Χαλάστρα 44χρονη: Δεν βρήκαμε θρόμβωση λέει ο ιατροδικαστής της οικογένειας

Χαλάστρα 44χρονη: Δεν βρήκαμε θρόμβωση λέει ο ιατροδικαστής της οικογένειας

«Ήταν μικρό το διάστημα για να αναπτυχθούν θρομβώσεις» δήλωσε ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της 44χρονης από τη Χαλάστρα, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Με δηλώσεις του στο Open ο κ. Γαλεντέρης δεν αποδίδει, σε πρώτη φάση, τον θάνατό της 44χρονης στον εμβολιασμό της με το  AstraZeneca. Συγκεκριμένα επισήμανε ότι: «ήταν μικρό το διάστημα για να αναπτυχθούν θρομβώσεις. Πρέπει να καταλήξουμε στον μηχανισμό που προκάλεσε τον θάνατο. Δεν ήταν θρομβώσεις. Προς το παρόν δεν έχουμε ασφαλές συμπέρασμα».

«Κάναμε τη νεκροτομή, εμείς δεν βρήκαμε κάποια ιδιαίτερα ευρήματα χθες. Δηλαδή κάποιο οξύ αίτιο, το οποίο να οδήγησε στον θάνατο, δεν υπήρξε χθες. Δεν υπήρξε αυτή η θρόμβωση που αναφέρεται για το εμβόλιο της AstraZeneca. Ούτε υπήρξε κάποιο άλλο οξύ επεισόδιο που να οδήγησε στον θάνατο» σχολίασε, ενώ συνέχισε: «Το μόνο εύρημα που βρήκα είναι μια εστία παλιού εμφράγματος. Ήταν μια μικρή εστία, που αν δεν πέρασε ασυμπτωματικά στην ασθενή, την εξέλαβε ως μυοσκελετικό πόνο και δεν το έψαξε ποτέ. Δεν είχαμε χθες εύρημα ούτε αιτία θανάτου. Από τα μακροσκοπικά ευρήματα δεν βρήκαμε αιτία θανάτου».

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top