Καταδικάστηκε για σωματεμπορία και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Καταδικάστηκε για σωματεμπορία και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Τρία άτομα συνελήφθησαν χτες διότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα, συνελήφθη χτες το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας ένας άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Θεσσαλονίκης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες αποφασεις τού επιβλήθηκε κάθειρξη 8 ετών, συνολική φυλάκιση 60 μηνών και χρηματική ποινή 17.500 ευρώ, για σωματεμπορία, μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση, διευκόλυνση ακολασίας, οπλοφορία και οπλοχρησία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αντίσταση.

Επίσης, συνελήφθη χτες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας ένας άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 9 μηνών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Τέλος, συνελήφθη χτες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας μία γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ