Απόστολος Λύτρας για Κολωνό: «Η 12χρονη λέει ότι η μητέρα της δεν έχει καμία σχέση με όσα βίωσε» (VIDEO)

Απόστολος Λύτρας για Κολωνό: «Η 12χρονη λέει ότι η μητέρα της δεν έχει καμία σχέση με όσα βίωσε» (VIDEO)

Για την πορεία των ερευνών της υπόθεσης του Κολωνού με θύμα τη 12χρονη μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της.

«Είναι αδιανόητο να έχουν περάσει τόσες μέρες, να έχουμε καταθέσει μία προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης και να μην έχουμε λάβει ακόμη απάντηση» τόνισε ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας αναφερόμενος στην υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης.

Συνέχισε επισημαίνοντας το γεγονός πως το ανήλικο θύμα δεν έχει μιλήσει ακόμη με ψυχολόγο με την πρόφαση πως πρέπει να μείνει ανεπηρέαστο για τις τυχόν νέες καταθέσεις.

«Η ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζεται το παιδί είναι συγκεκριμένη, ο ειδικός ξέρει πώς θα προσεγγίσει το παιδί και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συσχετιστεί με τα όσα έχει καταθέσει ή θα καταθέσει» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Αποκάλυψε πως η ανήλικη που βρίσκεται πλέον με τη θεία της στην Λευκάδα, αναζητά συνεχώς τη μητέρα της, διερωτάται συνέχεια γιατί βρίσκεται στη φυλακή και δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με τα όσα βίωσε στα χέρια του 53χρονου.

«Ακούγαμε στην αρχή για 213 άτομα, για ολόκληρο κύκλωμα…εγώ έχω δει ξαφνικά να έχουν σταματήσει οι έρευνες, λες και πιάσαμε τον κατηγορούμενο και άλλους πέντε…αυτά τα 213 άτομα έχουν ελεγχθεί;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως βάσει στοιχείων υπάρχει και ένα δεύτερο κινητό του 53χρονου με πολλά στοιχεία αντρών το οποίο ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

«Βλέπω μία ολιγωρία. Δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο θέμα, με παιδοβιαστές, παιδόφιλους και να μην έχουν συλληφθεί, ή αν μη τι άλλο να μην έχουν κάνει καταθέσεις χθες» κατέληξε ο δικηγόρος.

Πηγή: megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κολωνός – Θεία 12χρονης: «Ο 53χρονος έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών» (VIDEO)

Κολωνός: Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στον πάτερα του 5χρονου (VIDEO)

Κολωνός-12χρονη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος που είχε λάβει φωτογραφίες της

Κολωνός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τριών συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Επιμένει στην αθωότητα της μητέρας της η 12χρονη και «καίει» τον Μίχο 

Κολωνός: «Μου ζητούσε χρήματα για να μην με καταδώσει» – Τι ισχυρίζεται ο 43χρονος για την ανήλικη (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top