Χαλκιδική: Drone… “φωνάζει” ότι «σαν το σπίτι, δεν έχει!» (VIDEO)

Χαλκιδική: Drone… “φωνάζει” ότι «σαν το σπίτι, δεν έχει!» (VIDEO)

“Σαν την Κασσάνδρα δεν έχει αλλά και σαν την υγεία μας δεν έχει. Γι αυτό μένουμε Σπίτι».

Αυτό είναι το μήνυμα που μετέδωσε “από ψηλά” μέσω drone ο δήμος, υπενθυμίζοντας στους πολίτες που βρίσκονται για το Πάσχα στο παραλιακό μέτωπο της Κασσάνδρας, την αναγκαιότητα να μείνουν στο σπίτι και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

«Ο δήμος με χαρά και μεγάλη ετοιμότητα περιμένει να υποδεχθεί τους επισκέπτες στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής το φετινό καλοκαίρι, αφού θα ‘χει τελειώσει η πανδημία του κορωνοιού. Γι’ αυτό παροτρύνουμε επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στο σπίτι», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, Μαρία Παπαδημητρίου, τόνισε πως “είμαστε ασφαλείς στην Κασσάνδρα με τα μέτρα που έχει λάβει ο δήμος, αυτό όμως που είναι το ζητούμενο, είναι αυτές τις ημέρες να μην έχουμε επισκέψεις από άλλες περιοχές, προκειμένου να παραμείνουμε ασφαλείς. Παραμένουμε στα σπίτια μας, τηρούμε το προτόκολο και τους κανόνες ασφαλείας και ευελπιστούμε ότι δεν θα έχουμε κανένα κρούσμα” ενώ επισήμανε ότι η Κασσάνδρα είναι μια από τις πιο φιλόξενες περιοχές της χώρας, αν όχι της Ευρώπης.

Καθημερινά, μέχρι και τη Δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος τελευταίας τεχνολογίας, με πρωτοβουλία της Δημάρχου Κασσάνδρας Αναστασίας Χαλκιά και του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, θα πραγματοποιεί «χαμηλές πτήσεις» στις παραλίες της Κασσάνδρας και θα υπενθυμίζει τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής, τα μέτρα αυτοπροστασίας ενάντια στον κορωνοϊό.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ