Διευρύνεται η συνεργασία ΙΜΕΤ και Δήμου Ρόδου

Διευρύνεται η συνεργασία ΙΜΕΤ και Δήμου Ρόδου

Ο Αντιδήμαρχος Ρόδου κος Στέφανος Δράκος επισκέφθηκε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δήμου Ρόδου.

Συνομίλησε με τον διευθυντή του ΙΜΕΤ Δρ. Ευάγγελο Μπεκιάρη, ξεναγήθηκε σε σχετικά εργαστήρια και τεχνολογίες, ενώ ανέπτυξε τις ανάγκες του Δήμου Ρόδου για επιστημονική και ερευνητική συνδρομή από το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ σε θέματα βιώσιμης κινητικότητας. Συμφωνήθηκε η συνεργασία του Δήμου Ρόδου με το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ να λάβει σύντομα θεσμική μορφή και να συνεχιστεί μέσω επιτόπιας συνεργασίας με τα στελέχη του γραφείου του ΙΜΕΤ Ν. Αιγαίου, στην Ρόδο.

Το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ (Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης-ΝΠΙΔ), που εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, είναι ο κύριος ερευνητικός φορέας στον τομέα των Μεταφορών στην Ελλάδα, κι από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρισμένους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας πανευρωπαϊκά και υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ