Απέσπασε πρωτιά και αριστείο νεαρή γιατρός από τον Βόλο

Απέσπασε πρωτιά και αριστείο νεαρή γιατρός από τον Βόλο
Κοινωνία   | 20/08/2019 | 18:38

Η Αντωνία Συρνιώτη διάβασε τον όρκο στην τελετή αποφοίτησης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Την πρώτη θέση κατέλαβε μεταξύ των 219 αποφοίτων της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η Βολιώτισσα Αντωνία Συρνιώτη, η οποία διάβασε τον όρκο του Ιπποκράτη στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιουλίου. Η 24χρονη επιστήμων αποφοίτησε πρώτη με βαθμό 9,64 και έλαβε το αριστείο, καταχειροκροτούμενη από τους παριστάμενους.

Η παραπάνω διάκριση αποτέλεσε την επιβράβευση των κόπων έξι ετών κι όπως δήλωσε η ίδια στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Ήταν τιμή μου που είπα τον όρκο του Ιπποκράτη και αισθάνθηκα ότι δικαιώθηκα μετά τα έξι χρόνια αγώνα που έκανα στην ιατρική, αλλά και όλα τα προηγούμενα που συνετέλεσαν ώστε να εισαχθώ στην σχολή. Έχω αγωνιστεί πάρα πολύ από την αρχή του σχολείου μέχρι τώρα και αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν η αποκορύφωση, στην ουσία, όλων των προσπαθειών που έχω κάνει τόσα χρόνια». Αριστούχα απόφοιτη του 1ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας, είχε εισαχθεί μεταξύ των πρώτων στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, συγκεντρώνοντας 19.120 μόρια, που την κατέταξαν στην πρώτη θέση μεταξύ των συμμαθητών της στο σχολείο, που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ονειρο και στόχος της χαρισματικής Αντωνίας είναι η ενασχόληση με την έρευνα κυρίως, στο πεδίο της μοριακής παθολογοανατομίας. «Πιστεύω ότι είναι ένας τομέας που έχει πολύ μεγάλο μέλλον και σε συνεργασία με την εξελισσόμενη τεχνολογία και τα επιτεύγματα της, θεωρώ ότι έχει πολλά να προσφέρει προς την εξατομικευμένη φροντίδα του ασθενούς, κυρίως στην αναγεννητική ιατρική και την εξατομικευμένη θεραπεία στον τομέα της ογκολογίας» είπε. Ο δρόμος της συνέχισης των σπουδών στο εξωτερικό είναι ανοιχτός, ενώ όπως αναφέρει η ίδια «ήδη έχω συνεργασία και επικοινωνία συνεχώς με εκπαιδευτικά ιδρύματα κυρίως στην Αμερική. Προς το παρόν προσανατολίζομαι στην ολοκλήρωση ενός τμήματος των περαιτέρω σπουδών μου στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, αλλά σίγουρα πιστεύω ότι για να εκπαιδευτώ όπως πρέπει, θα πρέπει κάποια στιγμή να μεταβώ και στο εξωτερικό». Ανοιχτοί ορίζοντες Οι δρόμοι της εξέλιξης είναι ανοιχτοί για την αριστούχα απόφοιτη της Ιατρικής, η οποία εκτιμά, ωστόσο, ότι το πεδίο είναι μάλλον περιορισμένο στην Ελλάδα και υπογραμμίζει ότι «αν θέλεις να μείνεις στον τομέα σου, να είσαι ενημερωμένος και να αποκτήσεις τη μέγιστη εκπαίδευση, αναγκαστικά πρέπει να μεταβείς στο εξωτερικό».

Το ενδεχόμενο μετάβασης στην Αμερική παραμένει ανοιχτό, καθώς εκεί βρίσκεται η πρωτότοκη αδελφή της Γεωργία, επίσης αριστούχα απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, η οποία εκπονεί την ειδικότητα της χειρουργικής σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη. Η επίσης χαρισματική Γεωργία Συρνιώτη αναφέρει από την πλευρά της ότι η Αμερική της προσφέρει σύγχρονη εκπαίδευση και πολλές δυνατότητες εξέλιξης, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα αφού ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο σπουδών. Στόχος και προσδοκία των δύο αδελφών είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που τους εμφύσησαν οι γονείς τους Έφη, οδοντίατρος, και Γιάννης, μηχανικός, ο οποίος διετέλεσε προϊστάμενος στο τμήμα Βιοιατρικής του Νοσοκομείου Βόλου. Η ιατρική αποτέλεσε συνειδητή επιλογή κι όπως επισημαίνει η Αντωνία, επιθυμεί να ακολουθήσει ερευνητική καριέρα στην εξατομικευμένη θεραπεία των ογκολογικών ασθενών, έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα. Απέσπασε διακρίσεις Σημαντικές διακρίσεις κοσμούν το επιστημονικό βιογραφικό της Αντωνίας Συρνιώτη, η οποία έχει αποσπάσει δύο μεγάλα βραβεία για τις ερευνητικές της εργασίες. Σχεδόν κάθε καλοκαίρι, σε όλη την διάρκεια των σπουδών της, συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα στο εξωτερικό, με υποτροφία, στο Μόναχο, το Κέιμπριτζ της Αγγλίας, την Ιταλία, το Βέλγιο και αλλού. «Δεν άφηνα κανένα καλοκαίρι που να μην το αξιοποιήσω, κάνοντας ερευνητικές εργασίες» είπε. Οι αδελφές Γεωργία και Αντωνία Συρνιώτη συμμετείχαν στο 5ο ετήσιο Θερινό σχολείο Ιατρικής, Βιοεπιστημονικής Ερευνας και Διαχείρισης, που διοργανώθηκε προ τριετίας από τον Παγκόσμιο Ελληνικό Βιοιατρικό Σύλλογο. Η Αντωνία είχε αποσπάσει πρωτιά στο γκρουπ των φοιτητών, ενώ στο γκρουπ των Ιατρών και μεταδιδακτορικών ερευνητών, πρώτευσε, αντίστοιχα, η Γεωργία. Η εργασία που παρουσίασε η Αντωνία Συρνιώτη είχε ως θέμα τις «Μεταβολικές προσεγγίσεις στην θεραπεία της Καρδιακής ανεπάρκειας» και η Γεωργία Συρνιώτη τη «Διαχείριση φλεβικής θρομβοεμβολικής νόσου». Πρόσφατα, ωστόσο, προστέθηκε ένα ακόμη βραβείο, για ερευνητική εργασία που εκπόνησε στο πεδίο της μοριακής ανάλυσης. Η εργασία της, που βραβεύτηκε στο Κέιμπριτζ, έχει ως θέμα τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και την θεραπεία τους, σε μοριακό επίπεδο.

Η νεαρή Βολιώτισσα συμμετείχε σε ερευνητική ομάδα και βραβεύτηκε η πρότασή της, η οποία συνίσταται στην «αξιοποίηση των μοριακών αλλαγών που γίνονται κατά την ανάρρωση από το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, με σκοπό την αναστροφή των βλαβών που προκαλούνται από το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Προτείνουμε επί της ουσίας την θεραπεία στην ρίζα του προβλήματος» εξηγεί. Προσφορά στην επιστήμη Κορυφαία θέση μεταξύ των δεκάδων διακρίσεων που έχει αποσπάσει, κατέχει η υποτροφία που απέσπασε από το Ίδρυμα AMGEN. Το συγκεκριμένο Ίδρυμα, υπό την καθοδήγηση των πανεπιστημίων MIT της Αμερικής και Cambridge της Αγγλίας, προσφέρει κάθε χρόνο υποτροφίες στους καλύτερους φοιτητές Ιατρικών και Βιοιατρικών επιστημών από όλο τον κόσμο για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα κορυφαίων Πανεπιστημίων όπως τα: University of Cambridge, UK, Ludwig Maximilians University-Μόναχο Γερμανίας, Karolinska Institutet-Σουηδίας, Institut Pasteur-Παρίσι Γαλλίας, ETH-Ζυρίχη Ελβετίας. Το ερευνητικό project που πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία του καταξιωμένου Dr. Plesnila, με σπουδές στο Harvard των ΗΠΑ, αφορούσε πρωτοποριακές θεραπευτικές προσεγγίσεις των Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων, που συνιστούν μία από τις κύριες αιτίες θανάτου στον δυτικό κόσμο. Κάθε βραβείο που αποσπά είναι για την ίδια «μια ηθική επιβράβευση των προσπαθειών, όλων των κόπων που έχουμε κάνει, από τα πολύ μικρά ως τα πολύ μεγάλα, για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Τίποτε δεν είναι αδύνατο όταν προσπαθεί κανείς», υπογραμμίζει. Όνειρο και στόχος της είναι να προσφέρει για το κοινό καλό, στο πεδίο της Ιατρικής, που αποτελεί για την ίδια το επίκεντρο της ζωής της.

Πηγή: taxydromos.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:0024/02

Κόμπι Μπράιαντ: Το συγκλονιστικό «αντίο» της Βανέσα (VIDEO) Διεθνή

22:5024/02

Κορονοϊός: Συναγερμός για δύο ύποπτα κρούσματα στη Βέροια Υγεία

22:4024/02

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA Πολιτική

22:3024/02

Δ. Αθηναίων: Θα ζητήσει επισήμως πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

22:2024/02

Κορονοϊός: Έβδομος νεκρός στην Ιταλία Διεθνή

22:1024/02

Χωρίς επίσκεψη στην Εφορία η δήλωση γάμου ή διαζυγίου Κοινωνία

22:0324/02

Τέλη Μαρτίου το κοινό επιχειρησιακό κέντρο δήμου – ΕΛΑΣ Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

22:0024/02

Πάτρα: Ύποπτο κρούσμα για κοροναϊό – Αρνητικός στη γρίπη Υγεία

21:5124/02

Στην «Εγνατία Οδό» η μελέτη της πλατείας Διοικητηρίου Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

21:5024/02

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ζούγκλα η Τούμπα να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ Αθλητισμός

21:4724/02

Συνεργασία των Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού με την ΕΥ Επιχειρήσεις

21:4024/02

Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Απόστολο Τζιτζικώστα Πολιτική

21:3024/02

Θεοδωρικάκος: Στα 7 χρόνια η αίτηση για ελληνική ιθαγένεια από πρόσφυγες Πολιτική

21:2024/02

ΚΝΕ: Έξω οι ασφαλίτες και τα ΜΑΤ από την ΑΣΟΕΕ Πολιτική

21:1024/02

Η Δημοτική Ενότητα Σοχού για τα οθωμανικά εμβατήρια Δήμοι ,Κοινωνία

21:0924/02

Στο δημοτικό συμβούλιο το μάστερ πλαν για τη ΔΕΘ Δήμοι ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

21:0024/02

Τουλουπάκη: Δεν αποστέλλω έγγραφα χωρίς την άδεια του FBI Κοινωνία

20:5024/02

«Ζήσε Αθλητικά»: Πρεμιέρα με 150 παιδιά στο 60ο Δημοτικό Αθηνών Αθλητισμός

20:4024/02

Ραγκούσης για ΑΣΟΕΕ: Απαιτούμε απαντήσεις σε ερωτήματα Πολιτική

20:3024/02

Ένοχος για βιασμό ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν Διεθνή

20:2024/02

ΠΟΥ για τον κορονοϊό: Ενδεχόμενο πανδημίας Υγεία

20:1024/02

Τουλουπάκη: Μόνο με άδεια του FBI η αποστολή των απόρρητων εγγράφων Πολιτική

20:0024/02

Πάτρα: Συναγερμός από ύποπτο κρούσμα για κοροναϊό Υγεία

19:5024/02

Ληστές βασάνισαν ηλικιωμένη στα Ανώγεια Κοινωνία

19:4024/02

Βράβευση του Σωματείου Αρτοποιών για το Κουλούρι Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

19:3024/02

Τι λέει η Ελληνική Πρεσβεία της Ιταλίας για την επιστροφή μαθητών Διεθνή ,Υγεία

19:2024/02

Παράσυρση πεζού στη Θεσσαλονίκη – Μία γυναίκα τραυματίας Θεσσαλονίκη

19:2024/02

Διαμαρτυρία κατοίκων για το «χωριό» της Πλ. Δικαστηρίων Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:1024/02

Θεσ/νικη: Προσαγωγή ατόμων που έμεναν παράνομα σε εγκαταλειμμένο κτίριο Ελλάδα ,Κοινωνία

19:0124/02

Άλλη μία παραίτηση από την παράταξη Ταχιάου Δήμοι ,Θέματα GR Times

19:0024/02

ΑΣΟΕΕ: Αστυνομικός τράβηξε όπλο μέσα στο πανεπιστήμιο (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

18:5024/02

Ιωάννινα: Πάνω από 790 κιλά ινδικής κάνναβης σε φορτηγό (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

18:4924/02

Δ. Θεσσαλονίκης: Βράβευσε τον χάλκινο πρωταθλητή κωφών Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:4024/02

Κοπή βασιλόπιτας Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:3024/02

AEGEAN: Χωρίς χρέωση οι αλλαγές εισιτηρίων Ελλάδα

18:2824/02

Ισχυρός σεισμός στην Ιταλία Διεθνή

18:2024/02

Θεσ/νικη: Ελεύθερος ο 27χρονος Αφγανός μετά τον εντοπισμό της 9χρονης Θεσσαλονίκη

18:1024/02

Αστυνομικός ο άντρας που τραυματίστηκε έξω από την ΑΣΟΕΕ Ελλάδα ,Κοινωνία

18:0024/02

Με αλλοίωση της φωνής η εξέταση «Σαράφη» Ελλάδα ,Πολιτική

17:5124/02

Καλαμαριά‏: Με πλοίο επιστρέφουν μαθητές από Ιταλία Κοινωνία ,Σημαντικά

17:4024/02

Έγκαιρη αποπληρωμή των παραγωγών ΑΠΕ Ελλάδα ,Περιβάλλον

17:3024/02

Αθώοι οι φοιτητές που είχαν συλληφθεί σε επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2924/02

Γερμανία: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου Διεθνή

17:2024/02

Κοροναιός: Επιστρέφουν στην Κύπρο μαθητές/μαθήτριες από Μιλάνο Διεθνή ,Υγεία

17:1024/02

Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια «μολύνθηκαν» από τον κοροναϊό Διεθνή ,Οικονομία

17:0324/02

Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς Διεθνή

17:0024/02

Στη ΓΑΔΑ ο «Μάξιμος Σαράφης» Ελλάδα ,Πολιτική

16:5524/02

«Ασταμάτητος» ο κοροναϊός: Έξι τελικά οι νεκροί στην Ιταλία Διεθνή

16:5024/02

Νέος αγωγός νερού στη Ν. Μαγνησία Ελλάδα

16:4024/02

Γαλλικές αρχές: Σε καραντίνα λεωφορείο από το Μιλάνο Διεθνή

16:3024/02

«Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη με τους περιφερειάρχες Ελλάδα ,Πολιτική

16:2524/02

Διάσκεψη ΥΠΕΞ: Μάρτιο το «πράσινο φως» για Αλβανία και Β. Μακεδονία Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

16:2024/02

ΟΗΕ-Λιβύη: «Σχέδιο συμφωνίας» για κατάπαυση του πυρός Διεθνή

16:1324/02

Σταθμός Βενιζέλου: «Παραμύθι» τα περί μη ύπαρξης μελέτης Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

16:1024/02

Κλειστό λόγω γρίπης νηπιαγωγείο στο Κιλκίς Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0024/02

Πτήση τουρκικών F-16 πάνω από το Αγαθονήσι Ελλάδα

15:5424/02

Έκτο θύμα του κοροναϊού στην Ιταλία Διεθνή ,Υγεία

15:5024/02

Χατζηδάκης: Συμμαχία με Τοπική Αυτοδιοίκηση για το περιβάλλον Ελλάδα ,Πολιτική

15:4024/02

Κ. Μπακογιάννης: Για να μην σας γράφουμε μην μας γράφετε Δήμοι ,Ελλάδα

15:3424/02

Επίθεση σε μοτοσικλετιστή έξω από την ΑΣΟΕΕ Ελλάδα ,Κοινωνία

15:3024/02

Η αμυντική συνεργασία στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη-Παρλί Ελλάδα ,Πολιτική

15:2024/02

Θ. Καράογλου: Περιοδεία στην ΠΕ Πιερίας Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

15:1024/02

Θεοδωρικάκος: Πυλώνας ισόρροπης ανάπτυξης οι ΟΤΑ Ελλάδα ,Πολιτική

15:0024/02

Αγαπημένος προορισμός για τους Σέρβους η Ελλάδα Ελλάδα ,Τουρισμός

14:5024/02

ΠΙΣ: Ψυχραιμία και εγρήγορση για τον κοροναϊού Ελλάδα ,Υγεία

14:4024/02

Επέστρεψαν στην Κρήτη μαθητές και καθηγητές από την Ιταλία Ελλάδα ,Κοινωνία

14:3024/02

Aegean: Δεν ακυρώνει πτήσεις προς Ιταλία Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

14:2024/02

ΓΓΑ: Σύνοδος όλων των διοικήσεων αθλητικών εγκαταστάσεων Αθλητισμός

14:1024/02

Σάρατζ: Εγκληματίας πολέμου ο Χαφτάρ Διεθνή

14:0024/02

Γλυφάδα: Εντοπίστηκε η συνοδηγός της Corvette που σκότωσε τον 25χρονο Ελλάδα ,Κοινωνία

13:4424/02

Κοροναϊός: Και πέμπτος νεκρός στην Ιταλία Διεθνή ,Υγεία

13:4024/02

ΥΠΟΙΚ: Αύξηση αιτήσεων για ρύθμιση δανείων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

13:3324/02

Ο άσος της Άιντραχτ και το combo στο Λίβερπουλ Αθλητισμός

13:3124/02

Τι ισχυρίζονται τα 3 αδέλφια για τη δολοφονία του 45χρονου Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:3024/02

Ακυρώνονται και τα προγράμματα Erasmus λόγω κοροναϊού Διεθνή ,Ελλάδα ,Παιδεία

13:2724/02

Ν. Ντιμιτρόφ: Το VMRO θα χάσει τις εκλογές Βαλκάνια ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:2024/02

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ενίσχυση δρομολογίων λόγω Αποκριών Ελλάδα ,Κοινωνία

13:1024/02

Κικίλιας: Θωρακισμένη η Ελλάδα από τον κοροναϊό Ελλάδα ,Υγεία

13:0024/02

Ι. Χαϊδά: Νέα πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου ΜΑΘΡΑ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

12:5424/02

Δολοφονία 45χρονου: Για ατύχημα μιλούν οι κατηγορούμενοι Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:4024/02

Κοροναϊός: Αδειάζουν τα σούπερ-μάρκετ στην Ιταλία Διεθνή

12:3424/02

Αναστασιάδης: Ο Τσίπρας στρέφεται εναντίον του ίδιου του Συντάγματος Ελλάδα ,Πολιτική

12:2024/02

«Μακεδονία»: Αύξηση επιβατών τον Ιανουάριο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:1024/02

Αλ. Κόπτσης: Υγιείς οι μαθητές που επιστρέφουν από την Ιταλία Ελλάδα ,Υγεία

12:0024/02

Θεσ/νίκη: Μπούκαραν σε γήπεδο και τραυμάτισαν παίkτες Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:5024/02

Τριήμερο με κέφι στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:4024/02

Γ. Βούρος στο Grtimes.gr: Η ΑΕΚ είχε «αποβληθεί» από τον Δήμο (VIDEO) SamTimes ,Σημαντικά ,Συνεντέυξεις

11:3224/02

Έταζαν δάνεια και… αυγάτιζαν ευρώ μέσω παραχάραξης! Ελλάδα ,Κοινωνία

11:2524/02

Δένδιας: Το μέλλον των Βαλκανίων βρίσκεται στην ΕΕ Θέματα GR Times ,Πολιτική

11:1824/02

Θεσ/νίκη: Σύγκρουση τριών οχημάτων στον περιφερειακό Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:1024/02

ΑΠΘ: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για κοροναϊό Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Υγεία

11:0524/02

Θεσ/νίκη: Αναστάτωση από την έντονη οσμή αερίου Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:0024/02

Κοροναϊός: Πρώτο κρούσμα και στο Αφγανιστάν Διεθνή ,Υγεία

11:0024/02

Καράογλου: Ανέδειξε την τουριστική Β. Ελλάδα Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Τουρισμός

10:5024/02

ΠΟΕΔΗΝ: Ζητά μέτρα προστασίας για κοροναϊό Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

10:4024/02

Στο Πανόραμα ο δήμαρχος Κονάκ Σμύρνης Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

10:3024/02

Κοροναϊός: Τέταρτος νεκρός στην Ιταλία Διεθνή ,Υγεία

10:2024/02

Ομάδα εργασίας για το κλείσιμο ανοιχτών δομών στα νησιά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

10:1024/02

Θεσ/νίκη: Χωρίς τον Ιταλό ΥΠΕΞ η διάσκεψη λόγω κοροναϊού Βαλκάνια ,Διεθνή ,Ελλάδα

10:0024/02

ΦΣΘ: Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

09:5024/02

Τούρκικα ΜΜΕ: Στο Ιντλίμπ ο τουρκικός στρατός (βίντεο) Διεθνή

09:4024/02

Μαξίμου: Σύσκεψη για κοροναϊό και μέτρα προστασίας Ελλάδα ,Υγεία

09:3024/02

Ωραιόκαστρο: Τεράστια η συμμετοχή στο καρναβάλι (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:2824/02

Παυλίδης Μάρμαρα: Εξαγορά της DionyssoMarbleBulgaria Επιχειρήσεις

09:2024/02

Θεσ/νίκη: «Έξυπνα» φανάρια προτείνουν μαθητές για το κυκλοφοριακό Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:1024/02

Διακοπή νερού στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:0024/02

Κοροναϊός: Τα πρώτα κρούσματα σε Μπαχρέιν- Κουβέιτ Διεθνή

08:4624/02

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του 45χρονου Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:4024/02

Κοροναϊός: Αυστριακό «στοπ» στα τρένα από και προς Ιταλία Διεθνή

08:3024/02

«Πέθανε το παιδί λίγο μετά τη γέννα-16 χρόνια αργότερα ήρθε χαρτί από το στρατό» Θέματα GR Times ,Κοινωνία

08:2024/02

Από αύριο οι δηλώσεις για τα «ξεχασμένα» τετραγωνικά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

08:1024/02

Αμβούργο: Θρίαμβος για Πράσινους, ιστορικό χαμηλό για CDU Διεθνή ,ΕΕ

08:0024/02

ΥΠΕΞ: Σήμερα στη Θεσ/νίκη διάσκεψη για τα Δ. Βαλκάνια Βαλκάνια ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

07:4024/02

Κοροναϊός: Περίπου 2.600 οι νεκροί στην Κίνα Διεθνή

07:3724/02

Αδέρφια οι δράστες της δολοφονίας του 45χρονου Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:3024/02

ΕΛΤΑ: Τριήμερη απεργία σε Θεσ/νίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

07:1624/02

Θεσσαλονίκη: Η «αγορά του πωλητή» στα οικιστικά ακίνητα Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

07:1024/02

ΠΚΜ: Σε ποια σημεία εκτελούνται εργασίες συντήρησης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0024/02

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ