Βγήκαν τα γίδια από το μαντρί – Βόσκουν ανενόχλητα στον Φοίνικα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Βγήκαν τα γίδια από το μαντρί – Βόσκουν ανενόχλητα στον Φοίνικα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ένα μικρό κοπάδι κατσίκες που έβοσκαν ανενόχλητες, χωρίς την παρουσία κάποιου.. τσομπάνη, έκανε την εμφάνιση του το πρωί, στην περιοχή του Φοίνικα στην Καλαμαριά.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και στο βίντεο του GRTImes, πρόκειται για ένα κοπάδι από έξι ζώα, που “συνοδευόντουσαν” από ένα τσομπανόσκυλο και ένα μικρότερο σκυλάκι και τα οποία βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο, στην αρχή της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, στο ύψος της οδού Μαρίνου Αντύπα.

Οι κατσίκες που έκαναν ξαφνικά την εμφάνιση τους, έβοσκαν ότι πρασινάδα έβρισκαν μπροστά τους, δείχνοντας προτίμηση και στα φυτά που υπήρχαν σε περιφράξεις οικοπέδων.

Από πολύ κοντά και το τσομπανόσκυλο, το οποίο μάλιστα όταν αντιλήφθηκε κάποια κοπέλα να προσεγγίζει, άρχισε να γαυγίζει προς το μέρος της, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ήταν επιφορτισμένος με την προστασία του κοπαδιού.

Κατσίκες βόσκουν ανενόχλητες στην περιοχή του Φοίνικα στην Καλαμαριά

Οδηγοί αυτοκινήτων και περαστικοί από το σημείο, έβλεπαν με απορία τις κατσίκες που κυκλοφορούσαν ελεύθερες, χωρίς την επιτήρηση κάποιου ανθρώπου και δίπλα ακριβώς από τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, έναν δρόμο με πολύ αυξημένη κίνηση.

Κατσίκες βόσκουν ανενόχλητες στην περιοχή του Φοίνικα στην Καλαμαριά Κατσίκες βόσκουν ανενόχλητες στην περιοχή του Φοίνικα στην Καλαμαριά

UPDATE 13.15: Πληροφορίες στο GRTimes έκαναν λόγο για ύπαρξη “στάνης” στην περιοχή, η οποία γεωγραφικά ανήκει στα όρια του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top