Κικίλιας – Μιχαηλίδου: Συνάντηση με τον πρώτο εμβολιασθέντα της Ελλάδας

Κικίλιας – Μιχαηλίδου: Συνάντηση με τον πρώτο εμβολιασθέντα της Ελλάδας

Παράλληλα, 170 χιλιάδες συμπολίτες μας που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 45-49, είχαν κλείσει τα ραντεβού, μέχρι χθες βράδυ, τους για εμβολιασμό στην πλατφόρμα που άνοιξε το Μ. Σάββατο, τόνισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, με τον πρώτο άνθρωπο που εμβολιάστηκε στη χώρα μας. Πρόκειται για τον Μιχάλη Γιοβανίδη, 88 χρονών, ο οποίος δήλωσε ότι «Το μόνο που μπορεί να μας σώσει είναι το εμβόλιο».

Από την πλευρά του ο κ. Κικίλιας στην ανάρτησή του στα social media δήλωσε ότι: «Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε» ενώ πρόσθεσε, «Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό».

Ο υπουργός Υγείας αναφορικά με τους εμβολιασμούς είπε πως η επιχείρηση «Ελευθερία» προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους. Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ