εγγράφων και χαρτών και στη διαφάνεια.

Τα δεδομένα του ιστότοπου ενημερώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και δημοσιεύονται στον ιστότοπο για το ευρύ κοινό από το αυτοτελές Τμήμα Γεωγραφικών Πληροφοριών, Υπηρεσιών και Αναλύσεων (G.I.S.A.) που τον αναπτύσσει και συντηρεί.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ