Δ. Δέλτα: Προχωρά η ανακύκλωση – Ανάγκη για νέους κάδους 

Δ. Δέλτα: Προχωρά η ανακύκλωση – Ανάγκη για νέους κάδους 

Στη συνάντηση εργασίας με τον υπέθυνο έργων της Ελληνικής εταιρείας αξιοποίησης ανακύκλωσης ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης ζήτησε περισσοτέρους «μπλε» κάδους για όλες τις κοινότητες του δήμου ενώ συζήτησαν για την επιδιόρθωση πολλών κάδων που έχουν υποστεί ζημιές.

Το 2020 παραδόθηκαν στην ανακύκλωση 1750 τόνοι απορριμμάτων ενώ το 2019 1450 τόνοι. Στόχος είναι το 2021  να ξεπεραστεί το όριο των 2000 τόνων ανακυκλώσιμων υλικών προς επεξεργασία.

«Σχεδιάζουμε ενέργειες και συμμετέχουμε σε σειρά δράσεων με τη συνδρομή πολιτών και της εκπαιδευτικής κοινότητας ώστε να ευαισθητοποιηθούν ακόμη περισσότερο όλοι οι δημότες  κάθε ηλικίας και να κάνουν την ανακύκλωση τρόπο ζωής» τόνισε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

«Πραγματοποιήσαμε αυτή τη συνάντηση εργασίας για να θέσουμε κάποια σημαντικά ζητήματα  στον υπεύθυνο έργων της ανακύκλωσης.

Για εμάς είναι απολύτως απαραίτητο να επεκτείνουμε την ανακύκλωση και να αυξήσουμε τους τόνους ανακυκλώσιμων υλικών.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται να παραλάβουμε ακόμη περισσοτέρους μπλε κάδους και πιέζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση» τόνισε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης και προανήγγειλε ότι θα ακολουθούσουν και άλλες συναντήσεις εργασίας.

 

 

 

.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top