«Κιβωτός του Κόσμου»: Τι λένε οι δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου (VIDEO)

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τι λένε οι δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου (VIDEO)

Ο κοιτώνας της οικογένειας του πατέρα Αντωνίου στην Κιβωτό του Κόσμου ήταν και το μοναδικό μέρος που είχαν για να μείνουν, σύμφωνα με τους δικηγόρους τους

Η πρώτη επίσημη αντίδραση από την πλευρά του πατέρα Αντωνίου ήρθε διά μέσου των δικηγόρων του. Οι κ. κ. Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους έξω από την κεντρική δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό είπαν ότι η οικογένεια του πατέρα Αντωνίου πετάχτηκε έξω από τον κοιτώνα στον οποία διέμενε παράνομα και αυθαίρετα και αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα στο αυτοκίνητο καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία ή ακίνητα όπως γράφεται στον Τύπο.

«Είναι ανέστιος, δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία όπως γράφεται και αυτό που απαιτούμε είναι την άμεση παρέμβαση των οικείων εισαγγελικών αρχών», ανέφερε ο κ. Κονταξής ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση των οικείων εισαγγελικών αρχών και σημείωσε ότι τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους για τη μόνιμη κατοικία του πατρός Αντωνίου που φέρεται να είναι ένα οίκημα στη Ραφήνα, ο δικηγόρος είπε πως δεν ισχύει και ότι το μοναδικό σπίτι του είναι αυτό μέσα στη δομή της «Κιβωτού» κάτι που γνωρίζει και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης.

Δεν άφησαν να πάρουν μαζί τους τα πράγματά τους

Ο κ. Κώτσος από τη μεριά του ανέφερε ότι «έγινε αλλαγή της κλειδαριάς του κοιτώνα τους εντός της Κιβωτού αδικαιολόγητα και παράνομα χωρίς να τους έχει επιδοθεί καν νόμιμα οποιαδήποτε δικαστική απόφαση ή διάταξη. Η αδικαιολόγητη άρνηση των ιθυνόντων να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, οδήγησαν ένα ζεύγος με το ανήλικο παιδί τους να κοιμηθούν στο αυτοκίνητο γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε».

Και οι δύο δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου, έκαναν λόγο για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας ενώ επεσήμαναν ότι μέχρι στιγμής όχι μόνο δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες αλλά δεν έχει κληθεί ο ιδρυτής της Κιβωτού για κατάθεση, ενώ έχει αρνηθεί τη βασιμότητα όλων των καταγγελιών.

Πηγή: megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κιβωτός του Κόσμου: Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου οι συνήγοροι του πατρός Αντωνίου – Τι ζήτησαν (VIDEO)

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πάτερ Αντώνιος καταθέτει μήνυση κατά του νέου ΔΣ (VIDEO)

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για κακοποίηση στον Βόλο (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top