Δ. Χερσονήσου: Δωρεάν μαθήματα Φυσικής Αγωγής για όλους

Δ. Χερσονήσου: Δωρεάν μαθήματα Φυσικής Αγωγής για όλους

Με μια νέα ενδιαφέρουσα δράση που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) προωθεί τον αθλητισμό. Με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού, η Κ.Ε.Δ.Χ. διασφαλίζει την δυνατότητα δωρεάν μαθημάτων Φυσικής Αγωγής και Αυτοάμυνας για όλους σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Tρισκελής».

Ο κύκλος των δωρεάν μαθημάτων που απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας ξεκινά την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 18:30 έως 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο Γουρνών.

Αναλυτικότερα, τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

Αυτοπροστασία: Ψυχοσωματική προετοιμασία αντιμετώπισης μιας επίθεσης που συμβαίνει ήδη

Αυτοάμυνα: Αποφυγή – αντιμετώπιση συμπλοκής

Χωροκιναίσθηση: Αισθάνομαι – νιώθω – εκτελώ την κίνησή μου στο χώρο

Φυσική Κατάσταση: Ανάπτυξη της ικανότητας της σωματικής – πνευματικής – συναισθηματικής υγείας

Εκγύμναση: Γυμνάζομαι συστηματικά, διατηρώ καλή φυσική κατάσταση και ευεξία

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τον εκπαιδευτή- προπονητή του Συλλόγου, Γιώργο Πυνηρτζή, καθηγητή Φυσικής Αγωγής (Msc) με ειδίκευση στο Τaekwondo-do (ITF), διακεκριμένο σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Τaekwondo-do (ITF), διεθνή εκπαιδευτή και προπονητή στο νέο Ολυμπιακό άθλημα Μουάι Τάι.

Εκπαιδευτής-συνεργάτης είναι ο Μιχάλης Δρόσος, ιδρυτής Χωροκιναίσθησης, κάτοχος 14 khan στο Μουάι Τάι και 7 dan Shinseikan knock down Karate και βοηθοί εκπαιδευτές είναι οι: Αχιλλέας Γούρναρης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος 2 dan και Γιώργος Λουλακάκης, κάτοχος 3 dan.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στο τηλέφωνο 2810-332138 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:00-15:00) και ηλεκτρονικά στο:  [email protected].

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη διάδοσης του Covid-19 και της προστασίας των συμμετεχόντων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top