Κιβωτός του Κόσμου: Οι διαθήκες, οι… μετάνοιες και η συγκέντρωση για τον πατέρα Αντώνιο (VIDEO)

Κιβωτός του Κόσμου: Οι διαθήκες, οι… μετάνοιες και η συγκέντρωση για τον πατέρα Αντώνιο (VIDEO)

Σε πρωινή εκπομπή του ANT1, μίλησε την Παρασκευή, ένα από τα παιδιά που είχαν φιλοξενηθεί στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό, εκεί από όπου ο πατέρας Αντώνιος ξεκίνησε το έργο του.

Όπως είπε ο νεαρός άνδρας σήμερα, έχει ακόμη 5 αδέλφια και αρχικώς πήγε στην δομή για να τον βοηθήσουν στα μαθήματα.

Ερωτηθείς αν είχε υποπέσει στην αντίληψη του οτιδήποτε από αυτά που καταγγέλλονται για τον Πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό» απάντησε κατηγορηματικά «όχι» και εξέφρασε την απορία του για όλες αυτές τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, συμπληρώνοντας πάντως ότι πως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο ίδιος βρισκόταν στη δομή.

Επίσης ανέφερε πως σήμερα το βράδυ θα δώσει και ο ίδιος το «παρών» στις 18:00, στο κάλεσμα που έχει απευθύνει η «Κιβωτός» για συγκέντρωση συμπαράστασης προς τον πατέρα Αντώνιο, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να κρατάνε άσπρα κεριά.

Στην εκπομπή του ΑNT1, παρουσιάστηκε νωρίτερα και συνέντευξη μιας ηλικιωμένης η οποία είχε συμφωνήσει να μεταβιβάσει ένα ακίνητο της στην «Κιβωτό του Κόσμου», λαμβάνοντας εγγυήσεις πως οι άνθρωποι της δομής θα την φροντίσουν εφόσον χρειαστεί καθώς περνούν τα χρόνια.

Ωστόσο, όπως ανέφερε, δεν υπήρξε επί μακρό διάστημα κανένα ενδιαφέρον για εκείνη από τους ανθρώπους της ΜΚΟ και δήλωσε πως μετανοεί τώρα για την απόφαση της να κάνει δωρεά στην δομή, όπως άλλωστε συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες και με πολλούς υποψήφιους διαθέτες, οι οποίοι μετανοούν για τις αποφάσεις τους και αλλάζουν τους όρους στις διαθήκες τους, ώστε να μην είναι η ΜΚΟ μεταξύ των κληρονόμων τους.

Πηγή: ant1news.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κιβωτός του Κόσμου: Λήγει σήμερα η προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο να εγκαταλείψει τις δομές (VIDEO)

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος απαγορεύεται να πλησιάζει τις δομές με εισαγγελική διαταγή

«Κιβωτός του Κόσμου»: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο 19χρονος

Κιβωτός του Κόσμου: Έσβησαν γκράφιτι με το πρόσωπο του πατέρα Αντωνίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top