Κικίλιας για σκουπίδια στο Ναυάγιο Ζακύνθου: Δεν μας τιμούν τέτοιες εικόνες

Κικίλιας για σκουπίδια στο Ναυάγιο Ζακύνθου: Δεν μας τιμούν τέτοιες εικόνες

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες φωτογραφία από το Ναυάγιο της Ζακύνθου, η οποία δείχνει την παγκοσμίως διάσημη παραλία να έχει γεμίσει σκουπίδια.

Η φωτογραφία, που δημοσίευσε ο περιβαλλοντολόγος Μιχάλης Μπάκας, ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ένα «μπαλάκι» ευθυνών μεταξύ του Δήμου και της αρμόδιας Επιτροπής που υπάγεται στο υπουργείο Τουρισμού.

Για το ζήτημα με τα σκουπίδια που είχαν συσσωρευτεί στο Ναυάγιο της Ζακύνθου τοποθετήθηκε το πρωί της Τετάρτης (10.08.2022) και ο υπουργός Τουρισμού, υπογραμμίζοντας ότι ο ρόλος του πρέπει να είναι ενωτικός. Ο Βασίλης Κικίλιας παραδέχθηκε – όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 – ότι «Δεν τιμούν την χώρα μας τέτοιες εικόνες», σημειώνοντας παράλληλα ότι έχουν γίνει βήματα για την διατήρηση του τοπίου.

Ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε επίσης ότι είναι προφανές πως το κομμάτι των σκουπιδιών εμπίπτει στις αρμοδιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σημείωσε δε ότι το υπουργείο Τουρισμού θα συμβάλλει στην κίνηση της καθαριότητας στο θέμα της Ζακύνθου.

Πηγή: ant1news.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Σκουπίδια στο Ναυάγιο Ζακύνθου: «Μπαλάκι» οι ευθύνες -Ποιος τα μάζεψε τελικά (ΦΩΤΟ)

Σκουπίδια στο Ναυάγιο Ζακύνθου: «Δεν είναι δική μας ευθύνη» λέει ο δήμος στο GRTimes.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top