Δ. Αριστοτέλη: Νέο αποχετευτικό δίκτυο θα αποκτήσουν Στάγειρα – Στρατονίκη με έργο 2,6 εκατ. ευρώ

Δ. Αριστοτέλη: Νέο αποχετευτικό δίκτυο θα αποκτήσουν Στάγειρα – Στρατονίκη με έργο 2,6 εκατ. ευρώ

Ένα μεγάλο έργο για το «Δίκτυο Αποχέτευσης Σταγείρων – Στρατονίκης» μήκους 8,5 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού, 2.690.000 ευρώ, εντάχθηκε προς χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης».

Το προτεινόμενο δίκτυο ύδρευσής θα αποτελείται από αγωγούς συνολικού καθαρού μήκους 8.518,42m. Το έργο αφορά στην ουσία ένα πλέγμα βαρυτικών συλλεκτήριων αγωγών με 33, 8 και 20 κλάδους, που θα εξυπηρετούν τις κοινότητες Σταγείρων και Στρατονίκης και θα καταλήγουν στον κεντρικό αγωγό διαμέτρου Φ200mm. Τελικός αποδέκτης του δικτύου θα είναι η Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων, ανατολικά των δύο οικισμών.

«Είναι ένα έργο που θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις δύο κοινότητές μας, που θα αποκτήσουν επιτέλους ένα σύγχρονο και επαρκές δίκτυο αποχέτευσης. Εργαζόμαστε παράλληλα σε όλους τους τομείς, για την ανάπτυξη, τον τουρισμό, την αντιμετώπιση ζητημάτων της καθημερινότητας. Το σύγχρονο αποχετευτικό δίκτυο είναι μια υποδομή που υπηρετεί εξίσου όλες τις ανάγκες. Συνεχίζουμε να αλλάζουμε τον Δήμο Αριστοτέλη. Κάθε μέρα και ένα βήμα!»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ