Κιβωτός του Κόσμου: Σε live μετάδοση η ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών

Κιβωτός του Κόσμου: Σε live μετάδοση η ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών

Σε live μετάδοση θα προβληθεί η ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών της Θεοτόκου, σήμερα στις 19:00, μέσα από το παρεκκλήσι που βρίσκεται στον χώρο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, η Κιβωτός του Κόσμου, στην Αθήνα, όπως γνωστοποιήθηκε από τη σελίδα του οργανισμού στο facebook.

Όπως αναφέρεται στη δημοσίευση, η ακολουθία θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης από τον κορωνοϊό, ενώ όποιος επιθυμεί, μπορεί να συνδράμει οικονομικά, στέλνοντας ένα sms.

Παρακάτω τα όσα γράφονται στη δημοσίευση:

“Σήμερα θα γίνει LIVE μετάδοση εδώ στις 19.00 για να παρακολουθήσετε τους Δ’ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΎΣ από το παρεκκλήσι μας μέσα στην Κιβωτό του Κόσμου κεκλεισμένων των θυρών.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες συνεχίσουμε την προσπάθεια να καλύψουμε τις πνευματικές μας ανάγκες αλλά και τον καθημερινό αγώνα που κάνουμε εμείς στην Κιβωτό του Κόσμου για να μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα στα παιδιά μας αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Μπορείτε να κάνετε μια κλήση ή να στείλετε ένα μήνυμα στο 19828 με χρέωση 2,48€/κλήση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) από όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΌΛΩΝ.”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top