«Κιβωτός του Κόσμου»: Τα πανάκριβα αυτοκίνητα του πατέρα Αντωνίου (VIDEO)

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τα πανάκριβα αυτοκίνητα του πατέρα Αντωνίου (VIDEO)

Βόλτες με πανάκριβα αυτοκίνητα, διαμονή σε μεζονέτες και ταξίδια που έβαζαν σε σκέψεις. Είναι η αθέατη ζωή του πατέρα Αντωνίου.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου», μια σειρά από στόματα που έμεναν κλειστά για χρόνια, ανοίγουν  για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, που μπροστά στις κάμερες δήλωναν φιλάνθρωποι μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητα, με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν ταλαιπωρημένα παιδιά.

Εθελοντές και πρώην εργαζόμενοι σε δομές της «Κιβωτού» περιγράφουν σκηνές που έβλεπαν λίγοι και στιγμές που τους είχαν προβληματίσει, με τον πατέρα Αντώνιο να οδηγεί κατά διαστήματα μια Porsche Cayenne και την πρεσβυτέρα ένα εξίσου πολυτελές τζιπ με φιμέ τζάμια που κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ.

«Ερχόντουσαν και ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα με πανάκριβα αυτοκίνητα στη δομή στην Πωγωνιανή. Porsche Cayenne με φιμέ τζάμια».

Μετά από 7μερη κρουαζιέρα με παιδιά της «Κιβωτού», ο πατέρας Αντώνιος αποβιβάζεται στο λιμάνι του Πειραιά και ορισμένοι από τους επιβάτες τον βλέπουν να κατευθύνεται σε σημείο που τον περίμενε οδηγός, μπροστά από ένα άλλο πολυτελές τζιπ.

«Όταν αποβιβάστηκαν μπήκε αυτός σε ένα μεγάλο τζιπ Mercedes αυτός, με σκούρα τζάμια για να μη φαίνεται, με οδηγό».

Στις κρουαζιέρες δεν πήγαιναν όλα τα παιδιά, αλλά λίγα και εκλεκτά όπως καταγγέλλουν πρώην εργαζόμενοι της οργάνωσης. Η επιστροφή στην Αθήνα, έβρισκε τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα είτε στη Ραφήνα, είτε στην περιοχή της Βραυρώνας όπου βρίσκονταν οι δύο μεζονέτες τους.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τις αγορές των ακινήτων αλλά και για τα πανάκριβα αυτοκίνητα που κέντριζαν τα βλέμματα.

H έρευνα συνεχίζεται και τα ερωτήματα για την αθέατη όψη της «Κιβωτού» τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν με το πέρασμα των ημερών.

Πηγή: megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΓΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κιβωτός του Κόσμου: «Να μην υπάρξει πρόβλημα για κανένα παιδί» δήλωσε η Αλεξάνδρα Μαρτίνου (VIDEO)

Κιβωτός του Κόσμου: Βάπτιζαν παιδιά που είχαν ήδη χριστιανικά ονόματα (VIDEO)

«Κιβωτός του Κόσμου»: Πού στρέφονται οι έρευνες για «μαύρο» χρήμα – Ανοίγουν λογαριασμοί (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top