Κιβωτός του Κόσμου–Βόλος: Ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο κατήγγειλε 15χρονος (VIDEO)

Κιβωτός του Κόσμου–Βόλος: Ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο κατήγγειλε 15χρονος (VIDEO)

Ένας 15χρονος από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο σε κατάθεσή του κατηγόρησε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια εις βάρος του, πριν από περίπου δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον 15χρονο, o οποίος είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο 19χρονος που ξεκίνησε τις αποκαλύψεις για τον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας πως είναι σίγουρος ότι και αυτό το παιδί έχει υποστεί κακοποίηση.

Η κατάθεση του 19χρονου

Στα χέρια της αστυνομίας βρισκόταν μια καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανηλίκου από υψηλόβαθμο στέλεχος στην «Κιβωτό του Κόσμου» με τις εξελίξεις στην πολυεπίπεδη υπόθεση να είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγελία έγινε από έναν δεκαπεντάχρονο που διαμένει στη δομή του Βόλου, ο οποίος κατέθεσε -υπό άκρα μυστικότητα- στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από υψηλόβαθμό στέλεχος της οργάνωσης.

Οι Αρχές σκόπευσαν να προσεγγίσουν ξανά τον 15χρονο, τον οποίο περιγράφουν ως αρκετά τρομαγμένο.

Η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση είναι η δεύτερη που γίνεται στις Αρχές από την ώρα που άρχισε να αποκαλύπτεται το μαρτύριο των παιδιών στην ΜΚΟ και η τρίτη συνολικά που εξετάζεται από την αστυνομία, παράλληλα με τις έρευνες για τα οικονομικά της οργάνωσης που διαχειριζόταν η πρεσβυτέρα.

Πηγή: ΕΡΤ

ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο διευθυντής της δομής της Χίου βλέπει κάθε Σάββατο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια» (VIDEO)

«Κιβωτός του Κόσμου»: Χιλιάδες ευρώ στη θυρίδα της Χίου – Έρευνα στο σπίτι της μητέρας του πατέρα Αντωνίου (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top