Κέλλας: Fake News του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία- Τι λένε Πολάκης και Βαρδάκης

Κέλλας: Fake News του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία- Τι λένε Πολάκης και Βαρδάκης

«Πόλεμος» δηλώσεων μέσω του GRTimes.gr μεταξύ του Βουλευτή Λάρισας της ΝΔ, κ. Χρήστου Κέλλα και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλου Πολάκη και  κ. Σωκράτη Βαρδάκη με αιχμή τις δαπάνες για το ΕΣΥ στον Προϋπολογισμό του 2021.

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη 

Ο Βουλευτής της ΝΔ, κ. Χρήστος Κέλλας, μιλώντας στο GRTimes.gr, χαρακτηρίζει ψευδή είδηση από τον ΣΥΡΙΖΑ τη μείωση δαπανών για την υγεία στον προϋπολογισμό του 2021, επισημαίνοντας ότι σε αυτόν υπολογίζονται μόνο οι τακτικές δαπάνες για το ΕΣΥ και όχι οι έκτακτες δαπάνες που αφορούν τον κορωνοϊό, οι οποίες προκύπτουν από το αποθεματικό.

«Δεν υπάρχει μείωση των δαπανών για την υγεία στον προϋπολογισμό για το 2021. Οι δαπάνες για τον κορωνοϊό, είναι έκτακτες δαπάνες, οι οποίες προκύπτουν από το αποθεματικό. Για την πανδημία, υπάρχουν έκτακτα κονδύλια, τα οποία δεν φαίνονται στον προϋπολογισμό. Αλλιώς πως αυξήθηκαν οι προσλήψεις, πως προστέθηκαν ΜΕΘ; Στην αρχή της πανδημίας, οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ ήταν 88.000 άτομα, ενώ σήμερα είναι 101.000. Ο ΣΥΡΙΖΑ, παρέδωσε 557 ΜΕΘ και σήμερα έχουμε περισσότερες από 1250. Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα έχουμε 1300 ΜΕΘ. Είναι Fake News του ΣΥΡΙΖΑ ότι μειώνονται τον επόμενο χρόνο οι δαπάνες για την υγεία», αναφέρει ο κ. Κέλλας.

«Οι ειδικευμένοι γιατροί έχουν φύγει από την Ελλάδα»

Ο Βουλευτής της Λάρισας, αναφερόμενος στην έλλειψη προσωπικού στα νοσοκομεία, αναφέρει ότι βασική αιτία, είναι το γεγονός ότι οι ειδικευμένοι γιατροί έχουν φύγει από την Ελλάδα, απολαμβάνοντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και υψηλότερη μισθοδοσία στο εξωτερικό:

«Προφανώς έχει κάνει προσπάθειες η κυβέρνηση ώστε να βρεθούν εντατικολόγοι, αλλά είναι στο εξωτερικό. Την τελευταία 5ετία φωνάζουμε ότι τα κρατικά νοσοκομεία δεν έχουν ειδικευμένους γιατρούς, αν εξαιρέσουμε τα πολύ μεγάλα νοσοκομεία της χώρας. Έχουν φύγει, διότι εδώ θα έπαιρναν 1300 ευρώ, ενώ έξω δουλεύουν σε καλύτερες συνθήκες και παίρνουν 5000 ευρώ. Η προσέλκυση με σκοπό τον επαναπατρισμό των γιατρών δεν μπορεί να γίνει όμως σε αυτή τη φάση της πανδημίας».

Ο κ. Κέλλας αναφέρει ότι η Ελλάδα, βρίσκεται σε καλύτερη φάση όσον αφορά στην πορεία της πανδημίας σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με καλύτερο σύστημα υγείας:

«Αν δείτε τους αριθμούς των νεκρών ανά εκατομμύριο, η Ελλάδα είναι στη 12η θέση. Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Βλέπουμε χώρες όπως το Βέλγιο, να κάνουν διακομιδές στη Γερμανία. Θεωρώ επίσης ότι ήταν άστοχη η σύγκριση της Ελλάδας με το Μπέργκαμο της Ιταλίας. Τις επόμενες ημέρες θα παρατηρηθεί μία επιπέδωση της καμπύλης των κρουσμάτων. Θα πέφτουν ραγδαία τα κρούσματα αλλά θα είναι αυξημένος ο αριθμός θανάτων των ασθενών που βρίσκονται στις ΜΕΘ. Μετά τις 10 ή 15 Δεκεμβρίου θα έχουμε μία ικανοποιητική μείωση, οπότε και θα μπορέσουμε να αρχίσουμε το σταδιακό άνοιγμα του λιανεμπορίου και ίσως των δημοτικών. Όμως με προσοχή τηρώντας τα μέτρα», τονίζει, ενώ προσθέτει κλείνοντας: «Τη στιγμή που είναι στα φόρτε της η πανδημία, δεν γίνεται να αγχωνόμαστε για τη διασκέδασή μας τα Χριστούγεννα. Είναι κρίμα να θρηνούμε θύματα ενώ είμαστε τόσο κοντά στο εμβόλιο. Τέλος, να προσθέσω ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή για αντιπολίτευση με αφορμή την πανδημία. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Πολάκης: «Είναι όλα ψέματα» – Βαρδάκης: «Ο κ. Κέλλας πρέπει να δει τι έκανε η κυβέρνηση αυτούς τους 8 μήνες»

«Είναι όλα ψέματα», αναφέρει ο πρώην Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης στο GRTimes.gr, ενώ απόλυτα σύμφωνος είναι και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Βαρδάκης.

«Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τα στοιχεία του προϋπολογισμού. Υπολείπονται πάρα πολύ των οικονομικών δεδομένων που θα έπρεπε να μπουν για την υγεία. Αλλά, όσα χρήματα και να δοθούν το 2021, είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις αδυναμίες του προηγούμενου διαστήματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τεκμηριώσει πως θα μπορούσε να ενισχυθεί το ΕΣΥ για να μην διακινδυνεύσει η ζωή ούτε ενός πολίτη. Είχαμε πάρει τα στοιχεία από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες για τις τιμές των τεστ και είχαμε πει ότι αν δεν έχει τη δυνατότητα να δίνει δωρεάν τα τεστ για τον κορωνοϊό, ας τα συνταγογραφήσει. Η κυβέρνηση όμως δεν ανακοίνωσε συνταγογράφηση, αλλά ένα πλαφόν. Ο κ. Κέλλας πρέπει να δει τι έκανε η κυβέρνηση τους τελευταίους 8 μήνες. Υπήρχαν αδρανοποιημένες ΜΕΘ λόγω έλλειψης προσωπικού. Επίσης δεν νοείται ΜΕΘ απλώς με έναν αναπνευστήρα ή στην καλύτερη ένα μόνιτορ»

«Να αφήσουν τα παραμύθια για την πρόσληψη μόνιμων γιατρών»

Ο κ. Βαρδάκης, θεωρεί ότι οι υποσχέσεις της κυβέρνησης περί μονιμοποίησης του επικουρικού προσωπικού, είναι «παραμύθια»:

«Πως θα μονιμοποιήσει ο Κ. Μητσοτάκης τους επικουρικούς γιατρούς; Υπάρχει κάποιος τρόπος που εμείς δεν τον ξέρουμε; Χωρίς συγκεκριμένη προκήρυξη, χωρίς μοριοδότηση; Χωρίς προκήρυξη, με μία απλή απόφαση του υπουργικού συμβουλίου δεν γίνεται! Ακόμη και να γίνει προκήρυξη, πως λένε ότι θα μονιμοποιήσει τους συγκεκριμένους; Πως θα εμποδίσουν άλλους γιατρούς να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους; Να αφήσουν τα παραμύθια και να μας πουν πως θα γίνει!», τονίζει ο κ. Βαρδάκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε πλάτη στην πανδημία»

Ο κ. Βαρδάκης, απαντώντας στην έκκληση του κ. Κέλλα για αποφυγή άσκησης αντιπολίτευσης με αφορμή την πανδημία απαντά:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε πλάτη στην πανδημία. Υιοθετήσαμε τα μέτρα της κυβέρνησης, στηρίξαμε την τήρησή τους, μιλήσαμε στον κόσμο. Η περίοδος χάριτος της κυβέρνησης όμως τελείωσε. Δεν μπορούμε σήμερα να σιωπούμε. Διακινδυνεύουν ζωές ανθρώπων. Πρέπει να καταγγέλλουμε από το πρωί ως το βράδυ όσα γίνονται. Είναι άστοχο να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε όσα έγιναν στην Ελλάδα, συγκρίνοντας τη χώρα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως το Βέλγιο. Οι χώρες αυτές, ήρθαν αντιμέτωπες πρώτες με την πανδημία. Όταν στο Βέλγιο γίνονταν 7.000 τεστ τη μέρα, εδώ γίνονταν 700. Η Ελλάδα είχε παραδείγματα που μπορούσε να μελετήσει. Τι κάναμε όμως; Ανοίξαμε τον τουρισμό χωρίς κανέναν έλεγχο! Εδώ και 8 μήνες δημιούργησε προοπτικές τεράστιας ανασφάλειας. Βιώνουμε πάλι την οικονομική κατάσταση του 2010. Στην Κρήτη, κόβουν το ρεύμα από τα νοικοκυριά!»

«Καμία εμπιστοσύνη πλέον στον ΕΟΔΥ»

O κ. Βαρδάκης τονίζει ότι πλέον «δεν έχει εμπιστοσύνη στον ΕΟΔΥ» με αφορμή δημοσιεύματα που αμφισβητούσαν την καταμέτρηση των κρουσμάτων, όπως αυτή παρουσιάζεται από τον ΕΟΔΥ στην ημερήσια επισκόπηση,

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη, πλέον, στον ΕΟΔΥ, όσον αφορά στην εικόνα που παρουσιάζει στην ελληνική κοινωνία. Με τις τελευταίες παλινωδίες και τις διαφωνίες μεταξύ κυβέρνησης-ΕΟΔΥ, ΕΟΔΥ-επιστημόνων, δεν μπορώ να πω πλέον ότι τους πιστεύω. Τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα. Θεωρώ ότι ο ΕΟΔΥ πραγματικά παρουσιάζει ότι θέλει!», διαμηνύει κλείνοντας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

08:4522/01

Σύψας: Δεν αποκλείεται τρίτο κύμα κορωνοϊού Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3022/01

«Με συμβούλεψε να σωπάσω και να το ξεχάσω» – Τρεις οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις π... Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

08:1522/01

Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Υπερδιπλάσια αύξηση αγορών ελέω κορωνοϊού Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

08:0822/01

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της συμπλοκής με τους πυροβολισμούς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0022/01

Προπονητές: Ο αθλητισμός πληγώθηκε αλλά θα ξαναβρεί το δρόμο του Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Επιστήμη

07:4522/01

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Το πρότυπο «σπίτι» για τα «Βέλη» ETR 470 (φωτο+videos) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

07:3022/01

Εξαδάκτυλος: Δεν είμαστε κοντά στο άνοιγμα Γυμνασίων-Λυκείων και εστίασης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

07:1522/01

Στο πράσινο η Ελλάδα στον χάρτη με τον δείκτη θετικότητας Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

07:0522/01

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0122/01

Επιστολή Ολυμπιονικών στη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΦΩΤΟ) Αθλητισμός ,Κοινωνία

07:0022/01

O καιρός σήμερα, Παρασκευή Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

06:0022/01

ΟΑΣΘ: Επιπλέον 38 λεωφορεία της MED BUS & TRUCK Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

00:0022/01

Ιταλία-κορωνοϊός: 14.078 κρούσματα, 521 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5721/01

Συναγερμός στο ECDC για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού – Καλεί για αυστηρότερα μέτρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5021/01

Μέρκελ: Έως τις 21/9 θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εμβολιασμού στη χώρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4021/01

Κύπρος: Δύο θανάτους και 164 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:3521/01

Μπορέλ και Τσαβούσογλου συζήτησαν τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο Διεθνή

23:3221/01

Μητσοτάκης στο Ευρ. Συμβούλιο: Ανάγκη επίσπευσης των αδειών για τα εμβόλια ΕΕ ,Πολιτική ,Σημαντικά

23:3021/01

Χρ. Δήμας: Στρατηγικό σχέδιο για τη διώρυγας της Κορίνθου. Ελλάδα

23:2521/01

Βραζιλία- Covid-19: Απίθανο να διεξαχθεί το καρναβάλι του Ρίο τον Ιούλιο Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2021/01

Ιρλανδία: Στοχεύει σε εμβολιασμό όλων των πολιτών έως τον Σεπτέμβριο Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:1921/01

Διευκρινίσεις υπ. Προστασίας του Πολίτη για δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ στις πορείες Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

23:1521/01

Ολλανδία-Covid-19: Το κοινοβούλιο ενέκρινε το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:1521/01

Εμβόλιο: Σχεδιάζουν το Sputnik-V σε μορφή που να διατηρείται στο ψυγείο Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:1021/01

Βρετανία-Covid-19: Πτώση των ημερησίων θανάτων – Ρεκόρ εμβολιασμών Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:0521/01

Μακρόν: Μην το παρακάνετε με την κριτική Διεθνή

23:0521/01

Τηλεδιάσκεψη Μηταράκη με φορείς του Έβρου Πολιτική

23:0021/01

Η ενεργειακή διασύνδεση στο επίκεντρο για Σκρέκα – Ισραηλινό ΥΠΕΝ Πολιτική

22:5521/01

Χίος: Άγριο ξύλο μεταξύ μεταναστών στο κέντρο της πόλης Κοινωνία

22:5521/01

Ο πρόεδρος της Αργεντινής εμβολιάσθηκε με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5421/01

Κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των αθλητών των Εθνικών ομάδων ζήτησε ο Λ. Αυγενάκης Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:5321/01

ΗΠΑ: Υποχρεωτική καραντίνα σε επιβάτες που φτάνουν με πτήσεις από το εξωτερικό Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4621/01

Κλήρωση Τζόκερ 21/1/21: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί Αθλητισμός

22:4521/01

Ικανοποίηση Βαρθολομαίου για δύο υψηλού συμβολισμού αποφάσεις του Μπάιντεν Διεθνή

22:4221/01

Συγχαρητήρια ΥΠΕΞ στον Γερουσιαστή Μενέντεζ Διεθνή ,Πολιτική

22:4021/01

Τα ΗΑΕ ενέκριναν το εμβόλιο Sputnik-V για επείγουσα χρήση Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:3521/01

Βόλος: Νέα επίθεση του «Κάμελ» – Συνελήφθη ύστερα από μήνυση 29χρονης Κοινωνία

22:3421/01

Σ. Μπεκατώρου: Όταν τελείωσε συνειδητοποίησα ότι με είχε βιάσει (VIDEO) Κοινωνία

22:3021/01

Κ. Γκιουλέκας: «Άμεση ανάγκη εμβολιασμού ευπαθών ομάδων και χρόνια νοσούντων» Κορωνοϊός ,Πολιτική

22:2521/01

Κύπρος: Ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός για το έτος 2021 Διεθνή

22:2221/01

Μητσοτάκης σε Μενέντεζ: Ανυπομονώ να επιδιώξουμε από κοινού ειρήνη και σταθερότητα στην... Πολιτική

22:2021/01

Γερμανία – Κορωνοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σύνορα για περιορισμό ... Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:1821/01

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Κορδελιό Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:1521/01

Πάτρα: Συνελήφθη 39χρονος με περισσότερα από δύο κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης Κοινωνία

22:1221/01

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη Συνεδρίαση Μητροπολιτικής Επιτροπής 2021 Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:1021/01

Ενισχύθηκε με 68 νέα αυτοκίνητα ο στόλος των αστυνομικών υπηρεσιών της Περ. Θεσσαλίας Κοινωνία

22:0521/01

Με εξοπλισμό και οχήματα ενισχύει η ΠΚΜ το δίκτυο εθελοντών έξι Δήμων Περιφέρειες

22:0021/01

Γαλλία: Χιλιάδες υγειονομικοί στους δρόμους της χώρας Διεθνή

21:5021/01

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Πράσινου Σημείου του Δήμου Σερρών Δήμοι

21:4521/01

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών Κοινωνία

21:4421/01

Χρυσοχοΐδης: Θα μπει τέλος στη δράση των προβοκατόρων Κοινωνία ,Πολιτική

21:4021/01

Βραζιλία-Covid-19: 1.340 θάνατοι και πάνω από 64.000 κρούσματα σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:3221/01

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή οι τρεις διαδηλωτές Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:3021/01

Πορτογαλία: Η αύξηση κρουσμάτων κλείνει σχολεία και πανεπιστήμια Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:2021/01

Δυναμική παρουσία της Δημ. Αστυνομίας εν όψει της λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:1521/01

Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ θα συνεχίσει να παρεμβαίνει στις αγορές ομολόγων Διεθνή ,ΕΕ

21:1021/01

Σπάει τη σιωπή της η τότε 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας: «Ήταν βιασμός με όλο το νόημα» Κοινωνία

21:0021/01

Επίδομα 400 ευρώ: Με ποια κριτήρια θα δοθεί στους επιστήμονες Κοινωνία ,Οικονομία

20:5021/01

Βαρβιτσιώτης: Η Τουρκία έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία γοητείας Πολιτική

20:4721/01

Η Pfizer μειώνει τις παραδόσεις εμβολίων έως 50% Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

20:4521/01

Έκκληση Ζέρβα: Να μην αφήσουμε το κακό να ξαναγυρίσει στην πόλη μας (VIDEO) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

20:4021/01

Καναδάς: Τα σύνορα θα παραμένουν κλειστά έναν ακόμη μήνα Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:4021/01

Βορίδης: Αποκαθιστούμε την εύρυθμη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης Πολιτική

20:3121/01

Πέτσας: Θα στηρίξουμε το σχέδιο Μάρσαλ του Δ. Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

20:3021/01

Αρχιφύλακας κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος πολίτη Κοινωνία

20:2021/01

Βαρουφάκης: Να τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο η ΕΛΣΤΑΤ Οικονομία ,Πολιτική

20:1721/01

ΣΥΡΙΖΑ: Ενημερωθήκαμε χθες για την τριμερή στο Βερολίνο Κόμματα ,Πολιτική

20:1521/01

Υποβλήθηκε στον Κ. Τασούλα η Έκθεση Πεπραγμένων του ΑΣΕΠ για το έτος 2019 Βουλή ,Ελλάδα ,Πολιτική

20:1021/01

Ουκρανία: Τουλάχιστον 15 νεκροί από πυρκαγιά σε γηροκομείο Διεθνή

20:0321/01

Συνάντηση Πέτσα – ΠΕΔ-ΚΜ: Στο επίκεντρο ο κοινωνικός και αναπτυξιακός ρόλος Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

20:0021/01

Γκάρμπερ: Πολύτιμος εταίρος των ΗΠΑ η Κυπριακή Δημοκρατία Διεθνή

19:5021/01

Κίνα: 144 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή

19:4821/01

Θεσσαλονίκη: Μετατράπηκαν σε συλλήψεις οι προσαγωγές τριών διαδηλωτών Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

19:4021/01

K. Χατζηδάκης στον ΣΕΒ: Ναι στην ανταγωνιστικότητα, αλλά με προστασία των εργαζομένων Πολιτική

19:3221/01

Παναγιωτόπουλος: Πότε θα ισχύσει η αύξηση της θητείας -Οι εξαιρέσεις Ελλάδα ,Πολιτική

19:3021/01

Γερμανία: Σχεδόν 20.400 νέα κρούσματα κορωνοϊού Χωρίς κατηγορία

19:2421/01

Καλυβάτσης στο GRTimes: Έχω να εργαστώ απ’ τον Φλεβάρη – Τι λέει για τις υπ... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

19:2021/01

Γεννηματά: «Ναι» στην κάρτα εισόδου για φοιτητές – «Όχι» στην αστυνομοκρατία Πολιτική

19:1521/01

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια επιδημιολογική προσέγγιση επιτρέπει το Μότο Κρος στην Πάρνηθα αλλά όχι το ... Κόμματα ,Πολιτική

19:1021/01

Χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό στη Μόσχα Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:0021/01

ΗΠΑ: Nέα υψηλά ρεκόρ στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης Διεθνή

18:5021/01

Δωρεάν drive through rapid test Covid-19 στο Δ. Ωραιοκάστρου Δήμοι ,Κορωνοϊός

18:4021/01

Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:3721/01

Ανοίγουν από αύριο τα ραντεβού για εμβολιασμό την ομάδα 80-84 ετών Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3021/01

Γιάννενα: Συλλήψεις για κλοπή ηλικιωμένου με τη μέθοδο της απασχόλησης Ελλάδα

18:2821/01

Πέτσας για συμφωνία των Πρεσπών: Η συμφωνία δέσμευση για τη χώρα (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

18:2721/01

Πυροβολισμοί-Θεσ/νίκη: Εντοπίστηκαν δύο φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

18:2321/01

Πέτσας: Άμεση αλλαγή εκλογικού νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

18:2021/01

Θεσ/νίκη: Πορεία κατά της αστυνομοκρατίας στα ΑΕΙ (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:2021/01

Γ. Τσίπρας: Δεν έπρεπε να υπάρχουν 15 υπογραφές για τον Κουφοντίνα Πολιτική

18:1621/01

Κικίλιας: 1482 τα ενεργά κρούσματα στην Κεντρική Μακεδονία Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1021/01

Μέρκελ: Κάνουμε τα πάντα για να διευρύνουμε την παραγωγή εμβολίων Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:0221/01

Tweet του πρωθυπουργού για το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0121/01

Μαρτυρίες για τη σεξουαλική κακοποίηση στο ΑΠΘ (VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

18:0021/01

Δείτε LIVE την ενημέρωση Κικίλια για τους εμβολιασμούς Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:5921/01

Χάρτης κορωνοϊού: Πρώτη η Αττική, ακολουθεί η Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:5021/01

Ινδία: Πέντε νεκροί από την πυρκαγιά στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παρασκευής εμβολίων στον... Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:4821/01

Συλλυπητήρια ΝΔ για την απώλεια του Γ. Τζίτζη Κόμματα ,Πολιτική

17:4221/01

Κορωνοϊός: 509 κρούσματα σήμερα, 239 διασωληνωμένοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:4021/01

Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: Απογοήτευση και επικοινωνία με Αυγενάκη Αθλητισμός ,Πολιτική

17:3021/01

Κορωνοϊός: Μόνη «πράσινη» η Ελλάδα στον χάρτη του ECDC ΕΕ ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:2521/01

Θεσσαλονίκη: Κωπηλασία με θέα τη Νέα Παραλία (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:2021/01

Γεωλογικό ΑΠΘ: Καταδικαστέο κάθε φαινόμενο παρενόχλησης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:1021/01

Βαρτζόπουλος: Να μην επαναλάβει η Ευρώπη το περσινό σφάλμα με τον τουρισμό Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:0021/01

Τηλεφωνική επικοινωνία Παναγιωτόπουλου με τον Βρετανό υπουργό Άμυνας Πολιτική

16:5921/01

Στη Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Πέτσας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

16:5021/01

Κάμαλα Χάρις: Όρκισε τρία μέλη της Γερουσίας Διεθνή

16:4421/01

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο Διεθνή

16:4021/01

Νέες επιχορηγήσεις μικρών επιχειρήσεων για δημιουργία e-shop Επιχειρήσεις

16:4021/01

Ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιππίνων Διεθνή

16:3521/01

Χρ. Ταραντίλης: Δεν διαταράσσεται το σχέδιο για εμβολιαστική κάλυψη Πολιτική

16:3021/01

Σέρρες: Αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας άνω των 50.000 ευρώ Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

16:2021/01

ΥΠΕΞ για διερευνητικές: Δεν συζητούνται θέματα εθνικής κυριαρχίας Πολιτική

16:1021/01

Trikala School Care: eφαρμογή υποβολής αιτημάτων για τις υποδομές σχολείων Δήμοι

16:0021/01

Εμβόλια: Άγνωστο αν καλύπτουν τη «νοτιοαφρικανική» μετάλλαξη κορωνοϊού Διεθνή

15:5021/01

Κολομβία: Οι θάνατοι από Covid πλησιάζουν τους 50.000 Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:4921/01

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ